Slik avslutter du din jobb og starter en bryteskole

Gerry Vanderhorne og Greg Burridge tar folk fra alle bakgrunner og trener dem til å være profesjonelle brytere på London School of Lucha Libre. De kjører også det ville og uforutsigbare brytningsshowet Lucha Britannia (luchabritannia.com).

Greg Burridge

Hvordan skjedde denne bryteskolen da?

Jeg pleide å være fotograferingsassistent. Jobben var ganske kul, men jeg hatet pendling. Jeg vil betale for sesongen min billett å stå på et tog og se ned på gulvet. Jeg trodde, "Jeg kan ikke gjøre dette for resten av livet mitt". Jeg ble til slutt slått av. Jeg var veldig dårlig på det.

Haha å åpne en bryteskole ville neppe være folks neste logiske skritt skjønt?

Livet forteller deg at det er en wrestler, er ikke verdt. Vel hvorfor ikke? Livet er for kort for ikke å ta risiko. Jeg dro til Amerika for å undervise fotografering til barn. Jeg gikk om NYC, og jeg hadde denne intense trangen til å gå inn på et apotek. Da jeg kom tilbake utenfor, hadde en lastebil skutt av veien og krasjet akkurat der jeg hadde stått. Det gjorde meg klar over at livet er kort. Jeg bestemte meg for å følge drømmen min for å være en pro wrestler. Jeg vil heller ikke ha noen penger og et historisk liv enn å være veldig rik og ikke ha mulighet til å bruke det fordi jeg jobbet for hardt.

Garry Vanderhorne:

Er ikke bryting falsk?

Du kan ikke falle tyngdekraften. Hvis kroppen din treffer bakken fra en høyde, gjør det vondt. Det er ikke normalt å gjøre dette. Det er trening å være en virkelig superhelte. Når du ser på en film, sier du ikke, "Den filmen er falsk". Du vet at det er et underholdning som krever mye ferdighet i flere retninger å gjøre.

Hvordan begynte du å bryte?

Jeg ble alvorlig skadet i en kamp - jeg hadde dårlig nerveskader i armen og kunne ikke slå nakken min ordentlig. Og fordi jeg hadde ledig jobb, begynte jeg å se på bryting, og jeg var som: "Hvordan har disse gutta ikke nakkeproblemer som min?" Vises de alle gjorde det som heter en bryterbro. Jeg begynte å gjøre det selv og det ble sakte sterkere og sterkere, og jeg var i stand til å gå tilbake til treningsstudioet. Jeg begynte å rehabilitere og da fant jeg en bryteskole.

Hva er det beste ved å ha din egen skole?

Det vi gjør handler om å gjøre en forskjell for folks liv - ikke om penger. På hele folks liv er det ganske elendig, og de er ganske fornøyd med det de gjør i jobbene sine, deres relasjoner, deres familie bor. Vi har hatt par møtes her. Ett par har blitt gift og hadde en baby. Du får også naturlige idrettsutøvere som er ganske tørre. Det er vår jobb å trekke ut deres spesielle magiske ting. Noen mennesker kan være interessert, men tror det er vanskelig å bli involvert - jeg kan åpne den døren. Våre brytestillinger er som ingenting annet. Hvor ellers kommer du til å se en robot som kjemper mot en voodoo heksedoktor? Det må ses som å bli trodd. Det er latterlig.

Hva suger om det?

Jeg har brutt noen bein underveis. Jeg gjorde en gang et dykk i et sted hvor taket var ganske lavt. Jeg kunne ikke hoppe opp så høyt som vanlig, så jeg sprang fremover, men folkene jeg sloss, var litt lenger unna og var ikke helt klare. Jeg prøvde å rette feilen mitt midt i hopp og lande på føttene mine, men i stedet landte jeg diagonalt på en fot. Jeg knuste min calcaneus [hælben], brøt ankelen min og rev senene på utsiden av beinet mitt. Hælbenet mitt skjærde i halve og det var syv pauser i en halv. Jeg visste umiddelbart at jeg hadde en pose med ben i støvlene mine. Til tross for smerten ble jeg i karakter. Bryte karakter er det verste du kan gjøre.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar