Hvordan organisere den perfekte hjemmefødsel

Har du en baby hjemme? Gjør riktig prep

1. La din jordmor vite at det er det du vil ha

Ideelt sett bør du bestemme deg godt før uke 36, slik at hun kan gjøre de riktige forberedelsene. «Hun vil forlate utstyr som gass og luft hjemme hos deg, før du sannsynligvis går inn i arbeidskraft,» sier Elizabeth Duff, seniorpolitisk rådgiver på NCT. «Hun skal ta vare på alle praktikene, så du trenger ikke å bekymre deg for noe av det.»

2. Ta kontakt med lokale støttestøttegrupper for lokal hjemme ...

... Så du kan møte andre kvinner som planlegger å ha sine babyer hjemme og lære nyttige tips. Din jordmor vil kunne gi deg detaljer om disse; NCT driver også grupper på enkelte områder.

3. Lei en birthing pool

Hvis du vil ha en vannfødt, må du få deg en birthing pool bestilt - det er mange tilgjengelige online.

4. Lager opp på alt du trenger på forhånd

Tenk på mat snacks og drinker du vil ha, ting å knytte håret tilbake med, alt du vil ha for smertelindring, for eksempel en TENS-maskiner, en varmtvannsflaske i tilfelle du blir rystet mot slutten av arbeidet ditt, og noe å bryte babyen inn, sier Elizabeth. Ikke glem kjeks til jordemødrene - og kake og en flaske latter for å skåle den nye ankomst.

5. Lag den rette atmosfæren

Det spiller ingen rolle om din stue er rotete eller trenger å dekorere - det som er viktig er at du føler deg komfortabel i den. Å sette lys rundt og lage en spilleliste med favorittmusikken din, kan hjelpe deg til å føle deg mer avslappet.

6. Sett alt du trenger på ett sted som tiden nærmer seg

Dette bør inkludere din fødselsplan, din TENS-maskin og massasjoljer, og sørg for at du vet hvor andre viktige elementer er, fra mat du kanskje vil ha til telefonen lader. Stol på oss: å jakte på iPod er det siste du vil gjøre under arbeidskraft.

7. Forbered deg for en endring av planen

Om lag en tredjedel av kvinnene som har hjemmefødsler, kommer til sykehus, vanligvis for epidural eller på grunn av manglende fremgang. 'Så ha en sykehuspose pakket i tilfelle dette skjer for deg - du vil ikke være å scrabbling rundt for ting du trenger i siste øyeblikk,' sier Elizabeth. 'Og hvis du allerede har barn, har venner og familie på ventemodus for å ta vare på dem dersom du og din partner må gå på sykehus.'

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar