Slik overvinne du selv-tvil: Kom på veien til selvopplysning

Tror du at du er den eneste som tror de ikke er gode nok? Vi har alle disse øyeblikkene, men det som er viktig er å lære å overvinne selvtillit.

Det har vært så mange ganger der jeg trodde jeg ikke var god nok. Egentlig var det det meste av videregående og universitetserfaring. Du ser alle disse smarte, motiverte menneskene, og så tenker du, vel, jeg mistet spillet. Men her er saken, vi har alle øyeblikk av selvtillit. Ja, jeg vet, du tenker nok, vel, Kobe Bryant hadde ikke noen av de øyeblikkene, men han gjorde det. Han er menneskelig. Det som betyr noe, er å lære å overvinne selvtillit.

Hvordan overvinne selvtillit i 13 trinn

Så, hvis du går gjennom hele tvilstunnelen, vet du at du kan komme deg ut av det. Visst, det kommer ikke til å være lett, ingenting er noe, men hvis du tillater selvtillit å forhindre deg i å få det du vil ha, vel, fikser du det.

Hopp på toget til suksess * Ikke penger *, så du vil kunne gjøre det du virkelig vil. Unchain deg selv og bli på vei til lykke.

# 1 Ikke flere unnskyldninger. Ja, om disse unnskyldningene, vet jeg, selv jeg har dem, men det må stoppe. Selvtillit tvinger oss til å rationalisere for å bedre passe vår følelsesmessige tilstand.

Så, hvis jeg må snakke offentlig, er jeg mest sannsynlig nervøs. Nå, for å hjelpe til med å berolige angsten min, prøver jeg å komme seg ut av situasjonen ved å si at mikrofonen ikke er høy nok eller jeg er for svett. Når vi er redd for å mislykkes, blir du overrasket over hvilke unnskyldninger vi kan komme med. Så klipp dem ut. [Les: 16 måter å bygge selvtillit på og realisere din verdi]

# 2 Stopp å sammenligne deg med noen andre. Å sammenligne deg med andre er muligens det verste du kan gjøre. Selvfølgelig vil noen alltid være bedre ute, mer talentfulle eller morsomme enn deg - det er livet. Det betyr imidlertid ikke at du ikke fortjener å prøve å få det du vil ha. Den eneste forskjellen mellom deg og dem er at de jobber med sine mål. [Les: Hvordan være komfortabel med deg selv og ikke gi en f * ck]

# 3 Selvtillit er knyttet til selvtillit. Tillit er nøkkelen. Du må føle deg bra om deg selv og til slutt elske deg selv hvis du vil overvinne selvtillit. Hvis du leser dette, er du allerede et skritt nærmere. Du skjønner selvtillit tvinger deg til å ødelegge deg. Hvordan kjemper du med hat? Du bruker kjærlighet.

# 4 Se på din sirkel på fem. Du må ta en titt på de nærmeste fem menneskene du omgir deg med. Nå overraskende sier Dr. John Kounios, professor ved Drexel University, at våre nevrale forbindelser endres etter en tjue minutters samtalen. Så, hvis du omgir deg med negative mennesker, kan du bare forestille deg hvilken effekt det har på selvtillit og selvtillit. [Les: 12 måter å stoppe negative mennesker fra å sappe energien din]

# 5 Bli klar over deg selv. Hvis du vil vite hvordan du skal overvinne selvtillit, må du stille deg noen spørsmål. Vet du virkelig at du lider av selvtillit? Er du klar over folk du omgir deg med? Er du klar over de negative vaner du har? Sannsynligvis ikke. Så bli oppmerksom.

Bli kjent med deg selv og dine følelser. Dette er virkelig den eneste måten du ser på som utløser din selvtillit og hvordan du kan unngå de utløserne.

# 6 Tillat selvfølelse. Øvelse av selvmedfølelse er viktig. Hva er det? I utgangspunktet er selvkjenning å være snill mot seg selv. Det er det. Hvis du vil frigjøre selvtillit fra tankene dine, må du være snill mot deg selv.

Det har vært flere studier som viser høy korrelasjon med selvmedfølelse og positiv mental helse. Hvordan kan du overvinne selvtillit hvis du ikke er mentalt sunn? [Les: Hvordan elske deg selv - 15 måter å oppdage selvlskelse og lykke]

# 7 Stopp å spørre om andres meninger. Vi søker alle etter andres meninger. Hør, hvis bedriften din er positiv, så er det greit å be om folks meninger. Men på slutten av dagen spiller det egentlig ingen rolle hva de synes, det handler om hva du synes.

Så, i stedet for alltid å rushing til noen for råd, sitte med deg selv og tenk på ting gjennom. Så, når du har truffet en beslutning, kan du be om andres meninger, hvis du ønsker det.

# 8 Skriv dine mål nede. Å skrive målene dine er en fin måte å vise deg hvor du vil være i livet. Når du føler øyeblikk av selvtillit, ser du på dine mål og ser hva dine drømmer og ambisjoner er. Det vil hjelpe deg med å få deg tilbake på sporet. [Les: Slutte å gi deg en forundring hva folk tror]

# 9 Hold dem til deg selv. Ikke del dine mål med alle. Jeg vet, dette er vanligvis det motsatte av hva folk forteller deg, men beholder målene dine for deg selv. Derek Siver, gjennom sine TEDtalk-presentasjoner, viste mange studier på effektene av å dele målene dine med andre. Hva skjer? Når du deler målene dine, gjør du ikke dem. Vi føler at fordi vi snakket om dem, gjorde vi dem, som åpenbart ikke er tilfelle.

# 10 Stol på din tarm. Din opprinnelige følelse av noe er vanligvis aldri feil. Hvis du tror du har en god ide, vel, har du sannsynligvis en god ide.Nå kommer det til å være folk underveis som forteller deg det er skit, eller at kanskje noen andre burde det. Men på slutten av dagen holder du fast på tarminstinktet, ikke alle de andre stemmen i hodet ditt.

# 11 Når du tar en beslutning, behold den. Å prøve å ta en avgjørelse er når selvtillit kommer inn i spillet. Du er ikke sikker på om du gjør det rette. Hør, når du bestemmer deg, må du holde fast ved det. Selvtillit krøp inn og prøver å få deg til å bytte planene dine, men hold deg solid på banen du velger. Jo, du skal gjøre små justeringer mens du går, men hold deg til hovedplanen.

# 12 Har en rollemodell. Å ha en rollemodell kan høres ut som noe du trengte da du var tolv, men det er det ikke. Alle har en rollemodell de ser opp til, selv de mest vellykkede menneskene har folk som de ser opp til. Rollemodeller går vanligvis gjennom store hindringer gjennom livet, noe som er en fin måte å vise deg at de overveldet selvtillit. [Les: 15 modne måter å vokse opp og være voksen]

# 13 Prøv! Hvis det er en ting du må gjøre, er det å prøve. Gå og gjør noe skje. Hvis du er redd for å gjøre noe du vil gjøre, vel, la meg fortelle deg at det ikke kommer til å bli enklere. Så, du må bare gå for det.

Ja, det er en sjanse for at du kan mislykkes, jeg kommer ikke til å lyve for deg om dette. Men er det ikke bedre å prøve og mislykkes enn å ikke prøve i det hele tatt? Hvis du prøver, overvinne du selvtillit på best mulig måte.

[Les: Hvordan finne din mening når du føler at livet er meningsløst]

Nå som du vet hvordan du skal overvinne selvtillit, er det på tide at du legger disse metodene i bruk, og får deg til selvopplysningsveien.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar