Hvordan velge den perfekte restauranten for en dato

Innholdsfortegnelse:

Hvordan velge den perfekte restauranten for en dato
Hvordan velge den perfekte restauranten for en dato
Anonim

Vil du imponere din dato ved å ta dem til en flott restaurant for en god middag eller en ettermiddag ved bassenget? Her er en komplett guide for å plukke den beste restauranten for å gå ut på en dato.

Har du vært restaurant-hopping hele tiden prøver å finne den perfekte datingsrestauranten? Du har kanskje ikke faktisk funnet ut hva du ville ha i en restaurant, men med denne guiden er alt du trenger å gjøre bare å gå inn på en restaurant for å vite om det er verdt datoen din!

Stemme musikk i restauranten?

Har du brukt skilt til å kommunisere på en dato? Eller var det et Manson look-like band som kaster folk rundt? For å nyte en god dato må du kunne kommunisere enkelt. Selv den lille delen av å rope ut til hverandre over musikken eller snakke høyt er uakseptabelt. De kan være en distraksjon.

Velg en restaurant som har myk musikk, selv om det ikke er mykt stemningsmusikk. De beste alternativene er Jazz og Lounge teksturer. Romantisk musikk kan være god, men corny og for søt når overdrevet. De svingende syttitallene kan også være litt aggressive for en god dato. Når du snakker, la de myke notatene fremheve samtalene dine, i stedet for å slette det. God, myk musikk vil alltid fremheve romantikken i luften!

Hvordan er tjenesten?

Så snart du går inn i en restaurant, er det noen som hilser deg med et varmt smil, og eskorterer deg til bordet ditt? Flink. Men ikke bra nok.

Hvis du må velge en datingsestaurant, må tjenesten være ekstremt varm, rask og effektiv. Og ikke glem, servitører gjør ikke bare vals i nærheten av bordet ditt og står i tomgang i en god restaurant, ikke med mindre du har ringt dem. Og de glir ikke.

Hvordan vite om tjenesten er god på en restaurant? Servitører og maà®tre 'dames bryr deg ikke hele tiden. Tjenesten bør være upåklagelig, og de bør hjelpe deg med å ta de riktige valgene. Hold en sigarett i leppen din i tre sekunder. Hvis en servitør ikke glir opp til deg og lyser den da, er du på feil restaurant!

Liker du belysningen?

Alle liker god belysning. God belysning gjør at begge ser bra ut. En tannlegerlampe kan være flott i hans klinikk, men ikke på en restaurant. Du vil ikke sitte ned under de lysende lysene i et lyst opplyst rom, og venter på å velge feil i hverandre. Velg en restaurant med myke, myke lys som ser bra ut på huden din. Du bør kunne se maten også bra.

Hvis du har lagt merke til i en god romantisk film, er belysningen alltid svak og myk når paret har en intim middag. En restaurant opplyst med massevis av lys er den beste innsatsen. Ikke bare vil det være romantisk, den myke, varme gløden av et stearinlys kan være en god sving på. Hvis du ikke liker det veldig mye og synes det er dystert, så velg en restaurant som har koselig belysning. Og hvis du har lunsj, så slår ingenting på en restaurant ved bassenget eller en opplevelse på Santorini-taket.

Hvilken er den mest romantiske maten?

Sushi noen? Eller syk på gulvet? Ikke alle foretrekker din … whatwasit … 'din lidenskap for interessant mat'? Så tenk to ganger før du går ut for å overraske din datekammerat med spisepinner og Takoyaki, som er brent blekksprut (baller?).

De fleste romantiske restauranter serverer god mat og gode retter. Vårt valg for romantisk mat er definitivt italiensk eller middelhavet, og et glass guddommelig vin.

Hvis du ikke er i å spise spaghetti av samme tallerken, velg en restaurant hvor maten er lett på ganen, og veldig lett å spise. Ingen krabber, stekt kylling, store burgere og ting som det. Du trenger din dato for å fokusere på deg mens maten går rett inn uten avbrudd. God mat er utmerket, men god mat som trenger oppmerksomhet er dårlig for en dato.

Klikk her for å fortsette å lese: Hvordan velge en romantisk restaurant

Populært emne