Hvordan lese soverom kroppsspråk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lese soverom kroppsspråk - øVELSER 2023
Hvordan lese soverom kroppsspråk - øVELSER 2023
Anonim

"I sengen, når du sovner, kan du ikke falske kroppsspråket ditt - og heller ikke den andre halvdelen," sier datingsekspert Hayley Quinn. "Måten du sover med partneren din, avslører mye om forholdet ditt." Det kan også påvirke helsen din, så vurder på nytt og høst fordelene.

spooning

"Spooning er en beskyttende gest," sier Quinn. "Hvis du er den store skjeen, liker du å ta den dominerende rollen. Men hvis du ender opp den lille skjeen, er det et tegn hun vil ta vare på deg. "

Sove på din side kan også redusere din sjanse for snorking og økt risiko for hjertesykdom og hjerneslag det bringer.

Hodet på brystet

"Dette representerer at hun nyter din vennlighet ved å trekke oppmerksomhet til en av dine mest maskulære egenskaper." Du kan understreke dette enda mer ved å bygge dine pectorale muskler med sakte dumbbellfly, noe som tvinger brystet til å vokse og gir en imponerende fast pute til partneren din.

ANBEFALT: Brest trening hjemme

Rygg mot rygg

"I stedet for mangel på kommunikasjon eller interesse, viser dette en modenhet av din kjærlighet. Det viser at du er både komfortabel og avslappet i hverandres selskap. "Det betyr også at ingen blir unødvendig oppvokst, fremme lengre gjenopprettende REM søvn og mer direkte blodstrøm til musklene.

Armene rundt henne

"Typisk i bryllupsreisen. En fullarmsfavn er et tegn på eierskap, men det er også svært romantisk. Etter kjønn øker det båndet ditt og bygger intimitet. "Samtidig øker det nivået av" love hormone "oxytocin, som sveitsisk forskning har vist å redusere stresshormonet kortisol.

ANBEFALT: Flere måter å øke oksytocin på

Ansikt til ansikt

"Dette viser en iver for å vite alt om din nye partner og en vilje til intim samtale. Bare vær forsiktig med morgenpusten. "For å unngå det, drikk melk etter kveldsmåltid - en studie i Journal of Food Science fant at det gjorde redusert skadelig pust.

Populært emne