Slik optimaliserer du arbeidsmiljøet

Hold grøntområdet

Hvis du kan holde den i live, selvfølgelig. Forskning tyder på at å holde en plante på skrivebordet ditt kan øke trivsel på jobben, mens du er rundt fargenegrønn, kan du forbedre kreativiteten. Hvis du leter etter noe lavt vedlikehold som vil vokse med minimal lys, tenk fredslilje eller filodendron - de vil også tilby deg mer av en skjerm fra snack-hoovering kolleger.

Miste din "ting" haug

Med mindre det er et presserende behov for at du skal få den til hånden, arkiver den - det vil bare distrahere deg, og forskning utgitt av American Psychological Association tyder på at "oppgaveveksling" eller rask shuffling fra en jobb til en annen, kan gjøre deg opptil 40% mindre effektiv. Hvis du har flere prosjekter på, bryter du opp tiden til 30- til 60-minutters biter, slik at du jobber med en ting, deretter en annen.

Hold Post-it notater

Følelse stresset? En oppgaveliste vil fungere: Willpowerforsker Roy Baumeister rapporterer at bare å skrive ned mål kan det kognitive stresset av uferdige oppgaver reduseres. Hold det kort, men fokusert: "e-post" eller "pitches" er ikke effektive, men gjøremålslister som fokuserer på konkrete, oppnåelige oppgaver å krysse av, vil gi deg mulighet til å ri på noen få lett oppnådde oppgaver og forbli produktiv hele dagen.

Se relatert Hvordan være mer produktiv Hvordan får du organisert på jobb og få mer gjort6 Veldig raske produktivitetstips

Miste den bærbare datamaskinen

Ja, det er OK å være den eneste i morgenmøtet som ikke drar i en skinnende MacBook Pro. I en 2016 studie publisert i Psykologisk vitenskap, fant forskerne at testpersoner beholdt materiale bedre når de tok notater for hånd - sannsynligvis fordi de var mer sannsynlig å oppsummere og parafrase enn å prøve å få alt ned ordentlig. Ved "koding", er du mer sannsynlig å huske hva som ble sagt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar