Slik trekker du tilbake i et forhold når du gir for mye

Det er tider i et forhold når du må trekke tilbake for å få perspektiv. Dessverre er det ikke alltid lett å forstå hvordan å trekke seg tilbake i et forhold.

Så, av alle studier som de har gjort om suksess, eller mangel på det, av relasjoner, er en bevist favoritt teorien om egenkapital. I hovedsak er det et forhold som er mest vellykket hvis hver partner føler seg som om de får sin rettferdige andel. Hvis du finner at du gir mer enn å motta, kan du lure på hvordan du trekker tilbake i et forhold.

Det er mange forskjellige grunner, i tillegg til teorien om egenkapital, hvorfor du vil ta et skritt tilbake for å gi deg både luften å puste. Men, å ignorere hva hjertet ditt forteller deg ved å trekke dine følelser tilbake er vanligvis lettere sagt enn gjort.

Problemet er at hvis du føler feil, gjør de sannsynligvis også. Det siste du vil gjøre er å investere mye mer enn du burde eller overvelde dem til det punktet du mister dem.

Hvordan trekke seg tilbake i et forhold og skape litt avstand

Hvis du vil vite hvordan du trekker tilbake i et forhold, handler det om å finne den indre deg. Tross alt er et forhold et tillegg til deg, ikke definisjonen av deg.

Så, når du er i en, behold alltid en god følelse av selvtillit og ikke gå seg vill i blandingen. Distansere selv, selv om det høres hardt og noe utenlandsk, kan noen ganger være katalysatoren, ikke bare for å redde forholdet ditt, men også for å redde deg.

# 1 Tenk med hodet ditt, ikke ditt hjerte. En av de vanskeligste tingene å gjøre er å ta følelsen ut av noe. Men hvis du vil trekke tilbake i et forhold, skiller du følelsene dine og tenker på hver situasjon rasjonelt. I stedet for å jage dem når de blåser deg, blåser du dem helt tilbake.

Hvis du slutter å nå ut til dem med desperasjon og sette ting i praktiske termer, så gjør du mye bedre beslutninger. Før du tar tiltak, spør deg selv hva du vil skje og hvordan du vil håndtere noen andre som behandlet deg slik din partner gjør.

Hvis det ikke var så mye følelser og historie innpakket, ville du oppføre deg på samme måte? Snakk gjennom dine handlinger i hodet ditt og be hjertet ditt om å ta et sete for en stund. [Les: De 10 vanligste forholdsproblemer og raske måter å fikse dem på]

# 2 Gjør det du elsker ofte. Hvis du vil gå tilbake i et forhold, så finn de tingene du liker å gjøre og la dem distrahere deg. Hvis du er for lik opp i en union, er det lett å gjøre det til midtpunktet i livet ditt.

Det skaper en hel masse drama som ikke trenger å være. Bare for en dag, gjør det du elsker og ikke gi noen tanker til din betydelige andre. Hvis du gjør det gjennom en dag, så prøv for to. Du vil bli overrasket over hvor glad du gjør deg selv når du slutter å prøve å gjøre noen andre ansvarlige for din lykke. [Les: Hvordan elske noen uten å smitte dem]

# 3 Ring din partner i kriminalitet. Hvis du vil trekke tilbake, ring din partner i kriminalitet for å ta litt tid. Vi har alle den ene vennen som aldri blir lei av å høre oss tispe og får oss også ut av tismodus for å ha det gøy.

Den beste måten å trekke tilbake og finne ut om forholdet ditt er virkelig det du vil, er å huske hvordan det er å ha det gøy uten den personen som gjør livet ditt så komplisert akkurat nå. [Les: Partner i kriminalitet: 25 grunner til at du trenger denne vennen]

# 4 Hold deg opptatt! Den beste måten å stoppe besatt av et forhold som ikke går akkurat som du vil, er å finne noe annet å okkupere din tid. Flytt over tanker og angst om forholdet ditt.

Hvis du finner deg selv å lage et fjell ut av en molehill, bekymre deg for mye om hvor du står, hvor du går, eller hva som foregår, distrahere deg selv ved å finne noe å gjøre for å ta deg av det.

Distraksjon er den beste medisinen. Gå deg vill i en bok, slå på treningsstudioet, eller bare ta middag med en venn. Det er alltid sikkerhet i antall når du ser for å finne noen avstand i et forhold.

# 5 Fokuser på deg ved å lage et mål. Hvis du vil vite hvordan du trekker tilbake i et forhold og skaper avstand, så finn et mål å fokusere på. I stedet for å fokusere på et forhold som skaper angst for deg, kan du finne noe annet å kaste alt som spildte energi inn i.

Hvis du har et mål i tankene og er fast bestemt på å møte det, virker det som helst i forholdet ditt, lite og stort sløsing med tid. Hold øynene dine på premien og la forholdet ditt gå ut av arbeid selv i stedet for å prøve å kontrollere dem selv. [Les: Hvordan fokusere på deg selv og lage ditt eget solskinn]

# 6 Sett deg tilbake og la dem komme til deg. Hvis du alltid er den som leter etter svar, jager dem eller vil ha mer, så er det på tide å ta et baksetet. Noen ganger er det vanskeligste å tegne en linje i sanden og holde den.

Vi finner alltid grunner til å krysse tilbake og la dem ta kontroll. Men hvis du virkelig ønsker å trekke tilbake og skape avstand, sett deretter grenser for deg selv og for dem. La dem forfølge deg for en gang mens du fokuserer på å være sterk. [Les: 13 tips for å få din partner til å innse at de mister deg]

# 7 Sett opp hindringer for besettelse. Hvis du vet at du har det vanskelig med selvkontroll, må du sørge for å sette opp hindringer som hindrer deg i å sette for mye av deg selv eller din angst i kommunikasjonen med dem.

Blokkering av dem på mobiltelefonen din når det er svært emosjonelt eller uttatt, er en fin måte å sikre at du ikke overreager og ender opp med å avskaffe en avstand som du legger mellom dere to når du hadde ditt rasjonelle sinn og hodet rett.

Det kommer til å være ganger når man vet hvordan man trekker seg tilbake i et forhold, blir det lett, som når du ikke er opprørt. Men andre ganger når du er ensom eller savner dem, blir det mye tøffere, og derfor er et sikkerhetsnett et utmerket forsikringssystem.

# 8 Hold deg unna sine sosiale medier. Stopp å stalking sine sosiale medier. Hvis du vil trekke tilbake i forholdet ditt, er det første stedet å starte, å koble fra sosialmediepluggen.

# 9 Har en "trygg" venn for å veilede deg. Hvis du vet at du har svakhetsmomenter hvor du kommer tilbake, selv når du prøver å trekke tilbake, ha den ene vennen som snakker litt fornuft i deg før du gjør feilen om å angre all fremgang du oppnådde.

# 10 Snakk om dem med noen du elsker, istedenfor å dirigere dem til å snakke med deg. Hvis de ikke er villige til å snakke om hva som skjer, må du slutte å prøve å sette deg inn i dramaet og snakke det med noen du elsker og stoler på. Hvis du trenger å trekke tilbake, trenger du heller ikke å forklare hvorfor.

En venn skal være din beste allierte og din partner din verste fiende når du føler behov for å forklare behovet for å trekke tilbake. Du skylder ikke dem en forklaring, og at energi er mye bedre brukt å snakke det med noen som er på din side. [Les: 16 tegn på at det er på tide å gå videre og avslutte forholdet]

# 11 Gå tilbake til personen du var før du møtte dem. Vi har en tendens til å miste oss i forhold som enten overvelder eller skader oss eller er bare for intense. Prøv å huske personen du var før forholdet.

Hvis det er vanskelig å finne styrken, finn det indre deg før de kom inn i scenen. Og det du vil finne er at du hadde et liv før. Hvis du velger, kan du ha et liv etter, men du må trekke tilbake for å få svarene dine.

# 12 Type gjør det en drittprøve. En drittprøve er noe du legger noen gjennom for å se hvor mye de vil gjøre for deg. Hvis du vil vite hvordan du trekker deg tilbake i et forhold, og finn ut hvor mye noen bryr seg om deg, så drar du virkelig tilbake, er den eneste måten å få dem til å tenke på hvor mye du mener for dem og hva de trenger. [Les: Hva er en drittprøve, og hvordan folk bruker dem]

# 13 Finn ut om du er bedre med dem eller uten dem. Overbevis deg selv at det å trekke tilbake for å ta litt tid er den eneste måten du finner hvis de er den for deg, eller hvis de er den som gjør deg ulykkelig.

Hvis du ikke tar deg tid til å trekke deg tilbake og finne ut hva som skjer, kan du lett bli feid opp. Overbevis deg selv at det bare er en pause og en stund. Viktigst av alt, overbevise deg selv om at det er en nødvendig ting å gjøre for din egen følelsesmessige velvære.

# 14 Stopp å la dem kontrollere dine følelser og følelser. Hvis du har det vanskelig å trekke unna, men vet at du burde, så kan det være slik at partneren din kontrollerer deg med deres oppførsel.

Hvis du vet i ditt hjerte at noe ikke er riktig, og du må trekke tilbake for å få litt perspektiv, ikke la dem følelsesmessig utpresse deg eller bruk andre former for misbruk for å holde deg i nærheten når det gjør vondt for deg. [Les: Hvordan vite om forholdet ditt er giftig, slik at du kan komme seg fort]

# 15 Finn ut hva du trenger for å sikre deg selv og gjør det. Den eneste måten en person trekker tilbake på er at de har sikkerhet og selvtillit for å vite at hvis de trekker seg tilbake og mister forholdet, var det ikke helt fra starten.

Finn styrken i deg selv for å vite at du kan stå på egne føtter hvis du mister dem. Tross alt, hvis du ikke trekker tilbake, kan du bare ende opp i et forhold som ikke er sunt, eller i den andre enden, å miste noen du holdt fast på.

Enten du vil avstand deg selv i forholdet ditt fordi du tror du er mer inn i det enn de er, eller bare fordi du vanligvis har en følelse av at noe ikke er riktig, er det på tide å ta deg tid til å finne ut ting.

Noen ganger blir vi så inn i våre relasjoner og besatt av dem som jobber, og vi kan ikke se at de ikke jobber for oss.

[Les: Hvordan bli forelsket når du vet det vil aldri fungere med dem]

Den eneste måten å virkelig finne ut om ditt nåværende forhold er det du vil ha eller hva du trenger, krever å ta et skritt tilbake og avstand deg selv. Følg disse trinnene for hvordan du trekker tilbake i et forhold og hjelper både deg og din partner.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar