Hvordan seile til New York ... i et badekar

Innhold

Her på Coach er vi alltid opptatt av å oppmuntre leserne til å gjøre noe ... men i dette tilfellet anbefaler vi ikke at du går rett ut og prøver å kopiere bruken av James Bowthorpe.

Han drar til New York den 24. oktober for å mote en båt av søppel funnet rundt i byen, før han seiler båten over 300 miles fra kilden til Hudson River tilbake til Big Apple. Turen vil bli filmet, med dokumentarfilmen til å bli utgitt i 2016. Bowthorpe syklet rundt om i verden 175 dager tilbake i 2009 (en plate på tiden), men denne gangen er hans motivasjoner litt annerledes.

"Da jeg var ferdig med rund-verdens-syklusen, ble jeg kastet inn i denne verden av episk eventyr. Men jeg har alltid følt at det var litt elitistisk, sier han. "Jeg ville gjøre noe jeg kan gjøre fra bakdøren min med ikke så mye penger. For å få mer av en forbindelse med hvor jeg bor i London, og også å oppmuntre andre mennesker. Du trenger ikke å sykle rundt i verden eller klatre Everest for å oppleve eventyr.

"Da jeg kom opp med ideen, gjorde jeg akkurat det samme, men på Thames. Jeg ga meg et budsjett på £ 10, fant kryssfiner i hopper og jeg bygget en båt laget av ting som jeg fant innen en kilometer fra Themsen. Så tok jeg båten til kilden til Themsen og redte den hjem. Bortsett fra tiden jeg tok fra jobb, kostet det meg bare et par hundre kvid. "

 

Så han vet allerede hvordan man skal bygge en båt. Hvilke materialer håper han å finne i søppel? "For å være ærlig, er jeg ikke en spesielt god båtbygger. Jeg kan gjøre det, men jeg er ikke trent. Jeg tror båter er en av de tingene der hvis det ser riktig ut, så vil det utføre som det skal. Jeg har en liste i hodet mitt som jeg vil ha. Men vi får se.

"Jeg har gjort turer rundt New York, hvor jeg har holdt øye med hva som er tilgjengelig. I London fant jeg masse kryssfiner - vi bruker mye av det, og vi kaster mye av det bort. På en måte var båten en refleksjon av London. Så på en lignende måte, i New York, vil båten gjenspeile stedet. De bruker litt mer metall enn vi gjør i bygninger. Jeg har sett galvanisert, veldig tynt stål og det er også mye kryssfinér der. Alle typer."

Bowthorpe vet hvilke utfordringer han venter på denne reisen. "Den største utfordringen, logistisk og fysisk, kommer fra kilden gjennom Hudson River Gorge, fordi vi vil være ganske utilgjengelige, og det er grade 4 hvitt vann. Når vi gikk i april, var Hudson Gorge fortsatt frosset fra vinteren. Når vi skal være der, flyter det. Også Hudson er tidevann for halv lengde. Det er et internasjonalt skipsfartøy, så det er store skip. Og det er slags storm sesong, så vi kan se en storm også ... "

 

En av Bowthorpes sponsorer er urmakeren Tudor. "De har en arv for å støtte tradisjonelle ekspedisjoner. Det jeg gjør er ganske gal og uvanlig, slik at Tudors godkjenning virkelig hjelper denne ideen om å demokratisere eventyr. "

For mer informasjon om Hudson River Project gå til jamesbowthorpe.com, eller følg Bowthorpe på Twitter @ james_bowthorpe

For mer som dette, sjekk ut Coach magazine. Finn ut hvor du kan hente din gratis kopi, klikk her.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar