Hvordan å ta din mann i seng og hvert annet sted

Lurer du på hvordan du behager din mann i seng? Bruk disse sexy, flørtende tipsene om å plage og glede, og du vil få ham til å ønske deg og vil ha deg mer enn noensinne!

Gutter er ganske enkle å behage.

I begynnelsen er alt du trenger, din sexy tilstedeværelse for å slå ham på.

Men når du har vært i et forhold for en stund, er det vanskelig å holde entusiasmen selv om du er veldig attraktiv og sexy.

Å glede mannen din i sengen kan være enkel, så lenge du husker å holde ting interessant.

Se etter måter å bringe spenningen i de tidligere dager, og du vil sikkert stive buksene på kort tid.

Hvordan kan du snakke med mannen din i sengen

Å slå en mann på eller holde ham på en seksuell høy, må du gjøre mer enn bare gi ham et godt slag.

Du må få ham til å ønske deg og ønske deg uansett hvor han er.

[Les: 30 sexy måter å holde en fyr interessert i deg hele tiden]

Lær å spenge hans sinn og hans shorts vil følge.

Bruk disse 10 tipsene om hvordan du behager din mann i seng, og hans forvirrede grin vil avsløre hvor godt han egentlig er!

# 1 kle godt Gleden av sex kan være i følelsen, men opphissingen avhenger også av mange andre ting.

Kled deg godt i sengen hele tiden, og ikke bare på kvelden når du bestemmer deg for å ha sex. Bruk slank, myk nattøy som strømmer over kroppen din.

Hvis mannen din elsker hvordan du ser når du går bort i en negligee som er søt og likevel sexy, vil han ha det vanskelig å holde hendene av deg. [Les: Hvordan kle på sex og forføre mannen din]

# 2 Ikke vær en prude. En fyr kan like deg for din uskyld først. Men ingen fyr vil fortsette å bli fascinert av en kvinne som lett sjokkert av noe annet enn misjonæren. Gutter elsker jenter som kjenner seg rundt i sengen. Jenter som er selvsikker, ser og skaper en aura av sexiness hele tiden. Hvis du vil ta vare på mannen din i seng, lær nye trekk og les om ting andre par gir deg. [Les: 30 sexy måter å krydre sexlivet ditt]

# 3 Pass deg og se sexy ut. Gutter er veldig visuelle. Du trenger ikke å se ut som en undertøysmodell, men jo nærmere du er til det, jo mer attraktivt vil du se i sengen. Ja, mannen din elsker deg for hvem du er og mer bla bla, men la oss innse det, fitter ser folk ser mer sexy ut, det kan ikke benekte det.

Hit kardioen i noen måneder og ta vare på kroppen din. Og når du ser bedre ut, vil du føle deg bedre om deg selv og føle deg tryggere, og sex vil føle deg mye bedre også.

# 4 Tørk ham. Spill spill med ham. Ha det gøy med hverandre hele tiden, og ikke begrense spill til bare soverommet. Hvis du vil være god i sengen, må du få ham til å ønske deg alt annet. Kjønn er ikke en lysbryter som bare blir slått på soverommet. Grind ham når du er på dansegulvet, og beundre ham når du er med vennene sine. [Les: 10 morsomme sexspill å leke med kjæresten din]

# 5 Kast dine inhiberinger. Ja, du vil se bedre ut når du mister vekten. Men det betyr ikke at du ikke er hot ting allerede. Det er ikke noe mer å sette av enn en jente som føler seg vanskelig og flau om sin egen kropp når hun er forelsket. Føl deg trygg på deg selv, selv når du er naken og fortsett og prøv nye ting med ham.

# 6 Utforsk sex og bli kreativ. Sex er morsomt, og er like unikt som paret gir deg det. Prøv nye ting med hverandre nå og da, og sett deg ikke fast i en rutine selv om det føles behagelig. [Les: 50 morsomme kinky ideer for å gjøre sex mer spennende]

Hvis begge dere bare nyter misjonæren og ikke noe annet, endrer du ikke sexposisjonene dine. I stedet, se etter måter å gjøre stillingen morsommere ved å se på pornofilmer eller se andre par på nettkamera. Gjør noe unikt hele tiden, og prøv å holde sexet friskt og spennende. Og akkurat når du tror du har gjort noe for lenge, må du alltid ta en ny vri for å gjøre det mer spennende.

# 7 Utvid forspill slik han liker det. Menn liker ikke forspill. Vi har kjent det i lang tid. Men det er sannsynligvis fordi vi har bedt dem om feil ting. For oss kvinner er forspill definert av sensuelle håndbevegelser og massasjer, og slikker og nibbling. Kanskje det er andre ting som mannen din ville ha bedre i senga.

Du kan la ham massere deg med duftende oljer eller male på deg med spiselig kroppsmaling, eller du kan tillate ham å ta nakenbilder mens du lager ut, eller kanskje til og med lese en erotisk historie sammen mens du strekker hverandre. Alle av oss har våre egne ideer om forspill. Finn hvilken som fungerer for mannen din og bruk den. [Les: 12 forspill tips for menn som faktisk jobber]

# 8 Snakk skitne. En aktiv fantasi kan gjøre underverk for sexlivet ditt. Gutter elsker en jente som vet å snakke så skittent at de får ereksjon bare å høre på hva hun har å si. Hvis du vil vite hvordan du skal ta din mann i seng, må du vite å snakke skitten. Bli fantasifull og uttrykk dine tanker for ham. Han vil sikkert elske det. [Les: Sexy måter å snakke med en fyr og gjøre ham vanskelig]

# 9 Lyd sexy. Når du stønner eller puster tungt, er det smittsomt. Når du er forelsket i mannen din, stønner du mildt mens han kysser deg dypt eller gisp når han trenger deg inn dypere.Det kan være din ufrivillige måte å vise takknemlighet på, men det vil slå ham på mer.

Hvis en mann tror du nyter sex med ham, vil han begynne å nyte sex mye mer også. For gutter spiller ego en stor rolle i sex. Hvis han hører at han er god i sengen, vil han ha mer sex med deg bare for å føle seg godt om seg selv. Så moan og la ham få vite hvor bra han er! [Les: Hvordan stønne på riktig måte og hør veldig sexy i sengen]

# 10 Kommuniser. Det er den enkleste måten å behage din mann i seng, tror du ikke? Snakk om dine nye trekk i sengen og finn ut hva mannen din liker. Å spørre "liker du det på denne måten?" Mens du har sex er et spørsmål som inkluderer å snakke skittent og kommunisere bedre på samme tid. Lytt alltid til hverandre og lær av hverandre. Det vil hjelpe dere begge til å gjerne hverandre bedre og nyte sex mye mer også.

Klikk her for å lese om hvordan du kan snakke din mann overalt og få ham til å ønske deg mer hele tiden.

Bruk disse 10 tipsene om hvordan du kan snakke din mann i seng og så lenge du spiller dine sexy kort riktig, vil du definitivt vekke ham og behage ham mye mer enn han noensinne ville ha forventet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar