Hvordan Politely Avvise å være den beste mannen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Politely Avvise å være den beste mannen
Hvordan Politely Avvise å være den beste mannen
Anonim

Er det noen gang en god tid å si â € œnoâ € Â å være noen? S beste mann? Absolutt, og vi har fått deg dekket med en liste over helt akseptable unnskyldninger.

Å prøve å slippe ut av ansvaret for å være den beste mannen kan være vanskelig og ubehagelig. Trolig er brudgommen din venn, han blir gift, og han har gitt deg æren av å være hans beste mann for en av de største øyeblikkene i livet hans. Kanskje du ikke har det beste forholdet til brudgommen på grunn av en eller annen grunn, gå tilbake for å lure på om de kanskje har bedt deg om denne æren for å gjøre deg kjent med vennskapet ditt.

Hvis du gir deg et vennskap eller unngår ubehag, beveger du deg ikke, og du er død på å glide ut av feiringen, så er det helt i din rett til å gjøre det. Tross alt er bryllup imponerende, dyrt og nervøs.

Hvorfor burde du ikke være i bryllupet i det hele tatt

Bortsett fra ikke å være den beste mannen, kan det også være grunner til at du ønsker å hoppe over bryllupet helt. Det er gode grunner til at du ikke bør være involvert i bryllupet, inkludert:

# 1 Du kommer ikke sammen med bruden. Dette er en god grunn til at du ikke kan velge fra bryllupsfesten. Hvis du ikke kan sette godkjenningsstemplet på forholdet, bør du sannsynligvis ikke hjelpe paret til å feire sin lykke - spesielt ikke som den beste mannen.

# 2 Du kommer forbi også vel med bruden. Er du i hemmelighet forelsket i bruden? Har du sovet sammen eller har du en romantisk fortid? Dette er sannsynligvis en av de beste grunnene til at du bør nekter å være den beste mannen på dette bryllupet. Når alt kommer til alt, hvem vil risikere at du ekko din bekjente kjærlighet til bruden etter at ministeren har lest: "Hvis noen ser en grunn til bruden og brudgommen, ikke å være gifte?" [Les: 10 surefire måter å holde venner etter å ha sex]

# 3 Du kommer ikke sammen med vennene sine. Kommer du sammen med de andre brudgomene sine? Dette er en annen legitim grunn til å velge bort, da du vil tilbringe en rikelig mengde tid med brudgommen og hans venner. Det kan gi deg en snag i dine beste mannlige aktiviteter, hvis du ikke kommer i kontakt med ditt nærmeste selskap.

# 4 Du er bare ikke så nær. Det har skjedd før hvor, rett og slett, du bare ikke kjenner fyren veldig bra. Kanskje han bare flyttet til ditt område og vet ikke mange mennesker. Uansett ble det super vanskelig når plutselig du skulle opptre som hans "bestie" på sitt bryllup - dessuten har du aldri engang møtt sin fiancé!

# 5 Du har hatt et problem mellom deg. Så du hadde faller ut, en oppblåsing, eller kanskje han er din bror eller et familiemedlem, og du kommer ikke til å komme sammen. Mens disse er alle legitime grunner til ikke å være en groomsman, tenk på hvordan du ville føle deg hvis noe skulle skje med ham, si at en felles venn ringer og sier at han kom inn i en ulykke eller døde - hvordan ville du da føle det? Plutselig kan forskjellene dine ikke virke så store. [Les: 10 enkle måter å rolig håndtere vanskelige mennesker]

Gode måter å komme seg ut av det

Hvis du har bestemt deg for at du fortsatt ikke er en groomsman, kan det være på tide å bite kulen og begynne å tenke på unnskyldningene dine. Undervurder aldri kraften til å bruke din familie eller arbeid som en fantastisk måte å komme seg ut av noe.

# 1 Du har familieansvar. La oss si at du bare hadde et nytt tillegg til familien, eller kanskje du har syke slektninger som er spesielt kommer til å trenge din hjelp den aktuelle måneden. Major bummer, ikke sant?

# 2 Du er i en tidskrem. Kanskje du har din egen begivenhet du er bekymret for, eller en arbeidsfrist som faller rett rundt bryllupstidspunktet. Forklar ærlig at du rett og slett ikke kunne gi brudgommen den tid og energi han fortjener for hans bryllup.

# 4 Du kommer til å være ute av byen. En god grunn til ikke å være den beste mannen er om du vil være ute av byen enten på en jubileums- eller arbeidsrelatert tur. Stress at disse planene har vært i verkene en stund, og billettene dine kan ikke refunderes. Sørg for å sende en flott gave og holde deg ute av syne i løpet av faux ferie dager.

# 5 Du kan ikke ha råd til det. Å være i et bryllup er ikke billig. Du har blitt bedt om â € œhonorâ € Â for å være hans beste mann, og nå plukker du deg penger til en ny tux, slips, gave, bachelor party og alt annet du kan ha brudgommen til. Bare forklare ydmyk til brudgommen din, at du bare ikke har råd til å være i hans bryllupsfest. Fortell ham at mens du setter pris på tilbudet, kan du rett og slett ikke gjøre økonomisk rettferdighet til sin store dag.

# 6 Nerver vil ikke tillate det. Forklar til brudgommen at du ikke er god til å snakke i offentligheten, og forklar med ham, med unnskyldninger, at alt det offentlige synet fører til at nervene dine går gjennom taket. [Les: 10 motiverende tips og triks for sjenerte mennesker og introverter]

Hvordan kan du velge å være en groomsman i stedet

Kanskje det er prinsippet om å være den "beste" mannen som du ikke liker.Som sagt i starten, kanskje du bare ikke kjenner fyren, eller kanskje han valgte deg over sin bror eller annen beste venn, og det har nå skapt spenning med familien. Om mulig, tilbud i stedet for å være en groomsman i motsetning til å være den beste mannen.

Det du må gjøre er å fortelle ham umiddelbart. En siste ting å huske på er timingen din. Du vil ikke la brudgommen hengende med svaret ditt. Jo før du kommer ut av det, jo raskere kan han erstatte deg, og du kan fortsette å late som ubehagelighet aldri skjedd. Om mulig, tilby å hjelpe på andre måter. Selv om du ikke mener det, vil det få det til å høres ut som om du bryr deg om hendelsen og føler minst en liten del skyld for å jilting ham. [Les: 10 enkle tips for å unngå å være uhøflig i noen situasjon]

Til slutt er det ingen enkel måte å avslå et tilbud som bærer slik emosjonell vekt bak den, men du vil finne at de fleste menn er lette, spesielt når du gir riktig varsel og en velbegrunnet unnskyldning for ikke aksepterer ære for å være den beste mannen.

Populært emne