Slik spiller du hardt for å bli med en fyr, og få det til å fungere for deg

Når vi liker noen, har vi en tendens til å bære hjerter på vår erm. Imidlertid kan lære å spille hardt for å bli med en fyr, virke bedre for deg.

Mange kvinner har problemer med dating. Se, datakulturen utviklet seg til noe mye mer tilfeldig. På den annen side har de tradisjonelle prinsippene ikke utviklet seg. Menn kommer vanligvis ikke inn i forhold til en jente som gir dem alt de vil ha, selv om det er det de vil ha. Til slutt vil de belønningen, som er deg, men de ønsker å jage den. Det er derfor jeg skal lære deg å spille hardt for å komme med en fyr.

Tenk på en løve som jakter på hjort. Beklager, men du er hjorten. De trenger å jobbe for sin middag. Hvis det er for enkelt, selvfølgelig, tar de det, men det vil ikke være like tilfredsstillende. [Les: Hvorfor menn elsker jakten mer enn noe annet]

Slik spiller du hardt for å komme med en fyr

Jeg pleide å ha et stort problem når det gjaldt å finne et forhold. Jeg forstod ikke hvorfor gutta ikke ville forplikte seg til meg. Jeg er attraktiv, intelligent og morsom. Dette er alle kvaliteter som folk ser etter i et forhold. Men mitt datingliv utviklet seg aldri fra bare tilfeldig dating gutter.

Og så slo det meg. Jeg gir dem alt de vil med en gang fordi jeg liker dem. Hvorfor holder jeg tilbake når jeg føler noe for en fyr? Vel, fordi en gang de får alt de ønsker opp foran, er de mindre sannsynlig å være interessert i noe langsiktig. Stol på meg, vet hvordan du spiller hardt for å få med en fyr.

# 1 Forstå dating kulturen. Her er saken, du kan ha uformelt sex. Jeg sier ikke å ikke ha uformelt sex, men forstå dating kulturen vi lever i. Menn elsker uformelt sex, men de ønsker ikke å forplikte seg til noen så villige til å sove med dem.

Jeg vet, det er dumt. Egentlig er det. Jeg mener, de har ikke noe imot å ha sex med kvinner, men da vil de ha en hellig kjæreste. Uansett er det viktig å forstå hvordan det fungerer slik at du flyter lett gjennom det. [Les: Vær forberedt på disse 12 konsekvensene av å ha sex for tidlig]

# 2 Ikke vær så villig. Menn er merkelige. De vil at du skal være interessert, men hvis du er også entusiastisk, det er et rødt flagg. Så, spill spillet. Ikke vær også villig til å henge ut med ham hvis han spør. I stedet for å svare med det samme, "Ja, jeg vil gjerne," skrive: "Sikkert, jeg trenger bare å dobbeltsjekke noe og se om jeg har tid." Det viser ham at du er interessert, men han er ikke nummeret en prioritet. [Les: Slik spiller du coy og vinn fyren]

# 3 Ikke sov med ham med en gang. Jeg pleide å være en stor tilhenger av uformelt sex, og jeg er fortsatt i en viss grad. Det er greit hvis du bare vil ha sex med noen, men hvis du leter etter et forhold, ikke vær så rask å hoppe i seng med ham.

Dette viser ham at du ikke bare er noen han skal fange og slippe, han må jobbe for det. Så, i stedet for å ha sex, kyss ham. Du kan til og med gjøre med ham, men ikke mer enn det. La ham henge

# 4 Gjør omtale dine mannlige venner. Menn liker ikke konkurranse. Jeg mener, heller ikke kvinner, som nevner det motsatte kjønet, skaper alltid en reaksjon. Nå vil du ikke nevne andre menn i den måten du ser dem på. Gjør det klart at de er bare venner. Men vis ham at andre menn er interessert i deg, og at han ikke er den eneste. [Les: Slik ignorerer du en fyr og får ham til å jage deg]

# 5 Gi akkurat nok oppmerksomhet. Vi ønsker all oppmerksomhet i verden fra noen vi liker. Men når vi får det, blir vi kjedelig. Det du trenger å gjøre er å gi ham bare nok oppmerksomhet. Den oppmerksomheten han trenger, men ikke gi ham den oppmerksomheten han ønsker.

Test minimumsgrensene fordi alle er forskjellige. Ved å gi ham den oppmerksomheten han trenger, jobber han vanskeligere for å få den oppmerksomheten han mener han fortjener.

# 6 Sett i innsats skjønt. Her er tingen, du kan få ham til å jage deg som en villhund, men du må også sette inn litt innsats selv. Hvis ikke, blir han kjedelig og mister interessen for jakten. Saken med å jage er at det blir morsomt jo nærmere du tror du skal få det du vil ha. Men dette betyr at du også må jage dem, for å holde spenningen i gang. [Les: Hvordan få mannen du liker, jage deg og vil ha deg mer]

# 7 Får ikke også personlig. Hør, oddsen er at du egentlig ikke vet så mye om denne fyren som er helt kul. Men ikke la denne personen vite alt om deg. Hvis du vil la noen inn, sørg for at de er verdige til å bli kjent med de intime tingene om deg. Hvis ikke, åpner du deg selv for å bli brent virkelig.

# 8 Pass på at det er plass. Hvis du spiller hardt for å få, finne den rette balansen mellom å gi ham nok kjærlighet, men også gi ham plass. Hvis du alltid er tilgjengelig, ser de deg ikke som et alternativ, men heller noen alltid der. De mest ønsket folk er de som synes å være opptatt og ikke alltid tilgjengelig når den andre personen vil.

# 9 Ikke fortell ham at du liker ham. Jeg vet at du vil fortelle ham hvordan du føler, men du trenger ikke.Faktisk, hvis du vil vite hvordan du spiller hardt for å komme med en fyr og få ham til å forfølge deg, bør du holde ham gjett. Selvfølgelig kan du vise at du liker ham, men vær forsiktig med hvor langt du går med det. Vis dine følelser for ham som å gi et hint. Gi ham subtile tegn, vær flirtende, men bekjenn ikke kjærligheten til ham på en fredag ​​kveld sammen. [Les: Hvordan vise en fyr du liker ham og fortsatt være en drille]

# 10 Svar på teksten hans. Men ikke med en gang. Hør, han kommer ikke til å dø hvis du svarer tjue minutter etter at han skrev deg, kan han vente. Det viser at du er opptatt, men du svarer på ham og holder samtalen på gang som viser interesse. Ignoreringen kan fungere, men det er ikke fint. I stedet bare ta deg tid når det gjelder å svare på ham.

# 11 Slå ham ned. Hvis han spør deg ut og du er opptatt, vær ikke redd for å slå ham ned. Men tilbud deg en annen dag hvor du kan gå ut. På denne måten viser det interesse for ham, og du avviser ikke hans tilbud. Å gi ham håp motiverer ham til å fortsette å jage deg. [Les: Hvordan få en fyr til å like deg uten å gå på bekostning av deg selv]

# 13 Ikke lek med folk du ikke liker. Hvis du spiller hardt for å få med en fyr som du ikke er interessert i, er det unødvendig og grusomt. Hele poenget med å spille vanskelig å komme med en fyr er fordi du har følelser for ham, og du vil ha noe mer. Hvis du ikke er interessert, bruker du bare han til egoet ditt.

[Les: 12 beveger seg for å spille det kult med din forelskelse og vinne dem over]

Lære å spille hardt for å komme med en fyr er ikke en dårlig ting. Faktisk er det bedre for deg å ikke gi dem det de ønsker med en gang. Gjør dem svette litt. Det vil være mer givende for dem.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar