Rekindle ditt forhold: 17 måter å gnistrere i kjærlighet

Bryllupsreisefasen er over, og du er desperat for å få handlingen tilbake? Du har kommet til rett sted! Her er 17 måter å gjenopprette et forhold.

Alle elsker bryllupsreisefasen ... av så mange grunner. Du har falt ferskt for noen nye og har fantastisk sex, de beste datoene, og hvert eventyr med dem er spennende. Men hva skjer når det stadiet er over?

Sexet blir kjedelig, datoene dine blir rutine, og du er altfor komfortabel med dem for noe å være spennende. Hvis du noen gang har gått gjennom bryllupsreisefasen med noen, vet du at jeg har rett.

Det er bare noe om å bli for komfortabel med noen som tar all brannen ut av et forhold - som suger! Vil du ikke ha den gnisten tilbake? Vil du ikke føle at du er en lovesick tenåring igjen?

Rekindle forholdet ditt for å gjøre det til sist!

Ikke alle relasjoner som kommer forbi bryllupsreisefasen er dømt for alltid - åpenbart. Men hvis du føler deg fast i en rut, kan du trenge litt hjelp utenfor for å få ting tilbake på sporet av moro og spenning.

Det er der vi kommer inn! Vi har satt sammen en liste over de beste måtene for å gjenopprette forholdet ditt og bringe brannen tilbake som langsomt har gått ut. [Les: 15 grunner til at de fleste par kjeder seg med deres forhold]

# 1 Adress problemet ved hånden. Noen ganger er det bare en rut, men andre ganger kan det være noe mye mer alvorlig enn det. Finn ut hva det er og ta opp det problemet. De kunne ha gjort noe som satte deg av eller kanskje du gjorde noe for dem.

Uansett, for å begynne å gjenopplive den varme romantikken, må du bli kvitt det som først og fremst setter demper på det.

# 2 Tilbring litt tid fra hverandre. Fravær virkelig gjør hjertet vokse fonder. Par som har mistet gnisten, bruker ofte for mye tid sammen, og blir ofte følelsesløse til hverandres nærvær. Tilbringe tid fra hverandre gir deg både muligheten til å savne hverandre og de kvaliteter du elsker.

# 3 Prøv noe nytt. Å være sikker på at du spiser på samme restaurant hver fredag ​​kveld, kan være fint, fordi de kjenner din bestilling før du selv går i døren, men det er altfor forutsigbart. Det er ingen spenning der og absolutt ingen gnist.

Prøv en ny restaurant eller gå og gjør noe som ingen av dere noensinne har gjort ... men har alltid ønsket å. Vitenskapen sier at det å lære noe nytt sammen bringer et par nærmere. [Les: 23 science-backed fakta om kjærlighet som vil blåse opp]

# 4 Bli med i en gruppe liga. Hvis dere to er i en rut fordi alt du ser er hverandre, er dette en fantastisk måte å tilbringe tid på å gjenopprette forholdet ditt mens du møter nye mennesker. Du kommer til å knytte i et nytt miljø som kan hjelpe gnist det spesielle noe som mangler.

# 5 Ta ballroom danseklasser. En eller begge deler av dere vil kanskje ikke, fordi det kan være skremmende og pinlig, men stol på meg. Ballroom dancing er en måte å ikke bare bringe dere to sammen fysisk og følelsesmessig, men det vil også gi deg en ny ferdighet til å vise seg på enhver sosial begivenhet du må gå til.

# 6 Sett på noe sexy. Når du trenger å gjenopprette forholdet ditt, må du sannsynligvis også gjenopplive ditt sexliv. Hvilken bedre måte å få det på og flytte igjen enn å kaste på noe som din partner ikke vil kunne motstå? Få noe sexy og gå rundt huset i den. Det blir en fantastisk overraskelse som får blodet til å pumpe. [Les: 10 stygg måter å komme over en seksuell tørr stave øyeblikkelig]

# 7 Spice opp soverommet. Ikke bruk klærne til å se bra ut i sengen; du må krydre hele handlingen. Siden det sannsynligvis er kommet frem til noe ganske forutsigbart og tør jeg sier kjedelig, trenger du noen nye trekk mellom arkene. Prøv noen nye stillinger eller kast et sexleksak!

# 8 Ta en eksotisk ferie. Arbeid, oppgaver og hverdag kan ta et toll på forholdet ditt. Du blir så opptatt i rutinen av det hele, at du glemmer at du har noen andre til å sette din tid og energi inn i.

For å unnslippe alt dette, så du har tid til din betydelige andre, gå på en fantastisk ferie sammen! Du vil både være avslappet og glad for å være i hverandres selskap, og at gnisten vil reignere på egen hånd. [Les: 10 mest romantiske feriesteder for par som ønsker å rekindle sin romantikk]

# 9 Gjenta din første dato. Lag en pakt for å gjenoppleve din første date så nær den virkelige ting som du kan: samme restaurant, samme tid og til og med de samme antrekkene - om du kan. Damer, ikke glem parfymen du hadde den kvelden.

Dette vil gi opp alle de skremmende følelsene og spenningen som fulgte med den. Du vil føle at du går på en aller første dato med dem igjen, og tro meg, det vil gjenopprette forholdet ditt.

# 10 Gå på camping. Ingenting bringer et par sammen igjen som den rå, naturlige jorden. Going camping bringer ut alle dine sårbarheter og til og med noen av dine praktiske ferdigheter som partneren din kanskje ikke vet du har. Så kom inn med smuss og grus og tilbringe en natt under stjernene, roasting marshmallows og deling av kroppsvarme! [Les: 13 frie date ideer for å legge til en sexy sizzle å elske]

# 11 Gjør noe som dere begge hater. Dette kan høres litt gal, men i min erfaring virker det underverk.Forkaster dere begge bowling? Så gjør det! Bonding over noe som du både misliker og trenger å lide gjennom det sammen vil bringe deg mye nærmere sammen, og du vil ha en fin latter om det også!

# 12 Overrask dem ofte! Ta med hjemmet deres favorittmat eller blomster, eller overraske dem med billetter for å se deres favorittband. Små ting her og der som viser hvor mye du bryr deg, vil nesten garantere at flammen din ikke vil synke. [Les: 25 virkelig søte, romantiske bevegelser du kan bruke hver dag]

# 13 Snakk med dem igjen. Jeg mener intimt. Ikke bare spør om dagen som du gjør hver eneste dag når de kommer hjem. Snakk om viktige ting. Snakk om hva som skjer i verden og hvordan du to føler om det.

Å åpne opp slike følelser bringer folk mye nærmere sammen. Du kan til og med lære nye ting om dem som du aldri visste før ... til tross for hvor lenge du har vært sammen. [Les: 15 ting par i glade forhold snakker alltid om]

# 14 Stopp gnidning. Nagging er en stor slå av for alle. Ingen ønsker å ha det gøy med den personen som hele tiden prøver å få dem til å gjøre noe de ikke vil gjøre. Ja, jobbene må gjøres, men det er bedre måter å be om at de skal gjøres enn å gnage.

# 15 Slutte å klage. Du kan klage på catty office kvinner på jobben din eller hvor vanskelig det er å holde tritt med skolen eller oppgaver, men aldri klage på din betydelige andre om .. din betydelige andre. Det vil bringe din partner ned og få dem til å irritere deg, og i sin tur legge gnisten i forholdet ditt. [Les: 10 enkle trinn for å gjenopprette den tapt gnisten i din romantikk]

# 16 Gled deg av dem! Husker du når du pleide å plukke på sine små søte vaner og de ville jage deg rundt og prøve å få deg til å stoppe? Som nesten alltid fører rett til å gå ut eller gå til soverommet? Vel, gjør det skje igjen! Gled deg av dem * uskyldig *, og det vil definitivt hjelpe til med å gjenopprette forholdet ditt.

# 17 Start sjans med enhver anledning. Når forholdet ditt står stille, er det for det meste fordi dere to har gått tom for morsomme ting å gjøre. Når du ser en mulighet for at to av dere har litt ekstra moro, ta det! Å ha det gøy er en surefire måte å få det gnist tilbake i forholdet ditt.

[Les: 25 må-følge forholdsregler for vellykket kjærlighet]

Ingen ønsker å være i et forhold som er manglende og kjedelig. Hvis du leter etter måter å gjenopplive kjærligheten du følte i de første månedene, er disse de beste måtene å gjøre nettopp det!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar