Hvordan svare på "Jeg elsker deg" når du bare ikke føler det samme

Det er vanskelig når noen forkynner sin kjærlighet for deg når du ikke føler det samme. Slik svarer du på "Jeg elsker deg" når du ikke kan si det tilbake.

Kjærlighet er en svært komplisert ting. Det ser så lett ut i filmene. Vi vokser opp og tenker vi finner den spesielle personen, og vi kan lett fortelle dem at vi elsker dem. Sannheten er at det ikke alltid er så enkelt. Noen ganger føler vi ikke det samme. Å vite hvordan du svarer på "Jeg elsker deg" når du bare ikke kan si det tilbake, vil være nyttig på mange måter.

Folk blir forelsket i forskjellige hastigheter

Ikke alle vil bli forelsket så fort som andre. Noen mennesker tar svært lang tid - år, til og med - å bli forelsket mens andre gjør om noen uker. Det betyr ikke at deres kjærlighet er noe annerledes. Det betyr bare at de tar lengre tid for å ha de samme følelsene.

Alle er forskjellige. Du må ikke forelske deg veldig fort, men din betydelige andre krefter. Det betyr at du kan gå inn i en situasjon der de bekjenner deres kjærlighet, men du kan ikke si det tilbake. Hvis det er tilfelle, vil du kanskje vite hvordan du svarer på "Jeg elsker deg" uten å skade dem. [Les: Hvor lang tid tar det å virkelig bli forelsket]

Hvordan svare på "Jeg elsker deg" når du ikke føler på samme måte

Bare fordi du ikke elsker dem i det øyeblikket betyr det ikke at du aldri vil. Det betyr ganske enkelt at du på den tiden ikke føler det. Noen ganger trenger du mer tid til å bli forelsket i noen.

Hvis du noen gang har vært i denne situasjonen før, vet du hvor vanskelig og ubehagelig det kan være. Derfor vil du bare vite hva du skal si om det noen gang skjer igjen. Heldigvis har vi alt du trenger, så du vet hvordan du svarer på "Jeg elsker deg" neste gang noen bekrefter sine følelser. [Les: 10 grunner til å bekjenne kjærligheten din for tidlig suger]

# 1 Smil og vær takknemlig. Jeg vet at det kan være litt skremmende når dette skjer, men det er fortsatt en god ting. Denne personen elsker deg. De liker deg så mye de har helt falt for deg. Det er noe å være glad for.

Selv om du ikke føler på samme måte ennå, er du fortsatt bekymret for dem. Det faktum at de har falt for deg, burde få deg til å smile. Så vis dem at ved å svare med et stort smil og være takknemlig for at de har gitt deg sin kjærlighet.

# 2 Fortell dem hvor glad det gjør deg. Du kan til og med bare si, "Det gjør meg så glad!" Det er veldig enkelt. Det kan ikke være ordene tilbake, men det er nok til å gjøre dem klar over at du er fornøyd med deres kjærlighet.

Du kan til og med ta det litt lenger ved å forklare hvorfor det gjør deg så glad. Fortell dem hvor mye glede du kommer ut av dem som elsker deg. De vil være glade for at de ga deg så mye glede. [Les: Hvordan bli lykksalig i et forhold]

# 3 Gi dem en klem og et kyss. Noen ganger trenger ord ikke engang å bli sagt. Du kan bare vise dem din takknemlighet ved å gi dem et kyss og en klem. Du kan til og med gjøre dette i kombinasjon med noen andre tips.

Poenget med dette er å sikre deres tilståelse med intimitet. Det kan ikke være verbal bekreftelse på dine følelser, men de vil elske å være nær deg. Den fysiske intimiteten kan hjelpe dem til å føle seg trygge med at du ikke sier det tilbake.

# 4 Fortell dem hvor mye du bryr deg om dem. Det som setter folk flest opp når de ikke vet hvordan de skal svare på "Jeg elsker deg" er at de ikke gjør det klart at de fortsatt bryr seg om personen.

Du må fortelle dem at du bryr deg om dem dypt. Du kan kanskje ikke si det tilbake akkurat nå, men det betyr ikke at du aldri vil. Vis dem dette. Sørg for at dine følelser fortsatt er veldig sterke for dem selv om du ikke kan si de tre ordene. [Les: 11 søte og intime måter å vise hvor mye du bryr deg om]

# 5 Fortell dem at du er så heldig å ha dem i livet ditt. Dette er veldig viktig. Hvis du har sterke følelser for dem, og du er virkelig glad for å ha dem i livet ditt, si det. Fortell dem at livet ditt er bedre med dem i det.

Hvis du gloss over denne delen, vil den la dem være usikre og opprørt. Det er derfor, selv om du ikke elsker dem tilbake akkurat nå, må du fortelle dem at du er heldig de er i livet ditt. Du kan til og med nevne noe om å føle deg heldig at de er forelsket i deg.

# 6 Gi dem beskjed om hvor mye du setter pris på dem. Vurdering er egentlig alt som noen ønsker. Selv om de kanskje ikke liker det, sa du ikke det tilbake, de vil være fornøyd med å bli verdsatt.

Du kan til og med si noe i tråd med "Jeg vet at jeg ikke kan si det samme akkurat nå, men jeg setter pris på deg i mitt liv, og jeg elsker hvor ærlig du er akkurat nå." Dette er nok til å få dem til å innse at du fortsatt bryr seg om dem og deres følelser. [Les: 16 måter å virkelig vise din takknemlighet på]

# 7 Spør dem, "hvor mye?" Dette kan virke litt rart, men høre meg ut. Når din signifikante andre forteller deg at de elsker deg, spør dem, "hvor mye?" På en søt, flørtende måte.

Dette vil straks bryte spenningen hvis du gjør det på en veldig søt måte.Hvis du legger på et bashful ansikt og spør dette, vil de mest sannsynlig le. Da vil de forklare hvor mye.

# 8 Pass på at de vet at du er på vei for å føle det samme. Bare fordi du ikke sier det tilbake i øyeblikket, betyr det ikke at du aldri vil føle det samme. Pass på at de vet at du er på veien for å føle den måten.

Hvis de allerede er forelsket i deg, bør du vite om du kommer dit eller ikke. Du kan til og med si, "Jeg er ikke på det tidspunktet akkurat nå, men jeg kommer definitivt der." Det holder håp i live og lar dem få vite at du bare blir forelsket i en langsommere takt. [Les: 19 sikkert at du blir forelsket]

# 9 "Åh ja? Siden når?" Dette er faktisk en veldig fin måte å svare på hvis du ønsker å endre temaet eller ta oppmerksomheten bort fra ditt svar. Igjen, dette må gjøres på en flørtende måte for å unngå å fornærme dem.

Sett et stort smil og bare spør dem. Du vet aldri hva de vil si. Det kan til og med føre til en god samtale om hvordan de visste at de var forelsket i deg for første gang.

# 10 "Bra. Jeg er glad!" Bare si dette hvis det er ekte. Hvis du er litt bekymret for at de bekjenner sine følelser, og du sier dette, kommer det over veldig vanskelig. Du må bety det. Så lenge du har et veldig stort smil, og du gir dem et kyss, er dette en fin måte å svare på "Jeg elsker deg."

 [Les: Når skal du si "Jeg elsker deg" for første gang?]

Jeg vet hvor vanskelig det kan være når noen sier at de elsker deg, men du er bare ikke klar til å si det samme. Slik svarer du på "Jeg elsker deg" når du bare ikke føler det samme helt ennå.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar