Hvordan overvinne usikkerhetsproblemer og gjenvinne kraft over livet ditt

Ikke la dine usikkerheter holde deg nede eller fra å fullføre drømmene dine. Det er på tide å kjempe tilbake og lære å overvinne usikkerhetsproblemer.

Å skyve deg gjennom hindringer og lære å overvinne usikkerhetsproblemer, gjør ikke bare deg til en sterk person, men det viser deg hvor mye tøffere du er da du faktisk tror. Så, hvis du leser dette, vet du at det er på tide å jobbe med deg selv og slå dine usikkerheter. [Les: 29 tegn og måter å føle seg helt fantastisk på]

Hvordan overvinne usikkerhetsproblemer

Videregående skole var ikke en god tid for meg. Jeg var litt lubben, kledd som tomboy, og jeg hadde ikke et ekte forhold til jeg var nitten. Jeg hadde ikke den "hotteste jenta i skolen" -opplevelsen som noen gjorde. Faktisk bekymret mesteparten av min high school-opplevelse, hva folk tenkte på meg hvis jeg kunne dra av seg en kjole, eller hvis jeg noen gang ville bli kysset.

Selvfølgelig, disse tingene skjedde, men mine usikkerheter gjorde det mulig for dem å skje mye senere i livet. Se hva usikkerhet gjør for noen?

Nå sier jeg ikke at jeg ble den hotteste kvinnen på planeten, og nå har hoards menn etter meg, men jeg vokste inn i huden min og lærte meg å elske meg selv. Selvfølgelig er jeg fortsatt redd for å gjøre mange ting. Vi har alle usikkerhet, men du må lære å knuse dem.

# 1 Du skal gjøre feil. Hør, uansett hvor mye du jobber på deg selv, vil du gjøre feil. Du er menneskelig. Det er en del av livet og hvordan vi lærer. Og hvis du tror du lærte alt du kan vite, har du feil. Så, dette er noe du må godta. Forvent feil og aksepter dem fordi de vil skje. [Les: Hvorfor bør du ikke være redd for feil]

# 2 Din fortid danner dine usikkerheter. Det er en grunn til at du er usikker. Det er fordi noe negativt skjedde med deg tidligere. Du vil ikke ha det gjentatt. Jeg forstår helt hvorfor, men fortiden din holder deg faktisk tilbake fra fremgang. La slippe av den negative fortiden, fordi det ikke kommer til å skje igjen. [Les: Hvordan slippe fortiden og bli begeistret av fremtiden]

# 3 Hold deg unna sammenligninger. Hvis vi alle sammen sammenlignet oss med hverandre, vel, ville vi alle være deprimerte. Selvfølgelig er det noen andre der ute smartere enn deg eller med en finere bil eller et smil. Det tviler ikke på det. Men det er ikke poenget. Poenget er at du er den du er, og du går ned en annen vei enn dem. Fokuser på veien din fordi det er den eneste banen som betyr noe.

# 4 Fokus på selvtillit. I dagens samfunn er det hovedsakelig basert på godkjenning av andre. Folk liker våre Instagram-innlegg eller våre Facebook-statuser, og dette er knyttet til hvor morsomt eller godt utseende vi tror vi er. Men det er alt galt. Du bør ikke fokusere på hva andre mennesker tenker på deg, men heller hva du tenker på deg selv. Det er den eneste måten andre elsker deg på.

# 5 Lær å elske dine feil. Fordi du er feil. Det er så enkelt. Du er feil akkurat som alle andre. Så, aksepter dine feil, de kommer til å være rundt. Du, som en hel person fortjener kjærlighet-dine feil inkludert. Har du en skrå nese? Omfavne det Snør du når du ler? Eie den.

# 6 Usikkerhet er knyttet til lav selvtillit. Hvorfor er du fylt med usikkerhet? Fordi du ikke tenker sterkt på deg selv. Hvis du ikke føler deg bra om hvem du er på innsiden, så kommer du til å være usikker. Du vil ha validering fra andre for å sikre at det du gjør er sosialt godkjent. Hvis du vil vite hvordan du skal overvinne usikkerhetsproblemer, begynn å lære å elske deg selv. [Les: 10 tegn på lav selvtillit og hvordan å øke det]

# 7 Vær uavhengig. Mange mennesker, når de føler seg usikre, låses på noen nesten som om den andre personen er deres sikkerhetsdeppe. Nå forstår jeg. Det er skummelt å gjøre ting alene, men å ha dem er bare en placebo-effekt. Du kan gjøre disse tingene uten dem, men du er redd. Men husk, de vil ikke alltid være der når du trenger dem, det vil bare være deg.

# 8 Vet at du kan gjøre det. Ok, du skru opp eller gjør feil, men du gjorde det, ikke sant? Det er det som betyr noe på slutten av dagen. Ikke hvis du gjorde feil, men du klarte å gjøre det selv. Tro og stole på deg selv at du er i stand til å gjøre hva du tenker på. [Les: 20 tegn på at du er et folk som pleier og ikke skjønner det]

# 9 Skriv ned frykten din. Du må vite hva du er redd for. Vi har alle frykt, men når du skriver dem ned på papir, ser de noen ganger ikke så skummelt ut som du trodde de var. Les dem til deg selv og spør deg selv om de er rasjonelle. Hvor mange av disse fryktene ble skapt i tankene dine ut av negative tanker? Å finne roten til frykten din, hjelper deg med å takle dem.

# 10 Spør deg selv hvorfor du sier nei. Når du sier nei til noe, spør deg selv hvorfor. Hvorfor sier du nei, og hvorfor sier du ikke ja? Er ditt svar frykt-basert? Å si ja fører til uventede ting, men det betyr ikke nødvendigvis at de er negative. Det er bare hvordan du oppfatter det.

# 11 Hang opp positive mennesker. Hvis du er rundt folk som lever i frykt, vel, sjansene er at du er også. De menneskene du tilbringer din tid med, påvirker de valgene du gjør. Hvorfor? Fordi du søker deres godkjenning. Hvis de ikke tror du skal gjøre noe, vil du sannsynligvis ikke. Så omgitt deg med positive mennesker som oppfordrer deg til å prøve nye ting. [Les: Hvorfor og hvordan du omgir livet med positive mennesker]

# 12 Hva er det verste som kan skje? Men egentlig, hva er egentlig det verste som kan skje? Hvis du søker om en ny stilling i din bedrift, men du tror ikke du er kvalifisert - hva er det verste som kan skje? Du vil ikke få stillingen og du fortsetter å leve. Vær realistisk om de negative resultatene fordi du skjønner at det ikke er verdens ende.

[Les: Hvordan få tillit og forvandle livet til det bedre]

Nå som du vet hvordan du skal overvinne usikkerhetsproblemer, er det på tide å jobbe med det. Selvfølgelig vil det være vanskelig, men stol på meg, det er verdt det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar