Hvordan frigjøre angst: 20 måter å fokusere på positive i livet

Vi blir alle gale av og til. Men hvis vi ikke lar de skadelige følelsene gå, kan vi ikke virkelig være lykkelige. Slik frigjør du sinne på en sunn måte.

Jeg vet hvor vanskelig det kan være å føle seg sint hele tiden. Du blir lei deg for noe, og det fortsetter i en nedadgående spiral du bare ikke kan kontrollere. Men å lære å frigjøre sinne er noe som alle trenger å gjøre for sin egen psykiske helse.

Du kan ende opp med å leve et veldig ulykkelig liv hvis du ikke vet hvordan du skal kvitte deg med de toksiske følelsene. Og ingen vil være rundt deg hvis du alltid er cranky og uhøflig mot dem. Vil du være rundt noen som det? Sannsynligvis ikke.

Hvorfor være sint kan være en god ting

Hvis du tenker på alle tingene du blir sur på, er de ofte knyttet til dine lidenskaper eller noe du føler deg sterkt om, noe som egentlig er en god ting. Å ha ting du føler deg veldig lidenskapelig om, er viktig for å ha et godt liv.

Du går bare inn i problemer når du ikke kan slippe ut den sinne og komme tilbake til det normale selvet ditt. Poenget er at hvis du blir sint nå og da, er det greit. Det betyr bare at du er spesielt lidenskapelig om noe. [Les: Hvordan håndtere vrede og slutte å hate noen]

Hvordan frigjøre anger så du kan fokusere på positivitet

For å leve lykkelig og ha suksess i livet, må du fokusere på positive. Opphold på sinne og negativitet vil bare skade ditt sinn og sette deg ned en farlig vei.

Men det er greit hvis du ikke vet hvordan du skal frigjøre sinne. Det er derfor vi er her. Dette er noen av de forskjellige måtene du kan gå på å slippe bort de negative følelsene, slik at du kan komme tilbake til å fokusere på de positive tingene i livet.

# 1 Gå for en løp. Å trene er en fantastisk måte å slippe ut sinne på. Hvis du går i gang, vil du snart innse at du føler deg mye bedre, og endorfiner er en stor grunn til det. [Les: 25 inspirerende tips for å få deg motivert til å trene]

# 2 Gå boksing. Dette er en annen form for trening, men det er faktisk bedre å slippe ut sinne fordi du kommer til å slå ting. Mange av oss føler aggresjon når vi er sint og slår noe veldig hardt, definitivt reduserer det. I tillegg får du også en god trening!

# 3 Skri i puten din. Det kan virke umodent og ung, men det fungerer alt det samme. Jeg vet at jeg pleide å gjøre dette når jeg var yngre og ikke visste hvor mye det fortsatt kan hjelpe meg i dag. Så gå finn en pute og slipp løs. Ikke bekymre deg for å forstyrre naboene.

# 4 Ta et varmt, avslappende bad. Bad er en fin måte å slappe av, og vi vet alle hvor mye avslappende som kan hjelpe til med å frigjøre sinne. Du kan gjøre det enda mer gunstig ved å legge til yummy luktende oljer som bidrar til å berolige ditt sinn. [Les: 17 måter å fokusere på deg selv og slapp av mer]

# 5 Se en morsom film. Latter blir kvitt sinne som ingenting annet. Når du smiler og ler, trick det faktisk til å tenke at du ikke lenger er sint - selv om du hemmelig fortsatt sitter. Kast din favorittkomedie og la deg slippe unna sinne.

# 6 Gå i dvale. Jeg føler meg alltid bedre etter en lang lur. Du kan bare føle deg veldig sint fordi du er delvis søvnberøvet. Så gå videre og sov og se hvordan du føler deg når du reiser deg.

# 7 Ta dype åndedrag. Dype, beroligende puste kan hjelpe deg med å kontrollere din sinne og tenke logisk. Noen ganger for å lære å frigjøre sinne må du først finne ut hvordan du kontrollerer det.

# 8 Meditere. Meditasjon har blitt brukt i tusenvis av år for å kontrollere og frigjøre sinne. Sitt på gulvet, krysse bena, trene dyp pusting, og fokus på å rydde dine tanker. [Les: Meditere og 14 andre måter å begynne å elske livet ditt på]

# 9 Lytt til noen oppløftende musikk. Flott musikk har kontrollen for å endre humøret helt. Lytte til noe beroligende og oppløftende kan hjelpe deg med å kvitte deg med den sinne og erstatte den med positivitet.

# 10 Ta en dusj. Jeg får min beste tenkning i dusjen, ikke sant? Noen ganger trenger du bare å fjerne deg selv fra sinnefremkallende situasjon og få et rent perspektiv.

# 11 Lys noen stearinlys. Ikke bare lukter stearinlys veldig bra og kan bidra til å berolige din sinne på den måten, men de setter også en virkelig beroligende glød over et rom. Lyser noen av dem og setter seg tilbake for å slappe av, er en fin måte å slippe din pent opp sinne.

# 12 Bruk essensielle oljer. Aromaterapi er veldig populær når det gjelder å redusere dine negative følelser. Det er mange oljer som kan hjelpe deg med å slappe av, slappe av og redusere sinne. Sett et par dråper i en diffuser og la det fungere sin magi. [Les: 17 måter å leve et enkelt liv og finne mer tilfredshet]

# 13 Mal eller gjør noe slitsomt. Når du tenker på en annen vei, kan du slippe ut sinne på en unik måte. Hvis du distraherer deg selv lenge nok med noe bra for deg - som håndverk - vil du oppdage at du ikke føler deg mer sint.

# 14 Syng favorittlåtene dine. Sang utgiver faktisk endorfiner, og de hjelper deg å føle deg veldig bra. Neste gang du føler deg veldig sint, sprenge favorittsangene dine og syng sammen. Du vil føle deg bedre på kort tid.

# 15 Spis din favorittmat. Vi har alle de få matene som trøster oss og får oss til å føle oss så mye bedre.Ta tak i din favorittmat og gris ut på dem når du føler deg sint. Bare husk å ikke bruke dette som en form for terapi da det kan bli veldig usunt.

# 16 Vent til en venn. Å vite hvordan å frigjøre sinne betyr også å vite når du trenger å snakke med noen og få hjelp. Så stol i et par venner og få sine meninger. Du kan være sint for ingen grunn og bare blåser noe ut av forholdet. De kan hjelpe deg med å se det. [Les: 22 måter en venn vil få deg til å føle seg bedre]

# 17 Spill med kjæledyr. Det er en grunn til at noen mennesker må ha terapi hunder. De hjelper virkelig med dine følelser og kan helt endre din tenkemåte. Hvis du har et kjæledyr, må du kose deg med det og nyte tiden sammen. Du vil føle deg bedre på kort tid.

# 18 Skriv i en journal. Vi vet alle hvor flott det er å gi slipp på hva som er i tankene dine. Å skrive i en journal er en perfekt måte å gjøre dette på hvis du ikke er komfortabel med å åpne dine venner. Få de negative tankene ned og du vil føle deg bedre. [Les: 13 dokumenterte måter å føle seg lykkelige på igjen]

# 19 Drikk litt beroligende te. Kamille te er veldig nyttig for å frigjøre pent opp sinne. Hvis du har noen tilgjengelige i nærheten av deg, gjør du noe og drikk det sakte. Du vil føle deg mye roligere etterpå.

# 20 Gå en tur utendørs. Den store naturen er bra for så mye mer enn å få din anbefalte daglige dose av vitamin D. Den friske luften kan hjelpe deg med å tenke, og det vil bidra til å sette ting i perspektiv. Dette vil være sikker på å frigjøre sinne.

 [Les: 17 måter å velkommen positiv energi inn i livet ditt]

Jeg vet hvor vanskelig det er å leve med mange negative følelser. Hvis du føler deg opprørt mye, vet du hvordan du kan slippe ut sinne, slik at du får tilbake på sporet med positivitet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar