Hvordan å bryte med en venn med fordeler

Å bryte opp er en av de vanskeligste og smertefulle tingene folk går gjennom. Men å bryte opp med en venn med fordeler er rett og slett vanskelig.

Når du starter en venn med fordeler, vet du at du kan komme deg ut av det når som helst. Problemet er at det ikke er en enkel måte å komme seg ut av, med mindre du har en skyldfri, omstendighetsmessig grunn. De fleste ville si at du ikke trenger å bryte opp med FWB. Dessverre kan det ende med dårlig av så mange grunner.

Hvorfor bryte opp med en FWB suger

Enhver type oppbrudd er ikke ideell. Men det er bare noe om vennene med fordeler som bryter opp som gjør alt så mye mer vanskelig.

# 1 De kan kanskje like deg som mer enn en "venn." Dette er en av de største problemene ved å engasjere seg i en venn med fordeleravtale. Før eller senere vil en av dere bli vedlagt. Dette kan skje hvis ingen av dere ser noen andre, eller hvis en av dere har et underliggende emosjonelt eller personlighetsproblem.

# 2 Du kan være medarbeidere. Dette kan bli vanskelig, fordi hele din dynamikk på jobben kan bli virkelig skrudd opp. Begge beslutningene dine kan påvirkes av ditt forhold, og det kan til og med gjøre uopprettelig skade på arbeidsflyten din. [Les: Hva å gjøre når et forhold til en medarbeider slutter]

# 3 Du jobber i samme bransje. Bortsett fra å jobbe i samme selskap, er det også et problem å jobbe i samme bransje. Det er vanskelig å se profesjonelle til jevnaldrene når noen begynner å miste ut om det faktum at du sov med noen og avsluttet det dårlig.

# 4 Du kan ende opp med å lage de samme vennene i fremtiden. Avhengig av dine synspunkter på situasjonen, kan dette enten være en dårlig ting eller et ikke-problem. Du har kanskje ønsket å holde ting privat, men det tilbudet blir tatt av bordet når du avslutter ditt FWB-forhold på en dårlig måte.

# 5 De kunne reagere negativt på den. Du vet aldri hva som kan forstyrre en person. Hvis FWB føles urett, kan de opptre på så mange forskjellige måter. De kan bli skadet og smelte ut på deg muntlig eller fysisk. Du har all rett til å gå bort fra en situasjon du ikke liker, men det er tilfeller når konsekvensene gjør det vanskelig for deg å gjøre det. [Les: 8 smarte måter å håndtere en fiendtlig eks]

Hvordan bryte ting av

Når du har lyst til å bryte av et FWB-forhold av en eller annen grunn i det hele tatt, ikke vær redd for å gjøre det. Det er mye enklere i teorien, fordi avtalen i seg selv ikke har noen stenger. Likevel er det best å gjøre det på en skikkelig måte, i stedet for å være et røvhull om det.

# 1 Prøv å ikke ha sex før du slår den av. Noen par kan ikke hjelpe seg i slike situasjoner. Enten har du synd på den personen, eller du vil ha en siste god kamp med ingen strenger festet sex. Uansett årsak, unngå å gjøre det fordi alt det sexet kan ødelegge din rasjonelle tenkning. [Les: Breakup sex og 10 omstendigheter der det virker]

# 2 Gjør det gjennom tekst. Men gjør det ikke med e-post. Det er bare klebrig. Siden FWB ikke er en stor sak, tviler jeg på at det ville være noen problemer med å bryte opp gjennom tekst. Eller minst en telefonsamtale.

# 3 Hvis det ikke virker, gjør det i en offentlig innstilling. Hvis partneren din prøver å unngå emnet, spør du dem ut i en nøytral, men offentlig innstilling. Du kan gjøre det i en bar, kanskje eller et supermarked. Bare ikke hvor som helst romantisk. På denne måten kan du gjøre det uten å forårsake en scene eller ha sexâ € | Igjen.

# 4 Gi en ærlig grunn, hvis mulig. Hvis du vil avslutte ting på en sivilisert måte, vær åpen og ærlig om årsakene dine. Det er bedre å gi en oppriktig grunn enn en løgn som kan bli utkalt i fremtiden. Det vil også gi dem nedleggelse, slik at de kan gå videre til sitt neste forhold, FWB eller på annen måte.

# 5 Hvis alt annet feiler, fortell dem denne grunnen: â € œMin eks er tilbake på bildet. Vi prøver å få det til å fungere. "Alvorlig. Dette er den mest effektive unnskyldningen i boken!

Slik gjør du skadekontroll

Hvis metodene ovenfor ikke virker, og du er fortsatt igjen med en marginalt klamrende FWB, kan du velge å ta høyveien og bare la ting være slik som det er. Ingen kan tvinge deg eller skyld deg til et forhold som du ikke vil ha. Det beste du kan gjøre er å bare være snill om det.

# 1 Vær storartet om det. Donâ € ™ t være en tisse eller en dickhead om det. Vær så fin som mulig. Bruk en beroligende tone, og ikke gjør det til å virke som om det er din partners feil. Det er her eufemismer og komplimenter kan komme til nytte.

# 2 Vær selvutfasende. Selv om det ikke er din feil, er det fortsatt din beslutning. Ta ansvar for dette tapet av et oppstartssamtal, og sørg for at du ser ut som du føler deg dårlig om det.

# 3 Tilbyr ditt oppriktige vennskap. Hvis du kan takle presset til å være venner med en tidligere FWB, så gå for det. Det vil gjøre overgangen enklere, fordi de ikke vil føle at de blir utelatt for å tørke. Hvis du ikke vil, foreslår jeg at du avslutter alt umiddelbart - Band-hjelpemetode! [Les: 16 scenarier hvor du ikke kan være venn med din eks]

# 4 Gå aldri ut med dem noen gang igjen. Hvis de er enige om vennskapsdagen, gjør alt i din makt for å holde det på den måten. Bare inviter dem over når det er andre mennesker rundt. På den måten kan du bli ansvarlig av vennene dine og deres dømmende utseende.

Hvordan ikke å gå tilbake til din gamle FWB rutine

Selv når du lykkes med å bryte opp med FWB, er det fortsatt en mulighet for at du og din partner vil gå tilbake til dine gamle måter. Det kan skyldes nostalgi eller en uutholdelig tørrstrek, men tenk på hvorfor du brøt den av. Er det virkelig verdt å starte igjen og gå gjennom samme plageoppussing?

# 1 Bare si nei. Det kan være ganger når du føler deg skyldig eller kåt, men prøv å kontrollere deg selv. Du avsluttet ting av en grunn. Å føle seg dårlig om det er ikke en god unnskyldning for å starte opp ting igjen. [Les: 12 grunner at ingen kontaktregel fungerer som en sjarm]

# 2 Ring en venn. Og hør på dem. Pass på at de er den typen venn som ikke lar deg gjøre noe dumt. Det er også å foretrekke dersom de har tøft til å ringe deg på din skurk på høyt og ubehagelig måte. Skam fungerer alltid.

# 3 Finn noen andre til å fokusere på. Hvis du føler at du ikke kan si nei og finne deg selv i dine ex-lovers armer, kan du finne noen nye for å trekke oppmerksomheten din bort. Gå på en vennlig dato med noen du liker, eller finn noen til å snakke med på nettet. Enhver form for distraksjon - bortsett fra sex, det vil si - er en effektiv måte å holde deg i sjakk. [Les: Hvorfor rebound-relasjoner kan være bra for deg]

Noen av de lengste og dypeste forholdene varer ikke. Hva får deg til å tro at det å være venner med fordeler er noe annet? Det er fysisk oppfylt, men det er grunt. Det er ikke noe du burde savne.

Å være venner med fordeler er et middel til en slutt - det slutter å være en orgasme. Du kan få det når som helst, men det er flere viktige ting du kanskje vil fokusere på. Med det sagt, hold tipsene ovenfor i tankene når du endelig bestemmer deg for å ringe det for godt!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar