Hvordan plukke opp gutter: 13 mest suksessfulle triks å ta kontroll

Vi tror menn er de eneste som kan plukke noen opp. Det er det 21. århundre, damer! Ikke tenk bare de holder strømmen, lær hvordan du henter folk.

Når kvinner går ut, enten det gjelder bar eller nattklubb, forventer vi at menn treffer på oss. Jeg prøver ikke å få oss til å lyde som prinsesser, men vi var helt sikkert vant til ideen om at mennene satte arbeidet inn for å få oss. Nå sier jeg ikke dette er dårlig, men hva hvis du ser en virkelig attraktiv fyr? Hva om han ikke nærmer deg? Dette betyr ikke at han ikke er interessert i deg, kanskje han ikke la merke til deg, eller han er for sjenert til å nærme seg deg. Det er derfor du lærer å plukke opp gutta.

Hvordan plukke opp gutter

Det har vært tider hvor jeg har sett en fin fyr, og jeg tilbrakte helnatt prøver å gjøre meg tilnærmet. Jeg gjør den cliched "dans i nærheten av ham" rutine eller "stå ved siden av ham i baren." Jeg har prøvd alt.

Men på den tiden tenkte jeg aldri på å bare gå opp og snakke med ham, det gikk aldri over meg. Rart, ikke sant? Og hvem vet hva som ville ha skjedd, men ved ikke å gjøre noen bevegelse, vet jeg allerede at det ikke er noe som skjer, er det åpenbare resultatet. Men hvorfor ikke være den som gjør det første trekket? Ikke sikker på hvordan du plukker opp gutta? Vel, det er på tide du lærte og spilte feltet. [Les: Det er på tide å slutte å være en wallflower og lære å snakke med gutta]

# 1 Ikke vent. Jeg vet at du sannsynligvis venter på riktig tidspunkt å komme sammen hvor du kan støte på ham eller smil på ham for å få oppmerksomheten hans. Hva venter du på, ærlig? Du kaster bort tiden din.

Hvis du vil bytte tall og land en dato, vel, snakk med ham. Så vent ikke, bare gå opp til ham og start en samtale. Jo, du vil være nervøs, men bare tenk på hvordan han føler. En kvinne nærmet seg ham og det tar baller. [Les: Guiden for å imponere noen fyr når du introduserer deg selv]

# 2 Vær deg selv. Men seriøst. Jeg vet at dette høres ut som en lame-tips, men det er den viktigste. Ikke prøv å være noe mystisk sexy kvinne fordi du kommer til å komme som en idiot. Du er sannsynligvis allerede sexy, så vær bare deg selv. Det vil skinne gjennom. Jeg prøvde å være mystisk en gang da jeg gikk på datoen, bombet jeg det helt. Lær av mine mislykkede feil. [Les: 30 ting å snakke om når du er tannbundet]

# 3 Det er ikke noe "rett sted".Du kan møte menn i barer, du kan også møte dem i matbutikker, bussholdeplasser, biblioteker og ditt lokale svømmebasseng. Point er, menn er overalt. Så begrens deg ikke til bare ett sted for å finne en fyr.

Ok, kanskje en lege kontor er ikke det beste stedet, men hvem vet, kanskje det er. Det jeg prøver å si er, når du ser en fyr som du er i, snakk med ham.

# 4 Gå ut til forskjellige arenaer. Denne baren eller klubben kan være ditt favorittsted å gå, men du kjenner nok alle der inne. Så det var på tide du våget ut og opplevde andre steder. Du får også møte forskjellige mennesker enn du vanligvis ser på en natt ute. Plus, hvem vet hvor fyren av drømmene dine henger ut på en lørdag kveld.

# 5 Ikke gå ut med en gjeng med kvinner.Det er bokstavelig talt ingenting mer skremmende enn en kvinne omgitt av en pakke med kvinner som alle stirrer og fnisser på deg mens du snakker med en fyr. Hvis du skal slå på en fyr, sørg for at vennene dine ikke er klare på deg fra hele rommet.

I disse tilfellene er det best å være en kvinne show. Eller hvis du trenger en vinge kvinne, ta en nær venn, ikke hele mannskapet. [Les: 25 egenskaper å se etter i en vingekvinne]

# 6 Vær forberedt. Nei, jeg mener ikke kondomer, men du bør alltid bære noen i vesken din, FYI. Hva jeg snakker om, er hva som skjer hvis telefonen dør og du vil ta nummeret sitt? Hva om hans telefon er død også?

I posen din, bære en penn og enten en serviett eller et stykke papir. På den måten, hvis du trenger, kan du gi ham nummeret ditt / ta nummeret hans på gammeldags måte.

# 7 Bare si hei. Jeg vet, du tenker nok, kan det være atlett? Vel ja. Bare start samtalen ved å smile og si hei. Hvis han er smart, vil han clue inn i det faktum at du er i ham, og han svarer. Mesteparten av tiden trenger du ikke en osteaktig pickup linje eller å reise foran ham for å starte en samtale. [Les: 15 enkle samtale forretter du kan bruke på en fyr du liker]

# 8 Be ham om å danse. Jeg vet, dette høres litt videregående, men det virker som en sjarm. Hvis du er i baren eller i nærheten av dansegulvet og ser en søt fyr ved siden av deg, bare vend deg til ham og spør ham om han vil danse. Hvis han sier nei, gå til dansegulvet og dans allikevel. Du kan ikke miste. Uansett, du kommer til å danse.

# 9 Bruk omgivelsene dine som emner. Hvis du er nervøs og usikker på hva du skal snakke om, vel, bruk det som er rundt deg. Kanskje du er i baren og musikken er veldig bra, eller du er på treningsstudioet og det er hans bendag * han er en keeper *. Poenget er at du har en endeløs kilde til samtalemateriale som bokstavelig talt omgir deg.

# 10 Vær sosial. Den eneste måten å møte mennesker, spesielt menn, er hvis du er sosial. Enten du er i en bar, sjakkklubb eller løpeklubb, må du sosialisere. Du trenger ikke å være sosial sommerfugl, men å snakke med folk rundt deg vil slappe av i atmosfæren og dine egne nerver, slik at du komfortabelt kan starte en samtale med en fyr du er i. [Les: 19 enkle måter å mer sosial og oppriktig forbinde med andre]

# 11 Ikke tenk over. Du kan freaking ut eller overanalysere noen ting før, under og etter at du snakker med en fyr, men gjør det ikke. Alt dette vil gjøre er å få deg ned en vei med usikkerhet og frykt, to ting du ikke trenger i livet ditt. Hvis du overanalyserer, vil du føle deg overveldet og vil trekke deg ut av situasjonen.

# 12 Føl deg sexy og trygg. Hvis du føler deg sexy, vel, kommer han til å se den. Før du bestemmer deg for hvordan du plukker opp gutter, vil du føle deg bra om deg selv når du nærmer deg ham. Hvis du er nervøs og tøff, vil han ikke svare godt. Tenk på det slik, når en fyr nærmer seg deg, er de selvsikker som regel de som får oppmerksomheten, ikke sant? Samme ting her. [Les: 14 tips for å revolusjonere og avsløre den nye og sexy du]

# 13 Du kommer til å bli avvist. Ja, jeg beklager, men det er sant. Jeg vet at vi liker å tro at hver fyr vil ha oss, men det, mine venner, er en løgn. Ditt ego må godta det. Men bare fordi noen avviser du, betyr ikke at du ikke kan fortsette videre.

Vet du hvor mange ganger jeg har blitt avvist? Ok, jeg holdt ikke teller, men minst ti ganger. Men det stoppet ikke meg.

[Les: 20 første trekk som fungerer som en sjarm når du vil gjøre et trekk på en fyr]

Å vite hvordan å plukke opp gutta er ikke lett, spesielt siden vi er vant til å være de som nærmet seg. Sett imidlertid kraften i egne hender og gå etter det du vil ha.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar