Hvordan ikke være en fin fyr og gå fra en pushover til en prestasjon

Innholdsfortegnelse:

Hvordan ikke være en fin fyr og gå fra en pushover til en prestasjon
Hvordan ikke være en fin fyr og gå fra en pushover til en prestasjon
Anonim

Noen ganger må vi lære å ikke være en fin fyr for å komme seg hvor som helst i livet. Det handler egentlig om hvor mye du legger opp med det som teller.

Vi har alle hørt, "Hyggelige gutta er ferdig sist." Så mye som jeg HATE å innrømme det, er det sant, vanligvis hyggelige gutter gjør slutt sist. Men det er egentlig ikke at noen er hyggelige på den måten at vi vanligvis bruker ordet. Det er en annen slags fin. Så, hvis du vil vite hvordan du ikke skal være en fin fyr, handler det ikke om å være fint. Det handler om å ikke være en pushover.

Det er en forskjell mellom å være en fin fyr og å være en pushover. En fin person hjelper ut, er en lagspiller, men de stiller ikke nødvendigvis noen andres behov over sine egne. Du trenger ikke å sette alle andre først til å være hyggelige. En pushover er noen som ikke står opp for seg selv eller hevder sine egne ønsker og behov.

Hvordan ikke bli en fin fyr lenger - 8 små trinn for en stor forskjell

Hvis du finner deg selv ferdig sist, mister jenta til vennssonen, eller mister ut på kampanjen på grunn av deg, kan det ikke være at du er for "fin". Det betyr at du blir rullet over. Du trenger ikke å være en pikk for å komme videre, faktisk, som vanligvis fungerer motsatt. Det du trenger å gjøre er å spille fint, men spill spillet for å vinne.

# 1 Sett ikke alltid andres behov for deg selv. Den hyggelige fyren mister fordi han er hyggelig for alle, men selv. Hvis du synes å være fin betyr at du må kaste deg på kniven, så er det ikke tilfellet. Du kan være fin og spille rettferdig, men du trenger ikke å være martyr.

Sannsynligvis, hvis du går på og blir den hyggelige fyren, er det fordi du har glemt den viktigste personen du er forpliktet til.

Nice betyr å hjelpe folk ut når de trenger det, vær snill og gjør med andre som de ville gjøre med deg. Så, vurder hvordan folk gjør med deg, og hvordan du gjør med deg selv. Nice likner ikke å ofre dine egne behov eller ønsker for noen andre. [Les: Lider du av det hvite ridder syndromet?]

# 2 Vet hva målet er. Du kan være hyggelig, men ikke ta øynene av premien. Personen som trente for en maraton i et år og stopper å plukke noen som faller, rett før målstreken, er ikke hyggelig.

De glemmer intensjonen om å drive en maraton. Hvis du holder øynene dine på målene dine og ikke blir sidetracked ved å ta beslutninger som ikke er i din beste interesse av følelser, vil du ikke komme inn sist.

Personen som faller har mange andre mennesker underveis for å hjelpe dem opp eller komme seg opp. Det er ikke din jobb å ta vare på verden. Det er din jobb å ta vare på deg. Så husk hvorfor du gjør det du gjør, og hold deg på oppgave. [Les: De 20 kvaliteter i en fyr som faktisk gjør ham til en god mann]

# 3 Ikke vær redd for å ringe i favoriserer. Problemet med å være fint er at du faktisk kan være for fin. Det setter deg i pushover territorium. Du kan være snill, bare sørg for at du er snill mot folkene som er hyggelige tilbake.

Ikke kast bort tiden din å være uvanlig hyggelig for folk som ikke har ryggen din eller ikke vil returnere favør. Bare invester i de menneskene som investerer i deg, og ikke vær redd for å be om samme godhet fra de rundt deg.

Nishet er noe som bør gå begge veier i et forhold. Hvis du er den eneste som er fin, så er det ikke hyggelig, det blir presset rundt og brukt.

# 4 Stem på din mening hvis det er berettiget, selv om det kan gå på tærne. En av de oversett ting du ikke kan ignorere når du vil vite hvordan du ikke skal være en fin fyr, er at det å være fint betyr ikke at du ikke kan snakke sannheten. Hvis du har en mening og det er gyldig, snakk opp. Du er ikke slem ved å tenke eller ta opp et problem.

Enten det er arbeid eller ditt personlige liv, og uttrykker det som foregår i hodet ditt, betyr ikke at du mener det, det gjør deg virkelig, verdifull og en del av laget. Hvis du er alles "ja mann", så er det ikke fint. Du er en hyggelig, stor forskjell. [Les: Slik kan du være mannlig uten å være en rykk]

# 5 Hvis noen bruker deg, ring dem ut og gjør det. Hvis du vil vite hvordan du ikke skal være en fin fyr, må du huske at du ikke har noen forpliktelse til å være fin. Fint er ikke noe som alle fortjener. Jo, start ut forholdet ditt med folk på et "fint" notat. Men hvis de misbruker din godhet, eller dra nytte av din hyggelige ånd, bør du ringe dem ut.

For noen mennesker, jo bedre du er, desto mer misbruker de og bruker deg. Hvis du tillater folk å gå over deg, det er ikke fint, det er feig. Jo, det er mye lettere å holde freden, men ikke om det kommer på egen bekostning og selvtillit.

# 7 Nice er ikke det motsatte av konkurranseutsatt. Hvis du har en hemmelig forelskelse, prøver du å vinne over eller en jobbfremmende kampanje du ønsker, å være konkurransedyktig, negerer ikke å være hyggelig. Du kan være konkurransedyktig, holde seg etter og jobbe ekstra timer, eller overbevise drømmenes person om å velge deg, og fortsatt være fin.

Å jobbe hardt for å få det du vil, handler ikke om å være fint. Konkurranse er konkurranse og utenfor riket av fint eller middels. Ikke forveksle de to. Så lenge du spiller rettferdig og ikke gjør noe underhanded eller snedig, er det greit å gå etter det du vil ha. Fortsett å bekymre deg for hvor hyggelig du er.[Les: 13 trekk som skiller seg fra svake menn og sterke menn]

# 8 Ikke miste din grunnleggende finhet, det er du ikke. Hvis du leser dette, føles du sannsynligvis som om din godhet er den tingen som holder deg tilbake fra å få det du vil ha. Å være hyggelig gjør aldri vondt med mindre du lar det skade deg.

Ikke endre hvem du er, tenk det er din grunnleggende godhet som holder deg bak. Du ønsker ikke å bli de menneskene som har skadet deg, vant av å snyte, eller fikk deg til å føle deg mindre enn. Du vil bare stoppe dem fra å komme videre eller få deg til å føle deg dårlig.

Du trenger ikke å endre hvem du skal gjøre det. Avgrens det som er fint og hvem er verdig til din godhet og hvem som ikke er det.

Det er en forskjell mellom å være hyggelig og å være den hyggelige fyren. Et uttrykk misforstått ofte, det er en god ting å være hyggelig, men det er aldri en god ting å la folk dra nytte av din godhet. Ikke tap essensen din fordi du tror å være ærlig, rettferdig og snill får deg i trøbbel.

Det som holder deg tilbake er en frykt for å være ditt sanne selv, sette deg først, eller bare gi deg "fine" til de som er verdige.

[Les: 12 tips for å forvandle deg fra en fin fyr til en ekte mann]

Å vite hvordan å ikke være en fin fyr betyr å slutte å sette deg der ute for å være for hyggelig og bli en pushover. Så, gå ut der, trygt, i hvem du er.

Populært emne