Hvordan Prep Your Toddler For Nursery

Starter barnehage er en stor avtale, men det er mye du kan gjøre for å forberede din tote for sin store dag

De fleste barnehagepersonell vil fortelle deg at det er foreldre som er mest opptatt av at barnet skal bosette seg, men det betyr ikke at det ikke er en stor milepæl for en pjokk. I månedene før hun starter, kan du prøve noen av følgende.

Øk hennes sosiale tillit

Noen barn vil finne sosialisering lettere enn andre. Hvis du kan introdusere henne til ideen om å dele og ta omvendelser før hun starter barnehage, vil opplevelsen bli mindre skremmende. Ikke forvent for mye - unge småbarn pleier å spille sammen heller enn med hverandre til de er over tre.

Unge småbarn pleier å spille sammen sammen med hverandre til de er over tre

Tilbring tid bort fra henne

Hvis du nesten ikke har brukt tid borte fra barnet ditt, er det en god ide å få henne til å bli tatt vare på av andre.

«Spør en nær venn til å bli hos henne i en halv time mens du spretter ut, eller ta henne til å bli hos bestemor i en time mens du handler,» forklarer psykolog dr. Sandra Wheatley. Dette innfører gradvis ideen om at når mamma og pappa går, kommer de tilbake.

Besøk barnehagen sammen

Det er en god ide å besøke et barnehage for første gang uten barnet ditt, men når du har bestemt deg for at du liker det, og du skal sende henne der, ta henne dit og la henne kommunisere med omgivelsene og møte omsorgspersonene.

Lese bøker

Bøker er en fin måte å hjelpe barnet ditt til å forstå hva som kan forventes fra hennes nye miljø. Prøve Peppa Pig: Georges første dag på Playgroup (£ 4,99, Walker Books) eller Maisy går til Nursery (£ 4,99, Walker Books).

Snakk om det

Undervurder aldri betydningen av å snakke med din tot, og forklare hva som skjer, spesielt i dagene som går fram til starten av oppgjøret.

«Selv svært små barn forstår mye mer enn du tror hvis du tydelig forklarer hva som skal skje,» sier tidlig barndomsekspert Dr Eva Lloyd.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar