Hvordan Pick Up Girls: 20 flyttes til å bli super heldig med kvinner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Pick Up Girls: 20 flyttes til å bli super heldig med kvinner
Hvordan Pick Up Girls: 20 flyttes til å bli super heldig med kvinner

Video: Hvordan Pick Up Girls: 20 flyttes til å bli super heldig med kvinner

Video: Hvordan Pick Up Girls: 20 flyttes til å bli super heldig med kvinner
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, September
Anonim

Så, du er singel og vet ikke hvordan du skal få en jente til å gi deg et skudd? Ingen bekymringer. Her er 20 feilfrie tips for hvordan du plukker opp jenter.

Det kan være vanskelig for gutter som ønsker å møte jenter for å vite hvor de skal begynne. Noen gutter synes bare å være naturlige når det gjelder å vite hvordan du plukker opp jenter, men hvis du er litt shyer, eller litt mindre selvsikker, kan det føles som en nervepirrende opplevelse.

Den gode nyheten er at det egentlig handler om praksis. Jo mer du nærmer deg jenter og har suksess med dem, jo mer trygg vil du bli.

Det er også viktig å merke seg at selv de mest sjarmerende og heldigste gutta blir avvist eller banket tilbake fra tid til annen, så hvis du først ikke lykkes, prøv, prøv igjen * ikke med samme kvinne skjønt - det kan få litt skumle og stalker-lignende! *

Hvordan plukke opp jenter - De små tingene du virkelig trenger å vite

I tillegg til enkel trening for å bygge opp tilliten din, er det mange andre tips og triks som, hvis de blir satt i gang, vil hjelpe deg med å sette kvinner i ro, sjarmere dem og få dem til å si "ja" mye oftere. [Les: Hvordan nærme seg kvinner - 15 hemmeligheter du absolutt må vite]

Så, hva er de store hemmelighetene når det gjelder å vite hvordan du plukker opp jenter? La oss ta en titt på dem.

# 1 Feil det til du gjør det. Ok, så du kan ikke være den mest selvsikker fyren, og det er bra nok. Men hvis du kan, prøv å ikke komme over den måten når du snakker med jenter.

Ok, så vi skjønner at det kan være lett å si og vanskelig å gjøre, men jenter har en tendens til å foretrekke gutter som er litt mer selvsikker og selvsikker.

Hvis du blir nervøs og muslimer opp, kan de finne deg vanskelig å snakke med … eller bare ren, rar. Den beste måten er å øve på jenter som bare er venner eller bare ta det sakte.

Hvis du bygger opp motet til å snakke med jenta du har drømt om å være med i årevis, hvorfor ikke prøve litt tilfeldig flørting med andre jenter som er mindre viktige for deg først? Ikke gå å bryte for mange hjerter skjønt! [Les: Den introvert fyren er jevn guide for å plukke opp jenter i barer]

# 2 Gjør dem le. En fyr som kan få en jente til å le, er allerede halvveis der. Alle elsker noen med en god sans for humor, så hvis du kan være morsom, bruk så det.

Vi sier ikke at du skal gå opp til henne og prøve ut hele stand-up komedierutinen på henne, men bare litt forsiktig tull eller et par vitser, eller bare å være rask, vil sette henne rolig og få henne til å føle seg mer tiltrukket av deg. [Les: Hvordan få en jente til å le uten å prøve for hardt]

# 3 Kast et bredt nett. La oss være ærlige, gjennomsnittlig lov arbeider for å plukke opp jenter like godt som noe annet. I hovedsak, jo flere jenter du prøver å plukke opp, desto større suksess får du.

Ikke bare hold deg til de vanlige stedene som barer eller nattklubber. Tenk utenfor boksen - du kan slå opp og samtaler omtrent hvor som helst, og hvem vet hvor det kan føre?

# 4 kle deg godt Hvis du går ut på oppdrag for å hekle med jenter, er det minst du kan gjøre å gjøre en innsats. Pass på at du er oppmerksom på det fysiske utseendet ditt, kle deg godt og se smart ut, men ikke som du har prøvd veldig hardt, * og sørg for at du lukter bra også - det er de små tingene som kan gjøre hele forskjellen. [Les: Hvordan nærme seg en jente du ikke vet og imponere henne]

# 5 Smil. Smiling er det enkleste å gjøre, men en enkel og effektiv måte å vise at du er en trygg og vennlig fyr. Så neste gang du er ute og se og se en jente du liker, pass på at du blar de pearly hvite!

# 6 Kompliment … men hør ikke lydig. Hvis du vil vite hvordan du plukker opp jenter, må du huske at de elsker komplimenter. Så, hvis du vil raskt spore veien til suksess, sørg for at du slipper noen inn i samtalen.

Nøkkelen til å komplimentere en jente er å gjøre det på en uformell og trygg måte. Ikke mutter det, hør ikke for intenst, og for godhets skyld, kom ikke på tvers så slitsomt … ellers vil det virkelig sette henne av. [Les: 19 komplimenter for jenter som får henne til å gå awww]

# 7 Vær deg selv. Det er ikke noe poeng å sette på denne svært falske persona fordi hun snart vil oppdage den virkelige deg hvis ting går bra. Så prøv å være deg selv, vær avslappet og vennlig, og du vil virkelig få bedre sjanse til å møte noen du kan ha det gøy med! [Les: Hvordan sjarmere en jente og smigre henne inn i å like deg]

# 8 Vær oppmerksom på kroppsspråket ditt. Å ha godt kroppsspråk er faktisk veldig viktig. Vis deg som henne forresten at du står og vink kroppen mot henne.

Vær nær, men ikke for nær, hvis samtalen går bra, bør du noen ganger ta på armen. Alle disse subtile detaljer kombinert vil sende henne de riktige meldingene.

# 9 Snakk tydelig. Forsøk å ikke ordne ordene dine - snakk med klarhet og sørg for at du holder deg til emner du har kunnskap om. Hvis du begynner å våge på noe du ikke vet noe om, kan du ende opp med å høres litt dumt!

# 10 Still spørsmål. Folk elsker å snakke om seg selv, så sørg for at du viser henne at du er interessert i å bli bedre kjent med henne og spør henne mange spørsmål om seg selv. Dette vil bidra til å holde samtalen flyter også. [Les: Hvordan slå på jenter - 15 ting menn må vite for å lykkes]

# 11 Vær direkte. Hvis du liker en jente, er det ikke noe poeng å slå rundt bushen om det. Ok, så kjører opp til jenta du liker og blurting ut 'Jeg liker deg' i ansiktet hennes er ikke akkurat den sofistikerte tilnærmingen vi hadde i tankene.

Men det er viktig å gjøre det ganske klart at du flirter og tiltrekker seg henne, ellers kan hun ikke plukke opp det - så det er ingen skade i å være litt direkte.

# 12 Pass på at du får nummeret sitt. Ofte blir gutta som er litt nervøse så forbruket av hva de sier og hvordan de handler som de glemmer å forsegle avtalen på slutten av samtalen. Husk å få nummeret hennes eller spør henne ut på en dato før hun går andre steder! [Les: Hvordan få en jentes nummer hver eneste gang - Alle de ikke-mislykkede måtene]

# 13 Vær respektfull. Husk at hvis du vil vite hvordan du plukker opp jenter, er det super viktig å alltid behandle dem med respekt. Jenter hater følelsen som de blir disrespected eller lærte over, så hold det alltid i bakhodet og behandle henne godt.

# 14 Lytt og nikk. Ikke bare late som om du lytter til henne - faktisk gjør det! Å huske små detaljer for neste gang du møter, vil virkelig imponere henne.

Hva ikke å gjøre når du lærer å plukke opp jenter

Nå har du lest noen av de beste tipsene for å plukke opp jenter, det er også viktig å lære hva du ikke skal gjøre! Disse er akkurat som - om ikke mer - viktig at de første tipsene.

# 15 Ikke stirrer. Stjerne kommer over som skummelt og rart. Så, mens øyekontakt er bra, sørg for at du ser bort en gang i mellom! [Les: 10 typer skumle gutter, alle jenter unngå å snakke med]

# 16 Ikke vær arrogant. Tillit og arroganse er to helt forskjellige ting - sørg for at du vet forskjellen!

# 17 Ikke vær altfor seksuell. Jenter liker ikke å føle seg som om de blir behandlet som kjøttstykker - hvis du kommer over som slitsom eller besatt av sex, vil du sannsynligvis bli stengt ganske fort.

# 18 Ikke bruk cheesy chat opp linjer. Hvis du vil vite hvordan du plukker opp jenter på den riktige måten, så husk at cheesy chat up linjer pleier å bli foragtet av dem. Så prøv å unngå dem med mindre du er villig til å ta konsekvensene. [Les: Den clueless fyrens og jentens guide til bruk av pickup linjer]

# 19 Ikke trykk den. Hvis en jente ikke er interessert, så ikke fortsett å presse … du vil freak henne ut og gjøre henne ubehagelig, som bare ikke er kult.

# 20 Vær ok med avvisning. Ta avslag med god humor - ikke bli sint eller opprørt. Bare vær kult med det og gå videre til noen som fortjener deg! [Les: Slik presenterer du deg selv for en jente og forlater hennes lengsel]

Ved å følge disse tipsene er du så mye mer sannsynlig å ha suksess med kvinner og vil finne tilliten din begynner å vokse og vokse.

[Les: Hvordan få en jente til å legge merke til deg uten å snakke med henne]

Å vite hvordan å hente kvinner kan faktisk være mye moro. Så husk, vær sikker, vær deg selv, og ikke bekymre deg hvis du blir avvist. Ta det bra - det er jo nok mer fisk i havet.

Anbefalt: