Hvordan nettverket på en fest som en sosial sommerfugl

De fleste tror at fester er store bare for å bli full eller gå vill. Men det er mye mer du kan gjøre på en god fest. Finn ut hvordan du kan nettverket på en fest.

Forstår du det virkelige potensialet for nettverk på en fest?

Jeg kjenner en god mengde folk som hater å feste og clubbing.

Det er vanligvis forstått at fester bare er en måte å tilbringe tid, bli full eller miste en god kveld med å se på fjernsynet.

Men å feste og møte folk ved enhver mulighet du får, kan gjøre mye mer bra enn dårlig, hvis du virkelig vet hvordan du skal samarbeide på en fest.

For mange fester dyr, morsomme ville netter overnatte sin liste over prioriteter på en natt ute.

For meg er høydepunktet på min unbuttoned-collar night out når jeg møter folk.

Og med dette mener jeg ikke vakre kvinner med hevende bryst.

Jeg mener å møte mennesker. Folk, som betyr noe for meg, folk som kan gjøre mer godt til min eksistens enn en vondt bakrus morgenen etterpå.

Hvordan nettverket på en fest

Vi har hørt at dette er en liten verden, men hvor liten er det egentlig?

Hvor mange ganger har du ønsket å møte noen, men kunne ikke få et møte fast? Eller hvor dårlig ønsket du å møte kjendisen som nettopp signerte deg en autograf og ikke ser tilbake en gang? Du ser, det er ikke lett å møte interessante mennesker når vi alle er låst opp i våre kontormøbler for nesten hele dagen.

Men verden åpner seg definitivt i skumringen. Folk kommer hjem, dekker opp, og kjører ut til et vannhull i horder. På denne tiden av dagen er du ikke annerledes enn fyren på den tjugende rung av "richness" stigen som har kommet ned for å slappe av over en drink etter jobb.

Møte folk på fester er som å møte nye venner på en venns bursdagsbase. Betegnelser og formaliteter vaskes ned med en drink, og det er ganske mye tid å slappe av for alle. De fleste nye gründere som nettopp har startet organisasjonen, stole mer på å lage hierarkiske kontakter på cocktailpartnere enn å sitte i lobbyistens lobbyer av større organisasjoner som venter på en avtale som aldri kommer.

La oss innse det, det er bedre å bli kjent som en venn før du foreslår forretninger på et maktmøte. Å være personlige venner hjelper alltid fordi folk er villige til å lytte til ideen helt før de bestemmer seg.

Partnernettverk og møte folk på fester er egentlig ikke en av de vanskeligste tingene å gjøre. Når du deltar på fester i utgangspunktet, kan det føles ganske rart å være ensomeren som står på en fest, og helt ærlig, kanskje du ikke liker å feste veldig mye til å begynne med. Hvis du kan slappe av på Starbucks alene, hvorfor kan du ikke gjøre det på en swanky whisky club?

Hvis tanken om å slappe av alene er uutholdelig for deg, så gå med din partner eller en venn.

Når du går på fester oftere, kan du gjenkjenne de forskjellige folkene som er faste, de som bare "hender" og de som kommer for å etablere kontakter.

Og stammenes stammen ville gjenkjenne deg igjen. Det du trenger å fokusere på, er de som kommer til disse klubbene for å få nettverk og få nye profesjonelle venner. Disse menneskene er de som holder en drink i hånden og går rundt, blander seg med forskjellige mennesker. De er vanligvis klare til å snakke med deg, hvis du jobber mot deg for å snakke med dem. Selv om du er den nye fyren eller jenta som er i en festekrets, er det mye lettere å møte folk og blande seg rundt enn du tror.

Hvordan starte nettverk på en fest

Det er noen ting du bør vite før du treffer gaten for å male byen rødt. For det første er det alltid de finere aspektene du bør fokusere på, hvis du vil bli tatt på alvor.

antrekk

Kle deg riktig Overdriv det aldri. Hvis du har en god kropp, bruk noe som vil understreke det i stedet for å avsløre det. Og gutta, miste body-fit-shirt-silk-bukser-kombinationsboksen.

Disse tingene er hva college barn og wannabes har på seg. Du er en profesjonell. Kjole i subtile farger som vil forbedre dine eiendeler, få deg til å se bra ut og samtidig få deg til å se, viktigst, rik! Designer kutt alltid hjelp, men hvis du ikke har råd til det, grøft det. For å vise at du er i klassen, husk at det er nøkkelen at du er underlegen. Alt overdrevet gir deg ujevn holdning unna.

hjul

Yep baby, du trenger hjul. En god en. Ikke ta din ødelagte jalopi til en fest. Og drøm ikke engang om å gå dit på to hjul. Ingen går clubbing i en tohjuling. Hvis du har en bil som er krigsskåret på veien, kan du se om du kan parkere den i et fjernt hjørne, slik at du kan ta en rask tur inn i salongen eller stjernen hotellet. Så lenge du bærer deg selv fra bilen med verdighet, vil du fortsatt kunne skinne deg bort fra den sorte sot og gløden i festen.

Oppførsel

Når du prøver å samarbeide på en fest, må du oppføre seg på en behagelig måte. Vær åpen for å møte folk, men lene deg tilbake og se på andre rundt deg rolig.

Ikke gjør det som om du prøver å undersøke en annen kvinnes antrekk eller en manns conversational evner. Det ville bare gjøre møte nye mennesker mye vanskeligere, og andre mennesker kan unngå deg som en kald sår. Viktigst av alt, er en av de klare gaver som du er en nervøs nybegynner, når du begynner å fidgeting, rive eller tørke svette perler av pannen.

Lær å være rolig og se selvsikker når du er ute og prøver å samarbeide på en fest.

Forstå hvordan du kan nettverket på en fest kan være en bris hvis du kjenner disse tipsene til å begynne med. Les resten av snuskede tips om hvordan du snakker på en fest og få et inntrykk.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar