Hvordan bevise at du elsker noen på den riktige måten

Er din elsker be om bevis på din kjærlighet? Eller prøver du det vanskelig å gjøre nettopp det? Finn ut hvordan du kan bevise at du elsker noen på den riktige måten.

Unge elskere har en fascinasjon for kjærlighet og måten det virker på.

Og mer enn noe annet vil den utålmodige unge bevise alt.

[Les: Interessante måter å fortelle noen du elsker dem]

Hvis en meningsfull kjærlighetserklæring ikke er nok for deg, er det noe som kan hjelpe deg med å forstå beviset på kjærlighet bedre.

For det første er det ingen rask måte å bevise at du elsker noen.

Kjærlighet trenger tid for å avsløre seg selv, akkurat som en blomst trenger tid til å blomstre og en sapling trenger tid til å vokse inn i et tre.

[Les: 9 tips for et perfekt nytt forhold]

6 måter å bevise at du elsker noen

Hvis du vil bevise at du elsker noen, er det noen ting du kan huske på for å gjøre nettopp det.

# 1 Vær sannferdig. Vær sannferdig om dine følelser og stemme dine tanker.

Den enkleste måten å bevise at du elsker noen, er å uttrykke dine meninger om denne spesielle personen.

# 2 En skulder å lære på. Stå ved din kjæreste, i de gode tider, og mer i de dårlige tider.

Alle av oss har våre oppturer og nedturer i livet. Vær skulderen å lene seg på og gi partneren din motet og styrke til å ta det neste trinnet ved å la dem få vite at du er rett ved siden av dem.

# 3 Sex og lyst. Mens forvirring dreier seg om sex og lyst, gjør ikke kjærlighet det. Kjærlighet er en dypere følelse som overgår fysiske skikkelser. Hvis du virkelig tror at du liker din partner for hvem de er som en person, og ikke på grunn av hvor mye de vekker deg, er det sant kjærlighet. [Les: Forstå hvordan kjærlighet ved første øyekast fungerer]

# 4 Ikke vær materialistisk. Pengene er svake. Det er sant at pengene kan gi deg mye lykke, men kjærligheten din bør ikke flimre med vindene av rikdom. [Les: Pengene kan kjøpe deg lykke]

# 5 Romantiske bevegelser. Gled deg over glade romantiske bevegelser er en av de søteste måtene å la noen få vite at du virkelig elsker dem. Det vil få din partner til å føle seg elsket, og du vil føle deg varm og glad på innsiden. [Les: 25 søte romantiske gestus for hverdagen]

# 6 Ubetinget kjærlighet. Elsk partneren ubetinget og uselvisk. Sett deres behov før din, og fokus på deres lykke mer enn ditt eget. Ubetinget kjærlighet er imidlertid vanskelig, og disse uttrykkene for uselvisk kjærlighet bør aldri være ensidig i forholdet, eller det vil til slutt føre til en smertefull oppbrudd. [Les: En søt sann historie om ubetinget kjærlighet]

Beviset om kjærlighet

Unge elskere vil hele tiden at deres partnere skal bevise sin kjærlighet ved å hengive seg i kinematiserte bevegelser som å bli utsatt for smerte eller risikere noe de elsker, bare for å bevise sin kjærlighet til noen. Det er søtt og veldig romantisk, når begge elskere går langt for å ofre gleder og lykkens øyeblikk, slik at de kan la noen få vite hvor mye de mener for dem.

Fortsett og nyt det, kjærlighet kjører du kjedelig. Det kan ha fungert i dager av ridderne og damsels, og det fungerer fortsatt til denne dagen. Men prøv ikke å bevise kjærligheten til noen ved å gjøre noe du ikke vil, eller noe du vet, du vil ende opp med å beklage.

Sannheten om å bevise kjærligheten til noen

Alle som ber deg om å bevise din kjærlighet, elsker deg ikke enda. De leker med deg eller bare har det gøy med deg for å se hvor mye du kan forfølge dem. Mens en romantisk jakten er god i løpet av wooingperioden, hold deg borte fra partnere som ber om bevis på kjærlighet hele tiden, selv om dere begge har sett hverandre en stund. [Les: De 10 typer kjærligheten du vil oppleve i livet ditt]

Gutter spør en jente å bevise sin kjærlighet bare for å få en seksuell tjeneste i retur.

Jenter spør en fyr til å bevise sin kjærlighet bare for å få ham til å spille til melodier og vise frem til vennene hennes at hun styrer ham.

Kjærlighet er ikke en test. Det er en følelse, akkurat som smerte eller lykke. Du kan bare uttrykke det, du kan ikke bevise det. Det er noe som må følges og oppleves.

Kjærlighet er ikke noe som kan bevises, med mindre du bruker vitenskapelige hjerneskanninger og test kjemiske nivåer i kroppen din. Og for å være ganske ærlig, er de heller ikke veldig nøyaktige.

Ting du aldri bør gjøre for å bevise din kjærlighet

Så mye som du kanskje vil bevise hvor mye du elsker noen, unngå å gjøre noen av disse tingene.

# Ha sex eller bli fysisk med partneren din når du er ubehagelig med den tanken.

# Bryt loven bare for å virke kulere eller få noe for din partner.

# Gjør noe du ikke vil eller føler deg komfortabel med.

# Gå imot dine moralske prinsipper som du vil angre senere.

Men hvis du ikke kan slutte å lete etter måter å bevise din kjærlighet, nyt en romantisk gest som kan gi et smil på partnerenes ansikt. Det er alt beviset partneren din trenger. [Les: Hvordan skrive en romantisk kjærlighetsbrev]

Hvor langt skal du gå for å bevise din kjærlighet til noen?

Hvis kjæresten din hele tiden ønsker bevis på kjærligheten hele tiden, avslutt forholdet. Du vil alltid føle at du trenger å gjøre mer for å bevise din kjærlighet, og partneren din vil aldri bli lykkelig. Kjærlighet er gjensidig og uanstrengt. Begge må bevise kjærligheten på små måter hver dag og bygge tillit rundt forholdet. [Les: Hvordan bygge tillit til et forhold]

Romantiske bevegelser, gaver og dikt beviser ikke kjærligheten din, det er bare en måte å uttrykke det overveldende rushet av glade følelser du føler for noen.

Hvis det er hva kjæresten din ønsker, nyt det. Men gjør ikke noe mer. Det er ikke nødvendig å bevise noe når kjæreren oppfører seg som et umodent barn som vil ha bevis på alt du gjør. Og du bør være forsiktig, en partner som ber om bevis på din kjærlighet, kan bare ha lyst til å utnytte deg på den enkle måten.

[Les: 25 forholdsregler for vellykket kjærlighet]

Å forstå hvordan du kan bevise at du elsker noen, er lett hvis du forstår hvordan kjærligheten fungerer. Det er noe som må følges inni, og ikke noe som noen gang kan bevises på andre måter.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar