9 Veldig effektive måter å hindre en gal bakrus på

Vi alle elsker å feste, men når du overdriver det, betaler du for i går kveldens synder neste morgen via en rasende bakrus. Unngå det med disse 9 tipsene.

Uansett om du drikker det med vennene dine på ditt favorittvannhull eller chatter med datoen din over en flaske vin, kommer det alltid til den tankefulle tanken: Hvis du har en drink for mange, du? Jeg våkner med en bankende hodepine som registrerer på en Richter Scale.

Hangovers er bane av en drinkers eksistens. De støter deg våken med en tørr munn, en nær-migrene, og fristelsen til aldri å få en alkoholholdig drikke igjen. Men du er sikker på at du ikke ville vurdere dette når du downing din femte tequila skutt natten før. Er det virkelig en surefire måte å unngå henge?

Slik hindrer du et bakrus

Det er ikke antall drinker du har, men hva du gjør mens du drikker det, bestemmer om du vil våkne med tømmermannen av århundret. Her er noen prøvde og testede tips for å sette bakrusblåen i sjakk.

#1 Ikke drikk. Slutten.

Bare tuller. På en måte.

# 2 Drikk vann mellom hver alkoholholdig drikk. Hangovers er i stor grad forårsaket av dehydrering. Kroppen suger vann ut av cellene for å eliminere giftstoffer * alkohol * fra systemet. Det er derfor du tetter så mye når du drikker.

Hvis du kan unngå dehydrering, er du halvveis for å unngå en bakrus helt og holdent. Den enkleste måten å gjøre dette på er å bare skifte hver alkoholholdig drikk med et glass vann. Det andre alternativet er å ha noen drinker for å få en buzz, og deretter bytte til vann ... men det avhenger av hvor mye selvkontroll du har og hvor vanedannende du finner alkohol.

På toppen av dette, kutte et par glass rent vann før du legger deg til sengs, og ha noen klare til morgenen, da du vil våkne litt dehydrert, selv om du hadde drikkevann natten før.

# 3 Drikk kvalitetsalkohol og klare drikker; unngå crappy miksere og hold deg til samme drikke. Billige alkohol vil alltid gi deg forferdelige bagasjerom. Det er mindre rent og er vanligvis full av crap som kroppen din ikke liker. Dette gjelder også miksere. Hvis du legger til en mengde cola på toppen av alkohol, legger du bare mer kjemikalier i kroppen din som den må kvitte seg med.

Drikk kvalitetsalkohol, med minimale miksere eller med brusvann. Klar alkohol er generelt renere * og lavere i kalorier * enn mørk alkohol ", men en høy kvalitet whisky blir bedre enn billig gin, så velg kvalitet hvis du har råd til det.

Et annet vanlig tips er å holde seg til en type drikke hele natten. Ærlig talt, jeg er ikke sikker på at det er noen vitenskapelig grunn til hvorfor dette er bedre. Men fra personlig erfaring begynner ting å bli mye verre når du begynner å blande alle slags forskjellige drinker sammen.

# 4 Drikk vegetabilsk juice. De dårlige nyrene og leveren må behandle alkoholen, som er en gift, og hva som helst kjemikalier og sukker er i blanderne du kan drikke. Du vil støtte dem på alle mulige måter.

En måte er å gi dem de rå næringsstoffene de trenger for å jobbe effektivt. Dette gjøres lett med grønnsaksjuice før du begynner å drikke og dagen etter det første glasset med vann. Greens, sammen med rødbeter, er det beste for å pakke en ernæringsmessig slag full av de spesifikke næringsstoffene leveren bruker til å avgifte kroppen.

# 5 Spis et proteinfylt eller fettmåltid før du drikker. Kaller det â € œlining din mageâ € Â hvis du liker, men å ha et godt måltid før du begynner å drikke, vil definitivt hjelpe deg med å unngå bakrus. Det senker absorpsjonen av alkohol, noe som vil hindre at du blir mørkt og fullstendig og gjør et show av deg selv, men vil også hjelpe deg med etterfølgende bakrus.

Protein og fett er best, fordi de blir fordøyd og frigjort langsomt i blodet. Fristelsen etter at du har hatt en drink, vil være å spise fettete, karbohydratbelastede junk foodâ € "og det er sannsynligvis bedre enn ikke å spise noe, bakrus-klokt. Å være forberedt og ha et riktig måltid på forhånd er alltid en bedre ide.

# 6 Svette det ut på treningsstudioet / badstuen / dampbadet. Når alkohol er i blodet ditt, trenger kroppen din å bli kvitt den. Det vil avgifte gjennom leveren, som har mange utskillelseskanaler. Du vil gå på toalettet veldig naturlig, uansett, men to ting du kan ta kontroll over, er svette og puste. Begge disse er sterke avgiftningsmidler.

Hit treningsstudioet for å få pusten i en halv time og svette den ut. Følg det opp med badstuen eller dampbadet for å øke svette enda lenger, og for en dobbel whammy, trene dyp pusting mens du er der inne. Hvis du virkelig føler seg skjøre, vil du kanskje bare slå på badstuen eller dampbadet, spesielt hvis du ikke kan trene. Ikke noe problem - det virker fortsatt! [Les: 25 inspirerende tips for å bli motivert og trene]

DISCLAIMER: Pass på at du hydrerer godt. Du vil allerede bli dehydrert fra alkoholen, og å jobbe ut eller sitte i badstuen eller damprommet lenge vil bare gjøre det verre. Drikk rikelig med vann før, under og etter, og vurder å bruke et rehydreringspulver i vannet for å gjenopprette tapte salter og mineraler. Vær fornuftig og vær trygg.

# 7 Ta en lur eller gå tilbake til å sove neste dag. Du sover ikke veldig bra etter å ha drukket.Selv om du går forbi og er død for verden i flere timer, er du aldri i dyp søvn.

Sova sykluser går gjennom ulike faser: lett søvn, dyp søvn og REM * rask øyebevegelse * søvn. Når du spiser alkohol, har du en tendens til å holde deg i den lyse søvnfasen, og ikke gjøre det til REM-syklusene, hvor er det mest utvinning og regenerering som skjer. Det er derfor du kan våkne opp, føler seg utmattet, selv etter 6-8 timers søvn.

Å komme seg opp, drikker litt vann, kanskje trener eller drar til dampbadet for å avgifte noe av alkoholen, og deretter gå tilbake til sengs for en strømnøkkel vil resultere i bedre søvn. De ekstra 45 minuttene av naptime vil gi deg følelsen mye mer oppdatert enn de forrige 8 timers søvn gjorde!

# 8 Støtter leveren med kosttilskudd. Spesielt bidrar melkdistolen til leverenavgiftning, og hvis du ikke kan få en grønnsaksjuice, vil et greenspulver i vann gjøre jobben nesten like bra. Uten råvarene kan organene ikke gjøre jobben sin riktig, så sørg for at du gir dem det de trenger.

# 9 Ta en aspirin og kut ned litt fiber før du drikker. Overdreven alkohol fører til at blodårene utvides, og det er derfor du får hodepine når du er hungover. Tar en aspirin før du begynner å drikke, vil hjelpe til med å avverge dette, da det har motsatt effekt og åpner blodkarene, slik at det blir bedre blodgennemstrømning og unngår høyt blodtrykk. Selvfølgelig, vær fornuftig og gjør ikke en vane med dette - du burde ikke drikke for mye nok for at det blir et problem, uansett.

Hvis du har hodepine neste dag, vil du kanskje ta et aspirin i vannet ditt første om morgenen. Dette bør lindre hodepinen, noe som vil få deg til å føle deg bedre, og du vil være mer sannsynlig å stå opp og riste bakruset helt av.

Den endelige anbefalingen er å ta et fibertilskudd før du begynner å drikke. Fiber binder seg til avfallsprodukter og tar dem gjennom kroppen for utskillelse - i hovedsak, det "holder deg til vanlig." Du må eliminere alkoholen fra systemet ditt, og ved å ta et fibertilskudd før du drikker, sikrer det deg ha alt materiale på plass, klar til å hjelpe kroppen din til å skille ut giftstoffer.

[Les: 14 surefire måter å holde det stilig på en fest]

Disse er 9 av de beste måtene å unngå en rasende bakrus og sprette tilbake etter en natt med tung drikking. Nyt!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar