Slik overtale mennesker: 17 taktikker for å komme inn i en persons sinn

Det er alltid den ene personen som synes å komme seg unna med det de ønsker. De er ikke spesielle, men de vet hvordan de skal overtale folk.

Jeg pleide å ha en venn som kunne få noen til å gjøre alt de ville. Jeg ville bare sitte i forbauselse og tro at de hadde noen spesielle krefter som jeg aldri kunne få. Jeg mener, er jeg virkelig det annerledes enn denne personen? Ikke i det hele tatt. Men hvis du vil vite hvordan du skal overtale folk, er det et par kvaliteter du må ha.

Slik overtaler folk

Hvis du har en overbevisende venn, se dem og du vil kunne se at de har noen av disse egenskapene som vil bli oppført nedenfor.

Overbevisende mennesker er ikke fra spesiell skape, de vet bare hvordan man trekker de riktige strengene og vet de riktige tingene å si. Så, det jeg prøver å si er, dette er noe som kan læres. Hvis du vil ha ting å gå, så er det slik å overtale folk.

# 1 Har tillit. Hvis du vil vite hvordan du skal overtale folk, vil du ikke gjøre det hvis du er usikker på hva du skal si hvis du tror du ikke er attraktiv nok, eller hvis du tror at ingen vil lytte til deg. Fordi du har rett.

Hvis du tror det om deg selv, kommer det til å vise. Overbevisende mennesker er sikre, og det er derfor folk hører på dem. De er ledere. [Les: Hvordan bygge selvtillit - 16 måter å innse at du er verdt det]

# 2 Lytt virkelig. Men som å faktisk høre. Sikker, overbevisende mennesker kan være karismatiske og sjarmerende, men ikke tro at ørene deres er tilstoppet med sine egne tanker. Det er ganske motsatt. De er helt i tråd med hva folk har å si, fordi det er hvordan de måler publikumets følelsesmessige og mentale tilstand. Så, hvis du ikke er en god lytter, lær å bli en.

# 3 Bygg relasjoner. Overbevisende mennesker er svært sympatisk. Du vil være deres venn, og de vil aldri stenge deg fra å skaffe det forholdet. Hvis noen ikke er følelsesmessig investert i en overbevisende person, vil de ikke kunne overtale dem. Være de fyr. [Les: Hvordan være mer sosial - 19 måter å opprette en god forbindelse med andre]

# 4 Vet når du skal holde kjeft. De kommer ikke til å kjempe mot hver kamp. Faktisk, overbevisende folk vet hvilke slag som kommer inn og hvilke som skal gå vekk fra. Overbevisende mennesker er ikke de som argumenterer med folk før de gir inn. Det er ikke strategien ... i stedet, vær stille.

# 5 Tilbake av noen ganger. Hvis du ser for desperat, vil du ikke kunne overtale. Folk kan lukte desperasjon en kilometer unna, og brådskelse får aldri folk på din side. Du må vite når du skal ta av og gi folk plass til å tenke over ting. Hvis du ikke gjør det, vil du miste overtalelseslaget. [Les: Emosjonell manipulasjon - hvordan folk rote med tankene dine]

# 6 Ikke trykk. Folk som er påtrengende, kommer aldri til å vinne over noen. Har du noen gang vært i en butikk hvor kontorist ikke vil forlate deg alene? Du har sikkert bestemt deg for å bare gå ut i stedet for å gå gjennom butikken. De kveler deg. Hvis du vil overtale, kan du ikke være påtrengende.

# 7 Lyd sikker. Enten du prøver å selge noe eller få folk til å bli med deg på en tro, må du vite hva du snakker om. Nå kan du ikke høres ut som et kun-alt-det er arroganse. Og det er en annen ting folk ikke kan stå. Du bør imidlertid vite produktet og få svarene klare.

# 8 Vær empatisk. Overbevisende mennesker er empatisk. Hvis de ikke var det, ville de ikke kunne forholde seg til publikum, og de ville ikke kunne overtale noen. Hvis du vil vite hvordan du skal overtale folk, må du kunne forstå hvor de kommer fra, og hva de trenger. [Les: Nyttige livstips - 9 sikre måter å være mye mer karismatisk med]

# 9 Det handler om timing. Timing er avgjørende. Vil du prøve å overtale noen som nettopp mistet hunden sin? Nei. Det handler om timing. Du må finne ut hvem du skal overtale, og velg den beste tiden å gjøre det. Det kan være over noen drinker eller mens du går på hunden din.

# 10 Snakk det samme språket. Dette knytter seg til empati. Hvis personen du prøver å overtale liker å sverge mye, blander du deg inn i måten de snakker på. Hvis de snakker med en formell tone, snakker du med en formell tone. Match dem. Bli dem.

# 11 Ikke slå folk ned. Først av alt er det generelt en lame power tactic. Å vite hvordan å overtale folk handler ikke om å få dem til å føle seg under deg. Det handler om å få dem til å føle at de kan oppnå noe flott. Hvis du gjør narr av dem eller banker selvtillit, vel, du er en amatør.

# 12 Vet hvem du skal overtale. Hør, alle kan bli overbevist. Men noen mennesker vil du ikke kunne overtale på kort sikt. Det du må gjøre er å se folkene som kan overtales på den tiden. Deretter kan du fokusere på de som vil ta lengre tid å overtale. [Les: 9 måter menn manipulerer og kontrollerer sine kjærester]

# 13 Vær ærlig. Overbevisende mennesker har ikke noe problem å fortelle deg sannheten om deg selv.Faktisk fungerer det til deres favør, da du så ser dem som ærlige og ekte mennesker, noe som betyr at du åpner opp for dem og stoler på dem. Ser du hva jeg mener? Du har sikkert hatt et par av disse opplevelsene skje med deg.

# 14 være vedvarende Persistens lønner seg, sier du. Overbevisende mennesker vil vanligvis holde seg til tarm og fortsette å gå etter det de vil ha. De vil vise sin verdi og deres sult for noe som gjør dem svært overbevisende. Så, hvis du ser noe du vil, bare fortsett å bite på det.

# 15 Gjenta. Nå er overbevisende mennesker ikke kaster seg ut på en lem og gjør ting for deg som er virkelig utover. I stedet reagerer de uforholdsmessig. Så, de vil gjøre små bevegelser, men de vil be om en større tjeneste i retur.

# 16 Gjør den personen interessert. Overbevisende mennesker elsker seg selv, og de vil høre på alle som snakker om dem. Så for å være overbevisende må du kunne snakke om personen. På den måten får du oppmerksomheten deres umiddelbart, og de vil være interessert i samtalen.

# 17 Nod eller rist på hodet ditt. Ønsker noen å være enig med alt du sier? Bare vær nikkende på hodet ditt opp og ned som du sier hva det er du vil si. De vil ikke engang innse det, men de finner seg enig med deg. På den annen side, ønsker du å formidle en negativ ide som du vil ha avvist? bare rist hodet til venstre og høyre som du foreslår det, og presto, de vil innse at det er en dårlig ide også!

[Les: Kunsten å få noen til å like deg umiddelbart]

Nå som du vet hvordan du skal overtale folk, må du sette disse trinnene i bruk. Det er faktisk ikke så vanskelig, du trenger bare å holde ørene og øynene åpne, kjenne målet ditt og skyte.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar