Hvordan ikke være kjedelig: kunsten å holde dine datoer spennende

Innholdsfortegnelse:

Hvordan ikke være kjedelig: kunsten å holde dine datoer spennende
Hvordan ikke være kjedelig: kunsten å holde dine datoer spennende
Anonim

Hvis du er redd for at du er en kjedelig person, kan du også være usikker på å skremme av datoen din. Slik er det ikke å være kjedelig og unngå den angsten.

Hvis det er en ting som vil ødelegge en dato raskt, er det en kjedelig dato. Du vil ha din første date med noen å være spennende, morsom, og mest av alt, minneverdig. Du vil aldri gå på en date med noen og glemme alt du gjorde og sa hele tiden. Det garanterer ikke en annen dato. Dette er hvordan du ikke blir kjedelig på din forventede første date.

Og er ikke målet med en første date å få en andre? Ønsker du ikke den andre personen å ha det bra og å finne deg interessant? Problemet med dette er at de fleste av oss blir veldig nervøse, og dette gjør oss sjenert og igjen … kjedelig.

Hvorfor bør du alltid gå for spenning på første date

Første datoer er ganske spennende som standard. Dette setter imidlertid også noen opp for høye forventninger. Det er lett å bli hyped opp om en date og så for det å ikke være så fantastisk som du trodde det ville være. Derfor bør du prøve ekstra vanskelig å ikke være kjedelig.

Den første datoen skal alltid være noe spennende. Hvorfor? Fordi når noen opplever noe som gjør at deres adrenalin løper vilt, er det i utgangspunktet såret i deres minne. Hvilket betyr uansett hva, den personen husker datoen din og hvor mye det gjorde at hjerteet ble villt. [Les: Hvordan være morsomt og få folk til å elske din bedrift]

Hvordan ikke bli kjedelig og skremme dem av på den første datoen

Hvis du ikke er en kreativ person og ikke kan tenke på gode dateideer, eller du bare har en vane med å bli veldig nervøs og stille, kan du trenge litt hjelp utenfor for ikke å komme over som kjedelig. Men ikke frykt!

Det er derfor jeg er her. Hvis du virkelig ønsker å få det beste inntrykk på en første date og ikke kjedelig, er dette alt du vil gjøre. Bare husk å være deg selv og ha det gøy med hva du gjør. La dem få vite det virkelige du.

# 1 Gjør noe morsomt. Dette betyr ikke noe du synes er morsomt, og ingen andre gjør det. Gjør noe din dato vil ha det gøy å gjøre. Gå sledding! Gå paintballing! Gå laser merking!

Gjør noe som ikke bare vil overraske dem, men de vil ha det bra å engasjere seg i. Det vil få deg til å virke mye mindre kjedelig hvis de har det bra å gjøre noe morsomt. [Les: 20 morsomme og ukonvensjonelle datidéer du kan prøve]

# 2 Snakk ikke om deg selv for mye. Folk som snakker om seg selv hele tiden, er de mest kjedelige typene. Jeg skjønner at du er på datoen for å bli kjent med hverandre, så du må selvsagt nevne ting om deg selv.

Men ikke bare sitte der og gå over alle dine favoritter uten å gi dem en sjanse til å tenke eller svare. Det er kjedelig for dem, og det gjør at du virker kjedelig igjen.

# 3 Still spørsmål - men ikke for mange. En annen måte å ikke være kjedelig på er å bare stille spørsmål til dem. Men du vil ikke at det skal virke som om de er i et intervju i stedet for en dato. Ved dette mener jeg å stille spørsmål om dem, men ikke en etter en.

Hvis de nevner hvor mye de elsker å vandre, spør dem mer om det emnet og hva de spesielt liker om det. Og vær genuint nysgjerrig på det fordi det vil være underholdende. [Les: 20 spørsmål å spørre på en første dato for den beste samtalen]

# 4 Finn ut hva de liker før datoen. Hvis du går på en første date med noen, har du i hvert fall fått nummeret eller noen kontakt, slik at du kan snakke. På denne måten blir du kjent med dem litt før datoen.

Hvorfor er det viktig? På den måten lærer du noen av deres liker og misliker. Deretter lager du en date langt morsommere for dem. På den måten vil de ikke føle seg vanskelig eller må late som å nyte noe.

# 5 Legg merke til hva de liker å snakke om. Det er vanligvis opplagt når noen virkelig nyter et bestemt emne. De ser spent, begynner å snakke fort, og synes å drone videre og videre om det. Mens det kanskje ikke er den mest interessante tingen til deg, fortsett å snakke om det.

Hvis de føler seg som om de virkelig kunne snakke med deg om noe de er lidenskapelige om, er det store bonuspoeng for deg. Du vil ikke virke kjedelig for dem.

# 6 Gjør noe interaktivt. Ikke bare sitte på en film og gå til middag. Hvis du virkelig vil være morsom og ikke kjedelig, gå på en dato som er interaktiv. Betyd deg, gå på en dato som du faktisk gjør ting. Kanskje en vin og maleri natt, laser tag, skøyter, og egentlig alt du deltar i. [Les: 22 ting å gjøre på en dato som ikke er Netflix og chill]

# 7 Ikke spør "skriptet" spørsmål. Du vet hva jeg snakker om. Hvis du må øve spørsmål for en date, er de skriptet. De kjedelige gamle spørsmålene som "Hva er din lidenskap i livet?" Og "Hvor ser du deg selv om fem år?" Vil ikke få deg til å virke spennende.

I stedet spør spørsmål de vil gjerne svare på. Spør om deres hobbyer og hva de finner mest mulig behagelig i fritiden. Spør om hvordan de liker den restauranten og hvilke typer mat de aldri har hatt, men vil gjerne prøve. [Les: 20 måter å perfeksere din første date samtale]

# 8 Utfordre dem. En dato som er utfordrende - en som gjør at du tenker - er den mest underholdende av alle datoer.Hvis deres sinn fungerer hele tiden, er det ikke noe rom for dem å kjede seg. Det betyr at du bør stille dem ting for å få dem til å tenke og engasjere seg i utfordrende emner. Eller planlegger å gjøre noe konkurransedyktig.

# 9 Bruk kroppsspråk. Ord er ikke den eneste måten å virke kjedelig ut. Du bruker også kroppsspråk for å vise dem at du er en morsom person. For å gjøre dette, hold tærne pekte i retningen, nikk sammen når de snakker, og til og med nå ut og berør dem fra tid til annen. Det er alle ting som får dem til å se at du er engasjert og aktiv i diskusjonen. [Les: 10 tydelig merkbare tegn på kroppsspråk attraksjon]

# 10 Sett på deg frykten. Dette kan være en vanskelig dato å fortsette hvis du er redd for mye. Men hvis det er mulig, vil det være mer enn verdt det. Gå på en date du er redd for. Betyd deg, gå på en dato og gjør noe som skremmer deg.

Hvis du er redd for høyder, gå på fjellklatring eller på rulleskøyter. Hvis du er redd for å drukne, gå på en svømmedato. Finn noe som gjør at du møter din frykt. Jeg garanterer at datoen din ikke kjeder deg.

# 11 Vær spontan. Ikke gjør noe de forventer. Ikke planlegg hele datoen til hvert minutt og time. I stedet planlegg en ting, men gjør tre. Etter middagen bestemmer du på stedet hva du skal gjøre neste gang. Å holde datoen på tærne gjør deg ikke kjedelig. [Les: 18 måter å bli mer spontane i livet]

# 12 Smil mye og for tilsynelatende ingen grunn. Du vil vite hva som gjør noen interessante og gjør at du tenker på dem mye? Når du fanger dem smilende som de har sin egen personlige innsiden spøk skjer i hodet. Hvorfor? [Les: 15 enkle hack å være fint og elsket av alle med det samme]

Fordi når du ser noen som bare smiler på tilsynelatende ingenting, tror du de har noe underholdende som skjer i deres sinn, og de nyter bare livet. Det gjør at du lurer på dem og nysgjerrig på tankene sine. Det gjør også at du vil være en del av det moro er.

[Les: 18 tegn på datoen din liker deg virkelig på din første date]

Å forstå hvordan du ikke blir kjedelig, er ikke så vanskelig som det kan virke. Bare bruk disse tipsene på din første date. De er sikker på å holde seg i minst en annen dato.

Populært emne