Slik festes og holder seg i form

Innholdsfortegnelse:

Slik festes og holder seg i form - øVELSER 2023
Slik festes og holder seg i form - øVELSER 2023
Anonim

Alex Mytton kommer til en fest i kveld (McQueen i Shoreditch for lanseringen av hans nye single "Letters", for å være eksakt), men det er en sikker innsats at han var ute i går kveld og vil være ute i morgen kveld. Slik er livet til en DJ. Det er også en sikker innsats at Mytton vil se bra ut. Slik er livet til et kastet medlem av Gjort i Chelsea.

Det betyr ikke at han ikke er utmattet. Da vi snakket med ham, fortalte han oss at han hadde en stille en natt før han så på Den gjenoppståtte på kino - men han hadde nikket av i fem minutter.

Siden vi alle kunne gjøre med å se litt mindre skadet om morgenen etter en stor kveld, spurte vi Mytton hva han gjør for å unngå å se ut som et riflet vrak hele tiden.

Velg din drikke klokt

"Jeg pleide å drikke vodka, lime og brus hele tiden. Hvis du prøver å se reservehjulet, jegtanken det var det beste for det. Men jeg har nylig lest om hvordan tequila er denne fantastiske sprøyten i den forstand at den ikke gjør at du legger på vekt, så jeg har drukket tequila, lime og brus istedet. Det eneste problemet er at det blir deg veldig fullstendig ganske raskt. "

(Slå av) Alle lysene

"Når du har lyttet til veldig høy musikk, er kroppens sanser ganske høyt, så når du kommer hjem, er du summende. Jeg er ganske dårlig for å drikke Red Bull mellom sett så det legger til det også. Det beste å gjøre er å unngå å drikke noe sukker eller koffein en stund før du er ferdig, så så snart jeg kommer tilbake slår jeg lysene av og prøver å komme av telefonen min. "

Ikke la din bakrusfester

"For en bakrus, faktisk stå opp, gå ut og gå en tur eller gå på treningsstudioet - det hjelper alltid virkelig, selv om det er super, super smertefullt. Men du må holde det lys på treningsstudioet - jeg har prøvd å gå tilbake til et normalt treningsregime og trakk muskler og revet ting. Nå jobber jeg mye lys, lette veier og roing. Og prøv om mulig å motstå å spise virkelig skittmat, eller du bare ender opp med å synke lenger inn i bakruset etterpå. "

Få mat levert

"Jeg har nettopp begynt å lage en matleveringsgave som heter Fresh Fitness Food. De gir deg tre måltider om dagen, som er veldig praktisk fordi jeg egentlig ikke har tid til å lage mat. Måltiderne er veldig næringsrike, og designet for å hjelpe deg å miste vekt og opprettholde en sunn kropp. Men noen ganger er det uker når jeg bare spiser skit - litt tid til å slappe av og nyte meg selv. Det gjør jeg ganske mye. "

Tilbring tre (-ish) timer i uken i treningsstudioet

"Jeg prøver å komme til treningsstudioet to eller tre ganger i uken i omtrent en time. Jeg begynner med litt intensiv cardio. Jeg liker ikke å gjøre lange løp og ting som det, jeg finner det ikke til fordel for meg. Jeg foretrekker å gjøre sprints på sykkelen eller løpemaskinen. Etter det vil jeg gå inn i en økt med vekter og knep, med fokus på ulike kroppsdeler hver sesjon. "

Drikk posene bort

"Jeg finner at jeg får poser under mine øyne. Jeg begynte å fuktighetsgjøre, bruke under-øye krem jeg ble kjøpt til jul. Jeg tror det hjelper, men jeg fant å drikke mye vann hele tiden faktisk sorterer ut huden din og gjør at du ser mye mindre sliten ut, mer enn hvis du har brukt fuktighetskrem. "

Alex Myttons nye single "Letters" er ute nå. Kjøp på iTunes. Kjøp billetter til utgivelsesfest fra designmynight.com.

Populært emne