Hvordan ikke være en kjedelig Texter og hold din Crush interessert

Innholdsfortegnelse:

Hvordan ikke være en kjedelig Texter og hold din Crush interessert
Hvordan ikke være en kjedelig Texter og hold din Crush interessert
Anonim

Hvis du suger på teksting, vil din forelskelse miste interessen. Å vite hvordan du ikke blir kjedelig, vil være nyttig for å gjøre dem dine.

En av de mest populære måtene å kommunisere i dag er via teksting. Dette er også kommunikasjonsformen du vil bruke mest når du møter noen nye og ønsker å danse dem. Du vil skrive hele tiden og basert på disse samtalene, bestemmer de om de liker deg. Og det betyr at du vil vite hvordan du ikke skal være en kjedelig tekst.

Fordi ingen liker å prøve å komme gjennom en flat, kjedelig samtale. Ikke bare gjør det at de vil unngå å snakke med deg, men de tror du er også kjedelig. Når de ikke blir glade for å snakke med deg, hvordan tror du at de vil kunne bli begeistret for å se deg og potensielt date deg?

Spenning er en viktig base for ethvert nytt forhold

Kan du huske alle de sommerfuglene du bruker til å få når din forelskelse snakket med deg i skolen? Vel, du trenger fortsatt å føle dem. Enda bedre, du må få noen til å føle dem.

Disse følelsene av spenning og svimmelhet er det som får noen tilbake til deg igjen og igjen. Hvis du kobler deg til dem og får dem virkelig begeistret for deg, vil de ikke kunne holde seg borte. [Les: Nytt forholdsråd for å få en perfekt start]

Hvordan ikke være en kjedelig tekst og hold deg interessert

Din forelskelse vil ikke være interessert hvis du er kjedelig. Du kan ikke engang være en kjedelig person heller. Hvis du sms'er dem og du bare ikke kan synes å holde en samtale, vil du virke kjedelig for dem og hvem vil forfølge en kjedelig person? Ingen.

Derfor må du lære å ikke være en kjedelig tekst. Med disse tipsene, vil du kunne holde deg forelsket og alle andre du vil ha interessert i deg.

# 1 Unngå ett ordsvar. Det er egentlig ikke noe bra om raske, enkle ordsvar. De legger ikke til noe i samtalen, og du sender meldingen om at du ikke er interessert i å snakke.

Hvis du virkelig liker din forelskelse, bør du vite at de fortjener mye bedre enn et enkelt svar. Grav litt dypere og legg til litt verdi for samtalen med mer enn ett ord. [Les: Hvordan dekode kryptiske tekster fra fyren du liker]

# 2 Ikke spør typiske spørsmål. Den typiske, "hvordan har du det?" Og "Hva gjør du?" Tekstene er alt for mye brukt. De er kjedelige og sannferdige, du bryr deg ikke om. De er en formalitet, og det er kjedelig. Still flere interessante spørsmål i stedet, noe som vil få oppmerksomheten og få dem til å tenke.

# 3 Start en interessant samtale. Du må vite hvordan du skal ha en ekte samtale hvis du vil vite hvordan du ikke skal være en kjedelig tekst. Å snakke om ting de er lidenskapelige om og har mye å si om, vil hjelpe deg til å virke mindre kjedelig. [Les: 12 meningsfulle samtalemner for å holde det interessant]

# 4 Ta ikke evig tilbake til tekst. Noen ganger er du opptatt og kan ikke hjelpe det, men vanligvis pleier du ikke å være oppmerksom eller vil spille hardt for å få. Vel, det vil faktisk skade deg hvis du gjør dette. Å sende en tekst en gang i en time er virkelig, kjedelig. Hvordan kan du ha en ekte samtale på denne måten? Tekst tilbake så snart du kan, og du vil virke mye mindre kjedelig.

# 5 Vis din personlighet. Ditt sanne selvbehov må skinne. Legge til personlighet i teksten din ved å fortelle vitser og hva som ikke vil gjøre at du virker langt mindre kjedelig. Dette viser også noen hvem du egentlig er, så de kan avgjøre om de virkelig liker deg eller ikke. [Les: Hvordan være morsomt og få folk til å elske din bedrift]

# 6 Bruk emojis. Emojis legger så mye mer til tekster. Du kan enkelt flirte eller lage et enkelt spørsmål litt devious med litt emoji. Det vil få deg til å virke langt mer investert og interessert i den andre personen, noe som er mindre kjedelig for dem.

# 7 Vær den første til teksten noen ganger. Ikke gjør dem til teksten du først. Igjen, dette er klassisk "å spille hardt for å få" atferd som egentlig ikke virker. Hvis de alltid må skrive deg først, vil det virke som om du bare er kjedelig og ikke vil skrive dem.

# 8 Tekst med en hensikt. Hvis du kjeder deg og ser etter underholdning, ikke gjør det gjennom teksting. Hvis du kjeder deg, vil den personen du SMSer kjede deg, fordi du ikke smiler dem av noen grunn.

Du trenger tekst med en hensikt for å unngå å være en kjedelig tekst. Still et spørsmål med en gang og vær aktiv i samtalen. [Les: 18 tilfeldige ting å skrive en jente og la henne avhengige]

# 9 Send noen GIFer. GIF er bare en fantastisk gave sendt til å krydre kjedelige samtaler. De kan gi deg perfekte reaksjoner og gjøre hele samtalen din enda mer interessant. Bruk disse GIF-tastaturene, og du vil ikke være en kjedelig tekst lenger.

# 10 Invester i samtalen. Personen du SMSer er verdt tiden din. Når du ikke investerer tid og energi i samtalen, virker du kjedelig. De kan plukke opp det faktum at du ikke er helt til stede. Hvis du skal tekst, investerer du i den.

# 11 Få flørtende. Flørting er ikke kjedelig. Hvis du gjør det riktig, er det veldig, veldig spennende.Lær hvordan du flirter over teksting og send din knuse noen ting når du er midt i en samtale. Kaste uformelle flørtende kommentarer går virkelig langt, og du har lært å ikke være en kjedelig tekst. [Les: 50 flørtende tekstmeldinger som sikkert vil fungere i din favør]

# 12 Finn ut hva du liker om en morsom tekstters stil. Den beste måten å lære er å finne ut hva andre mennesker gjør riktig. Hvis du har lagt merke til din forelskelse er en veldig morsom tekst, spør deg selv hvorfor? Hva gjør de som du kan gjøre? Dette vil hjelpe deg å se hva du mangler, så du kan finne ut hvordan du ikke er en kjedelig tekst.

[Les: 20 flørtende måter å skrive på din forelskelse for å få dem interessert]

Ingen liker å ha mangelfulle samtaler. Å vite hvordan du ikke blir kjedelig, vil hjelpe deg med mer enn bare å få din kjærlighet interessert. Disse tipsene for å spise opp teksten din vil definitivt hjelpe.

Populært emne