10 måter å lese blandede signaler og slå tegnene til kjærlighet

Blandede signaler fra en fyr eller jente kan være forvirrende og frustrerende. Lær disse tipsene om hvordan du leser blandede signaler og få den personen til å falle for deg.

Å bli forelsket i noen er en glad følelse.

Men ikke når du liker det, blåser det varmt og kaldt med deg.

Får du blandede signaler fra en fyr eller en jente du liker?

Til tider kan blandede signaler være veldig frustrerende.

Men det er bare når du føler at du ikke forstår hva som skjer.

Hvis du kan forutsi mønstrene av blandede signaler mens du tiltrekker noen, vil du innse at et flørtende spill av blandede signaler kan være mye moro.

Og når ting går i din favør, vil ditt forhold definitivt sitte med brennende lidenskap.

[Les: Hvordan flørt tekst med en venn]

Hva er blandede signaler?

For de uinitierte har du noen gang følt at noen liker deg, men da er du forvirret igjen?

Hvis du føler at denne spesielle personen har følelser for deg på en gang, og så ser at de helt ignorerer deg på en annen gang, opplever du sannsynligvis et klassisk tilfelle av blandede signaler i kjærlighet.

Den mest grunnleggende ideen du trenger å huske om blandede signaler er at det er gjensidig.

Hvis du føler at det skjer noe, bør personen du liker, føle på samme måte. Når dere begge har hemmelige interaksjoner gjennom øyne eller subtile bevegelser til tider og så ignorerer hverandre helt andre ganger, bygger dere opp et flørtende spill med blandede signaler. [Les: 15 åpenbare flørte tegn mellom en fyr og en jente]

Slik leser du blandede signaler

Blandede signaler er ikke vanskelig å lese. Faktisk er de veldig enkle. Men et flørtende spill av blandede signaler er mer usikkert og ustabilt enn vanlig domstol. Så hvis du ønsker å nyte de blandede signalene du får, ikke haster med å lete etter svar. Ta deg tid og nyt spillet.

# 1 Spill sammen. Dette er det første skrittet i å prøve å avslutte spillet med blandede signaler i din favør. Føler du at noen prøver å se på deg nå og da, men så unngår de helt å se på deg en annen gang? Eller liker den du liker å flirte med deg som om de allerede er forelsket i deg, og snakk deretter til deg som en annen venn neste morgen? [Les: 20 tegn på tiltrekning i en samtale]

Ikke trekk håret ditt og tenk på det. Slappe av. Du vet at noe er oppe. Bare nyt spillet og se etter gode øyeblikk for å bli flørtende igjen.

# 2 Utfordre spillet nå og da. Så du har spilt på denne personen til nå. Du flirter når de flirter. Du oppfører seg som en venn når de oppfører seg som en venn. Ikke bli bundet av deres regler for det blandede signal spillet. Prøv å ta kontroll over det.

Neste gang denne personen prøver å flørte med deg eller prøver å få øyekontakt, ignorer dem. Ved å gjøre det, lar du denne personen vite at du ikke er en dukke, og du kan også spille spillet. Denne personen kan ignorere deg for en dag eller to, men de begynner å sende ut blandede signaler før slutten av uken. Ved å bytte kontroll av spillet nå og da, vil du gjøre denne personen du liker, prøver å vinne din hengivenhet også, og du vil ikke være den som er forelsket noen.

# 3 Ikke bris ut. Så frustrerende som blandede signaler kan være, aldri bryte ut eller konfrontere den du liker. De kan sende blandede signaler, men du har ingen anelse om denne personen faktisk liker deg. Ved å sprekke ut eller tvinge et svar ut av denne personen, vil du ende opp med å miste all sjanse for å komme inn i et forhold med dem. Bare ha det gøy og nyt de flørtende spillene.

# 4 Misforstår du skiltene? Så gøy som spillene kan være, må du spørre deg selv om du er misvisende av skiltene. Hva om denne personen du liker ikke sender noen blandede signaler i det hele tatt? Hva om du bare gjør alle forutsetninger? [Les: Tegn en fyr er virkelig i deg]

Ikke la følelser skyer ditt sinn. Hvis en jente smiler på en fyr eller snakker søtt med ham, kan han antar at hun er seksuelt interessert i ham. På den annen side, hvis en fyr snakker søtt med en jente, kan jenta antar at han ønsker å komme inn i et forhold med henne. Pass på at du leser skiltene ordentlig, eller du kan ende opp med å se dumt ut. [Les: 12 måter å finne ut om en jente liker deg]

# 5 Ikke fall for denne personen ennå. Du kan kanskje like denne personen allerede, men ikke fall hodet over hælene forelsket ennå. Utveksling av blandede signaler kan bare være et dumt spill for å passere tiden. Du vet ikke om denne personen liker deg sikkert. Så til da, lek sammen og ha det gøy.

# 6 Blandede signaler er seksuelle. Blandede signaler er for det meste seksuelle, noe som betyr at du trenger å lage minner som vil opphisse sine seksuelle sider. Noen ganger oppfører de seg som de er tiltrukket av deg, og noen ganger gjør de det ikke. Bruk det til din fordel. Lær å komme nærmere eller lage minner når de varmes opp til deg.

Du kan røre denne personen diskret mens du går forbi hverandre, eller du kan sitte veldig nær hverandre. Gjør noe så lenge du gir ut den seksuelle stemningen når du er rundt denne personen. [Les: Hvordan kysse en venn ved et uhell og slippe unna med det]

# 7 Lær av det. Det er tider når denne personen liker deg mye og andre ganger når de ikke liker deg tilbake.Hvorfor tror du de blåser varmt og kaldt? Er de dating noen andre? Har de andre tanker om å dele deg?

Blandede signaler er en forvirring. Men folk gir ikke ut blandede signaler bare for å spille rundt. De gir ut blandede signaler når de ikke er sikre på om de vil datere deg eller ikke. Når du er med hverandre, prøv å sjarme denne personen og gjøre dem som deg mer. Kanskje, ved å gjøre denne personen som deg bedre, kan du til slutt dømme denne personen. [Les: Enkle tips for å begynne å dele en venn]

# 8 Fortell ikke andre om det. Blandede signaler er som hemmelige spill. Du burde virkelig ikke fortelle noen andre om det, minst av alt, den persons venner. Hvis noen andre snakker om det, vil du ende opp med å bringe den ut i det åpne. Og når det skjer, må personen du liker, avgjøre om de ønsker å date deg eller ikke. Og når noen gir deg blandede signaler, kommer de sannsynligvis til å gå vekk fra deg. [Les: Hvordan fortell noen du elsker dem uten å miste dem]

Samtidig spre ordet at denne personen spiller spill med deg, kan irritere personen som spiller spill med deg. Og du kan bare ende opp med å skamme deg selv hvis ingen tror på deg.

# 9 Ta en beslutning. Når du har begynt å sjarme denne personen, håper du på det beste. Prøv å slå de blandede signalene til romantikk hvis du vil, eller bare ha det gøy, eller glem alt om det. Det kan være for mange grunner bak hvorfor du får blandede signaler fra denne personen, uansett hva du gjør for å imponere på dem.

De kan allerede være dating noen andre eller kan være interessert i noen andre på samme tid, de tror nok ikke at du er god nok til dato, deres venner ikke godkjenner deg, og hvem vet hva andre grunner det kan være.

Hvis denne personen du liker begynner å varme opp til deg og slutter å gi ut blandede signaler, bra for deg. På den annen side, hvis det ikke virker i din favør, glem det i stedet for å bryte hodet over det. Sjansene er at når du glemmer alt om det, vil denne personen ønske deg oppmerksomhet og kan begynne å trekke deg igjen! [Les: 10 subtile øyekontakt flørting tips som alltid fungerer]

# 10 Den endelige konfrontasjonen. Når du konfronterer den som gir deg blandede signaler, slutter det nesten aldri bra. De kunne bare nekte det og det er ikke noe du kan gjøre. Men hvis denne personen har lekt med deg i lang tid, og du ikke kan ta det lenger, er det kanskje tid for konfrontasjon.

Konfronter denne personen bare hvis de blandede signalene blir altfor åpenbare, eller hvis det påvirker ditt sinn og din sunnhet. Men hvis du kan håndtere det, bare gå bort og begynn å ignorere denne personen hvis de ikke gjengjelder dine følelser.

[Les: Signer å vite om dere begge er venner eller mer enn venner]

Å lese blandede signaler er aldri lett, og den eneste måten å gjøre det på er å være tålmodig og vente på skiltene. Så hvis du lurer på om den gode titteren gir deg blandede signaler, bruk disse 10 trinnene for å gjøre den hemmelige flørtende enden forelsket.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar