Hvordan ikke gråte: 13 Enkle, diskrete måter å holde de tårene tilbake

Gråt er noe som alle mennesker gjør. Men det er øyeblikk når det er greit å gråte og andre når du dør for å vite hvordan du ikke skal gråte.

Hvis du lurer på hvordan du ikke skal gråte og holde tårene tilbake, er det helt greit. Men samtidig husk at den gamle holdningen til å gråte som en "feminin" følelsesmessig respons er gamle nyheter. Få med tiden, folk - vi alle gråter. Faktisk er det faktisk sunt å gråte som det balanserer dine følelser og lindrer stress.

Ta deg tid da jeg så på Notisboken - la meg fortelle deg at når tårene begynte å strømme ned i ansiktet mitt, var det ingen som stoppet meg.

Hvordan ikke gråte - 13 måter å holde tilbake fossen

Selvfølgelig er det tider når gråt er noe du helst foretrekker å ikke gjøre. Greit nok. Du har rett til å bestemme når og hvor du skal gråte, ikke sant? Vel, hvis du ikke vet hvordan du skal kontrollere tårene dine, kan du vise dem til tider når du ønsker at du ikke var det.

Du trenger ikke å være den våteøyne i rommet, så hvis du vil vite hvordan du ikke skal gråte og holde dine tåre øyne høyt, er det 13 tips som vil hjelpe deg.

# 1 Puste inn. Ah ja, akkurat som i filmene. “Bare pust, Gud, damnit! " Nå, nå er det min tur til å si det. Du må puste. Fokuser på pusten din ved å ta lange, dype åndedrag. Hvis du har problemer med å fokusere på pusten din, kan du prøve å fokusere oppmerksomheten på andres pust. [Les: Hvordan bli rolig og få de inne i stemmen fra hodet ditt]

# 2 Klem deg selv. Gråt er vanskelig å kontrollere fordi det er en psykologisk respons. Så, du kan faktisk kontrollere det ved å bruke en fysisk distraksjon. Hvis du vil vite hvordan du slutter å gråte, klem deg selv. Overraskende vil det distrahere deg, og du vil fokusere på den fysiske smerten i stedet. Nå, ikke bli for gal med smertesdelen, alt du trenger er en rask klype.

# 3 Spenne musklene dine. Hvis du vil kontrollere tårene, prøv å tense musklene dine. Når folk gråter, betyr det at de føler seg passive og hjelpeløse. Derfor vil du gjøre det motsatte. Ved å spenne musklene dine, vil det få deg til å føle deg mer i kontroll, og dermed forhindre deg i å prøve. Jeg gjør dette ved å bruke en av disse stressballene. Fungerer som en sjarm.

# 4 Drikk noe kaldt. Dette er litt merkelig når det gjelder å lære å ikke gråte på feil tid, men bære med meg. Tårene dine stimuleres av ansiktsnerven. Så, hva du vil gjøre er å stimulere ansiktsnerven med en annen følelse.

Så få deg et glass kaldt vann og begynn å glatte det ned. Det vil stimulere grener av ansiktsnerven og fjerne oppmerksomheten fra den som bare skal gjøre deg til å gråte en elv.

# 5 Gå tilbake. Det er åpenbart at det er noe i omgivelsene dine som gjør deg opprørt. Så, hvis du kan, prøv å fjerne deg selv fra situasjonen. Prøv å unngå situasjoner som vil ta opp disse følelsene for en stund til du legger deg ned. Det er ikke verdt det. [Les: 10 tegn på at du er lovlig og 10 måter å komme seg ut av det]

# 6 Vær oppmerksom på dine tanker. Hva får deg til å gråte? Hvorfor gråter du når du ser to personer klem eller når hunden din leter ansiktet ditt? Er det noen barndomsforbindelse til disse følelsene? Spør deg selv disse spørsmålene, slik at du kan bli selvbevisst. På den måten, neste gang en situasjon lignende skjer, vet du utløserne.

# 7 Flytt øyebollene dine. Dette kan høres ut og se litt rart ut, men hvis det virker, hvorfor ikke? Å flytte øyekulene rundt kan faktisk forhindre deg i å gråte. Det er riktig, du kan få et par rare utseende, men vri eller blunke de babyene rundt. Uansett hva som hjelper deg med å stoppe tårene. [Les: Gråt under sex? Hva det betyr og hvordan du kan avslutte tårene]

# 8 Fysisk bevegelse. Ikke bli sittende i stolen din, det vil bare gjøre det verre. Du må stå opp og flytte rundt, rydde rommet ditt, eller ta en kaffepause. Ved å gå rundt og flytte kroppen din, vil du kunne distrahere deg selv. Hovedmålet ditt er å huske på utløseren.

# 9 Få klumpen ut av halsen. Du vet klumpen jeg snakker om. At klumpen forårsaker alle problemene. Når du bare skal gråte, kan du føle det utvikles i halsen. Hvis du vil stoppe deg selv med tiden, må du kvitte deg med klumpen. Så ta korte sip av vann, gjes, eller svelg sakte. [Les: Når en kvinne gråter - gentleman dos og don'ts]

# 10 Ikke hør på lykkelig musikk. Jeg vet at du sannsynligvis trodde at å sette på positiv musikk ikke ville være et av mine tips for hvordan du slutter å gråte, men det fremkaller vanligvis tårene. Faktisk satt på trist musikk. Det vil hjelpe deg med å behandle dine følelser og roe deg ned. Hastig musikk hjelper deg ikke til å roe seg, la oss være ærlige, Beyonce's Ring på den Det er ikke noe jeg kan høre mens jeg er på tårer.

# 11 Tenk på fremtiden. Kanskje du bare brøt sammen med partneren din eller mistet jobben din. Hvis du ikke kan gråte i det øyeblikket, så tenk på fremtiden og fortell deg selv at alt kommer til å bli bra.Du kan være freaking ut på innsiden, men det vil hjelpe deg å se på fremtiden i stedet for den nåværende situasjonen. [Les: 15 beveger seg for å komme over en breakup og flytte fra pouty-land raskere]

# 12 Snakk det ut. Jeg vet at dette kan høres litt rart, men når jeg skal gråte, snakker jeg til meg selv. Ja, det ser sikkert ut rart, men det hjelper meg virkelig å roe ned, spesielt hvis det ikke er noen andre å snakke med. Hvis du har noen venner rundt deg, snakk med dem om hvordan du føler. Muntlig frigjøre dine følelser kan forhindre at tårene kommer.

# 13 La det ut. Du kan kanskje stoppe tårene dine i det øyeblikket, men på et tidspunkt må du slippe dem ut. Det er ikke noe poeng å holde disse negative følelsene låst inni deg. Finn et sted hvor du føler deg komfortabel å gråte. [Les: Godt rop - 15 romantiske filmer som er et must se]

Ta et varmt bad, eller se en kylling i senga din med en kopp te. Det spiller ingen rolle hvordan du vil at du lar alt ut, bare gjør det. Du vil føle deg mye bedre om morgenen.

[Les: 14 flere måter å hindre deg i å gråte uansett hvor du er]

Mens det er viktig å frigjøre dine følelser, noen ganger vil du ikke, eller burde ikke. Så prøv noen av disse tipsene for hvordan du ikke gråter neste gang du føler at tårene begynner å bygge opp.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar