Slik spiller du i seng - Rollespill Sexspill

Langsiktig sex kan være tilfredsstillende, men å legge til en ingrediens i rollen som spiller sex i soverommet ditt, kan gjøre det elektrifiserende! Lær hvordan du spiller roll i seng med disse tipsene og ideene som kan forandre soverommet fortellingene for alltid.

Klikk her for å lese introduksjonen på seksuell rollespill for nybegynnere.

Trenger du virkelig å lære rollespill i seng?

Rollespillkjøp kan faktisk forandre livet ditt til det bedre hvis du kjenner reglene.

Behovet for rollespill sex

Selv de lykkeste parene i kjærlighet kan lide av tørke i deres sexliv.

Du kan være gal forelsket i partneren din, men helt ærlig, følelsesmessig kjærlighet og sint, seksuell lidenskap er to helt forskjellige ting.

Du kan faktisk være forelsket i noen, og likevel, lyst på en annen person. [Les: Trekantsex]

Bekymret for at det kan skje med deg? Vel, vær ikke. Det er mange måter å bringe sizzle tilbake i sekken, og kostymer og rollespillende sex er definitivt en av de beste.

Hvordan spille roll i sengen

Hvis du aldri har hengivet seg med rollespill på sex eller noe i nærheten av dette før, så kan du tro at hele spillet er bare morsomt. Og ekstremt dumt.

Men som det går med alt annet, vet du aldri hva du mangler før du prøver det! Hvis du har på seg kostymer mens du har sex, kan du føle deg urolig og ubehagelig, men jo mer du føler deg, jo mer moro for dere begge.

For nybegynnere kan du bare spille sammen uten kostymer, og velge roller som ikke ville gjøre deg ubehagelig. Velg å være en leveringspike i stedet for en stripper, eller velg å være postmannen i stedet for en lege.

Etter at du har gjort det et par ganger, kan du gå videre med mer eventyrlystne rollespill med sexspill som begge vil være ivrige etter å utforske.

Lær hvordan du kan spille rollen kan være utsatt og plagsom, men med tiden vil du lære å trives og være komfortabel med din egen kropp, selv om det er litt på den dypere eller mager side. Vær forberedt på å oppleve noe nytt, og nyt deg selv.

Hvordan spille roll på riktig måte

Husk at rollespillkjøp er mye bedre enn vanlig sex fordi du faktisk kan foreta noen fantasi som du noen gang har hatt, og med rollespillkunst kan du faktisk bruke lengre tid på å vente i forventning til flott sex, i stedet for bare å ha sex uten forberedelse.

Velge karakterene dine til rollespill

Velg et tegn som alltid har lokket eller motivert deg, noe som gir deg et løft av seksuell adrenalin, og la partneren din velge en som passer dem. Men husk, de tegnene dere begge velger, skal kunne blande seg med hverandre. Noen av de aller beste favorittrollene som spiller seks tegn som er foretrukket over de andre over hele verden, inkluderer disse.

Lærer - Student

Slave - Master

Rørlegger-Husmor

Fotograf - Modell

Eskorte - Klient

Doktor - Sykepleier

Stripper - Client

Brannmann - fanget person

Dette er bare noen få av de forskjellige tegnene du kan velge å spille, og hvis du har de perfekte kostymer å gå med det, kan du garantere deg en helt vill natt med rollespillkunst.

Reglene for rollespill av sex

Å vite hvordan rollespill i spillet er den viktigste delen. Nyt spillet, selv om kjæresten din bestemmer seg for å kle seg som Giant Horny Bird eller som Fat Bastard fra Austin Powers, bare gå med spillet. Du gjør dette for å gjøre sex mye bedre for dere begge, så unngår dommen, med mindre selvfølgelig din partner kostyme eller oppførsel gir deg ut.

Noen ganger er det lett å bli fanget i rollespill, og overdrive det en gang til en stund, så hvis det blir kjedelig eller ubehagelig, bare kutte det ut. Lær å ha gode, sexy samtaler å slå hverandre på.

Og viktigst, før du til og med tenker på å kaste klærne dine, skjul dine hemmelser! Eller du ville ikke kunne trekke av noe som kan opphisse dere begge. [Les: Hvordan bli naken i offentligheten]

Når du er komfortabel med temaet for rollespillet ditt, må du lære å kle deg. Tilpass, bruk riktig type parfyme, kle deg godt og oppfør deg på samme måte. Et par minutter i spillet og du ville bli vekket mye mer enn du noen gang ville trodd. Så spill dette spillet med riktig ånd og interesse, og du vil oversvømme arkene før du er ferdig!

Slik liker du å spille rollespill

Nyt spillet med partneren din. Husk at å ha sex handler ikke bare om penetrasjon, men om hvordan du føler deg under hele handlingen. Og flott sex er mer i tankene enn i buksene dine. [Les: Tantrisk kunst]

Så lær å stille sinnet inn i humøret når du unngår å spille rollespill. Rollespill trenger ikke å gi deg en ekstra dose orgasmer, men det hjelper deg med å forlenge spillet, slik at dere begge kan ha det gøy og oppleve full effekt av en god natt med sex og spill.

Så kom inn i den, gjør den intens og trygg, og vær alltid enig i at det kan ende i det øyeblikket noen føler seg ubehagelig. Det er bra hvis du kan forstå at bare fordi det ikke virker en gang, betyr det ikke at du bør slutte å prøve.

På samme måte som forskjellige par finner forskjellige måter å gjenopplive lysten i langsiktige forhold ved å svinge eller utdanne seg i det offentlige, er rollespill sex bare en av de mange spennende tingene du kan gjøre for å krydre ting i sengen.

[Les: Offentlige blinkende tilståelser]

[Les: Slik begynner du å svinge]

Rollespill er alltid morsomt, hvis det gjøres på den riktige måten. Hvis du først ikke lykkes, prøv igjen. Og snart kan du forstå de underverkene du kan gjøre med sexlivet ditt, og hvor godt det kan føles for deg!

Nå som du vet hvordan du spiller roll i sengen, lager din egen spennende rolle å spille sexspill og sett de kjedelige nettene på seksuell brann!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar