Slik spiker du Kettlebell Snatch

Kettlebells er et fantastisk muskelbygging og fett-tap våpen - hvis du bruker dem riktig. Få teknikken feil, men det mest sannsynlige resultatet er smerter i lårrygg. For å sikre at du bruker dem effektivt, har vi oppnådd kettlebell king Mike Mahler for å gi en grundig veiledning for å utføre nøkkelkettlebellbevegelsene med perfekt form slik at du kan legge dem til treningsarmen. I denne artikkelen, Mahler detaljer hvordan å få kettlebell snatch, en krevende full kroppsøvelse, rett.

Kettlebell Snatch Form

  • Begynn med kettlebell på gulvet litt foran deg og mellom føttene, som skal være fra skulderbredde fra hverandre.
  • Bøy litt på knærne, men hengslet hovedsakelig på hoftene, ta tak i kettlebellen og trekk den tilbake mellom beina med en hånd (med tommelen peker bakover) for å skape momentum.
  • Kjør hoftene dine fremover og rette ryggen for å starte oppoverbevegelsen til kettlebell.
  • Når bellen passerer brysthøyde, trekk den forsiktig tilbake og skyv knyttneveen rundt og under klokken, og slå den oppover slik at den nestles sakte på håndleddets bakside med armen rett over hodet.

Tips Du bør slå bellen opp på slutten av bevegelsen akkurat som det ligger på baksiden av håndleddet ditt. Hvis det slår på håndleddets bakside med en tud, er det et tegn på at du må jobbe med timingen.

Mahler sier "Med dårlig teknikk ser snatchen ofte ut som en ren til hodet og deretter en press ut. "Det bør være en uavbrutt bevegelse fra gulvet til overhead. Som med den rene, vil du fokusere på å få hånden din over klokken i stedet for å la den voldsomt vende og slå opp håndleddet. Sving klokken ut og forestill deg at du prøver å kaste den bak deg. Dette vil forandre banen og få den til låseposisjonen mer sømløst. På toppen, roter håndleddet slik at tommelen peker tilbake og senker ned og mot kroppen for å unngå å presse nedre rygg. "

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar