Slik spiker The Landmine Squat

Skvaller: Det er ingen vei rundt det. Enten du er ny på treningsstudioet eller en veteran på racket, er det din one-stop-shop for større ben, en raskere 5K og - på grunn av de involverte muskelgruppene - turboladet fett tap. Selvfølgelig, hvor du holder baren teller for mye: på ryggen din er tradisjonelt, foran deg blir stadig mer populært og overhead er hovedsakelig for show-offs - men det er et fjerde alternativ du bør vurdere.

"Landmine squat lærer deg god squat-mekanikk fordi baren beveger seg i en liten buk," sier styrke trener Ben Bruno, som bruker farten med MMA fighters han trener. "Det er også en god måte å flytte mye vekt med god form, men det er også lett på leddene dine." Og du kan forlate rekken til gutta som krøller. Slik gjør du det.

Hvordan Landmine Squat

Strep en vektstang inn i en vektplate, hjørne eller "landmine" - den hengslede enheten du ofte ser på gulvet i treningsstudioet. Hold den lastede enden i begge hender og knekk ned med den foran brystet, hold vekten din på dine hæler. Hold opp brystet ditt mens du står opp. Målet er å ha to sett med ti reps. For best resultat, bland det inn med vanlige knebøy for å forbedre skjemaet og oppblåse lårene dine.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar