Hvordan ikke bli forelsket når du vet at det aldri vil fungere med dem

Det er en forskjell mellom å likte noen som er bra for deg og faller for noen du aldri kan ha. Slik blir du ikke forelsket i dem.

Jeg tror på et tidspunkt i våre liv, vi alle blir forelsket i noen vi vet at vi aldri kan ha. Hvis du er heldig nok til aldri å ha følt dette, er det bra. Og for dere som vet hvordan dette føles, vet jeg bare hvor ille du vil lære å ikke bli forelsket i den personen.

Noen ganger kan du ikke hjelpe det og andre ganger prøver du alt du kan tenke på for å slutte å falle for dem. Sannheten er at det ikke er lett. Det er imidlertid mulig hvis du bare vet hva du skal gjøre.

Hvorfor kan du ikke bli forelsket i noen

Det er mange grunner til at du kanskje ikke vil falle for noen. Kanskje du vet at de er dårlige for deg, eller kanskje er de allerede forelsket i noen som er nær deg som en venn eller et familiemedlem. Av de grunnene må du stoppe deg selv fra å bli forelsket i dem.

Du kan også allerede være med noen andre. Poenget er at du kanskje vil vite hvordan du ikke skal bli forelsket i noen fordi det ville være uheldig for viktige ting og mennesker i livet ditt. [Les: 13 måter å unngå å bli forelsket i noen]

Hvordan ikke bli forelsket når du vet at du ikke kan få dem

Å vite at du aldri kan være sammen med noen er vanskelig. Det kan til og med ta en voll på din psykiske helse, men det blir enda verre hvis du tillater deg å forelske deg i alle fall. Jeg vet hvor vanskelig det er å være i den posisjonen kan være. Slik blir du ikke forelsket i noen, selv om det virker uunngåelig.

# 1 Vær realistisk. Nå er det ikke tid for eventyrlig mentalitet. Sannferdig, nå er det på tide å være brutalt ærlig med deg selv. Sett deg ned og vær realistisk. Ja, ideen om å være med den personen er flott. De er sjarmerende og du finner deg selv lett trukket til dem.

Men tenk på hva det å være med dem faktisk ville være. Siden du ikke vil falle for dem, vet du at det er et problem der. Vær realistisk om det problemet. Vær ærlig. Det problemet er ikke en du kan overgå så slutte å prøve. [Les: 15 måter å håndtere smerten av å elske noen du ikke kan ha]

# 2 Gjenta årsakene til at du aldri kan være sammen i tankene dine. Når du vet hvorfor du ikke kan være sammen, må du gjenta dem igjen. Du trenger vanlige påminnelser om hvorfor du ikke kan elske den personen hvis du vil unngå å falle for dem.

Så fortell deg selv hvorfor du ikke kan få dem, og det vil styre tankene dine bort fra å bli forelsket.

# 3 Snakk med vennene dine. Så lenge personen du liker ikke er dating en av vennene dine, er de en god kilde til å gå til. Snakk med dem. Få sine meninger. Du kan til og med få dem til å hjelpe deg med å styre deg bort fra den personen hvis det kommer til det.

Dine venner kan også være en hard virkelighetskontroll noen ganger også. De bryr seg om dine følelser, så de blir milde. Men hvis de vet at det vil skade deg mer i det lange løp, blir de brutalt ærlige om hvordan man ikke skal bli forelsket i noen du ikke kan ha. Og hvis de ikke er ærlige, er de ikke gode venner. [Les: 17 dårlige venner, du burde unfriend fra livet ditt]

# 4 Unngå å se dem hvor som helst. Hvis du kan, hold deg borte fra alle stedene de hyppige. Jeg vet at det kan være vanskelig å ikke se dem overalt, men prøv ditt beste for å holde deg borte.

Hvis du ser dem et sted, kom deg unna før de ser deg. Dette kan ikke alltid unngås hvis de daterer noen nær deg, skjønt. Men du kan fortsatt holde seg borte og unngå å snakke med dem mye.

# 5 Ikke følg dem på sosiale medier. Dette vil være den vanskeligste regelen å følge, men det er viktig hvis du vil vite hvordan du ikke skal bli forelsket i noen. Du kan ikke sjekke inn på dem hele tiden. Og siden jeg vet at sosiale medier er hvordan du gjør det, må du slutte å følge dem.

Slett dem fra Facebook og fjern dem fra alle andre steder. Det er ikke verdt å se dem og føle seg vondt at du ikke kan få dem hele tiden. [Les: Farene ved sosiale medier og hvorfor det får deg til å føle deg så gal]

# 6 Slutte å snakke om dem. Vi har alle en tendens til å snakke om de vi liker hele tiden. Jeg vet hvor mye jeg må irritere min beste venn med hvor mye jeg snakker om mannen i livet mitt. Men hvis du prøver å lære å ikke bli forelsket i dem, må du slutte å snakke om dem.

Stopp bragging om deres flotte egenskaper og slutte å nevne dem i det hele tatt. Neste gang du har lyst til å bringe dem i samtale, bare stopp. Det er ikke verdt det.

# 7 Tving deg til å tenke på deres feil. De har feil. Jeg vet at de kan virke perfekt i dine øyne akkurat nå, men de er feilaktige mennesker. Du må tenke på disse tingene hele tiden.

Når du føler deg selv, gushing over dem i tankene dine, pek på disse feilene. De vil hjelpe deg å se hvorfor du ikke kan muligens være en god kamp, ​​og det vil stoppe deg fra å falle for dem. [Les: Du ser aldri feilene sine og 9 andre tegn du er bare forvitret]

# 8 Fokus på deg selv. En fin måte å vite hvordan du ikke skal bli forelsket, er å bare fokusere på deg selv. Vær egoistisk. Å være opptatt av hobbyer og venner kan hjelpe deg med å få tankene dine fra den personen.Jo mindre du tenker på dem, desto mindre sannsynlig blir det at du blir forelsket i dem. Så bli med på et treningsstudio eller noen få klubber og fokus på å bedre deg selv og ha det gøy.

# 9 Møt andre mennesker. Det er virkelig ingenting så kraftig som å bli forelsket i noen andre når du vil stoppe deg selv fra å falle for noen. Så kom deg og møt nye mennesker! Hvis du møter noen like fantastisk med hvem du faktisk kan bygge en fremtid, vil du glemme alt om den andre personen. [Les: 16 spennende nye måter å møte andre mennesker på]

# 10 Tenk på konsekvensene. Det er konsekvenser for å bli forelsket i den personen. Det er derfor du prøver så hardt for å lære å ikke bli forelsket i dem. Gjenta disse konsekvensene i tankene dine, og du vil innse at det ikke er verdt det.

# 11 Skyv dem bort. Hvis de ikke liker deg, blir det mye lettere å ikke bli forelsket i dem. Så hold dem fjernt. Ikke reagerer reelt når de snakker med deg og prøv det vanskeligste å få dem til å se at du bare ikke er interessert i enda et vennskap. Bare vær oppmerksom på at du ikke vil være slem. Bare vær uinteressert og de vil holde seg borte. [Les: 10 ting du gjør som definitivt skyver dem bort]

# 12 Forplikter seg til ikke å falle for dem. Hvis du er på gjerdet om hvorvidt du vil la deg falle for dem, vil du helt sikkert bli forelsket. Hvorfor? Fordi det fortsatt er en mulighet i tankene dine, og derfor vil du ikke helt stoppe deg selv.

Du må forplikte deg til å ikke la deg falle for dem. For å vite hvordan du ikke skal bli forelsket, må du lære å disiplinere deg selv. Gjør forpliktelsen og hold deg til den.

[Les: Hvordan stoppe å likne noen du kjenner du aldri kan ha]

Kjærlighet er så komplisert. Du kan kanskje tro at du ikke kan stoppe deg fra å elske noen hvis du virkelig gjør det. Imidlertid følger disse tipsene og hjelper deg å lære hvordan du ikke blir forelsket i noen du bare ikke kan være med.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar