Hvordan å nail business casual

Besteforeldrene dine har helt rett - igjen. Ting var virkelig enklere tilbake på dagen, og dette gjelder spesielt for moderne profesjonelle kleskoder. Deretter jobbet du på et kontor, du hadde på seg en dress og et slips. Lett. Ingen messing. Jobben er gjort. Visst, det var ikke morsomt, og det gjorde for en veldig tåre-øye-bølle arbeidsplass, men i det minste gjorde det søvnig å kle seg om morgenen lett.

Rask frem til i dag, og flere og flere kontorer løser sine bånd for å tillate en ny, mer avslappet kleskode - forretningsmessig. Det er strålende nyheter for de av oss som ønsker å bryte seg fri fra de tre-delte sjakkene, men skremmende nyheter for de av oss - 99% av oss - som ikke vet helt hva en så sløv og tvetydig beskrivelse krever at vi faktisk skal gjøre. Og med det, kommer risikoen for å få det virkelig, pinlig, klart-ditt-skrivebord-din-P45-i-posten feil.

Så vi ringte på Mat Pike, stilen og reisebloggeren bak Buckets and Spades, for å hjelpe oss med å komme gjennom denne spesielle kleskodeens angrepskurs. "Den eneste tingen som skiller seg godt fra hverandre, er at du må huske at du fortsatt har jobb å gjøre, sier Pike. "Men som smart casual, reglene er overskyet. Vælger du å ha det samme som vanlig, men bytt skoene til joggesko? Eller klipper du bare blazeren den dagen og løsner t-skjorten litt? Det er ingen riktige svar, og jeg hater å si det, men det er mange feil svar. "

La Pike styre sartorialskipet ditt vekk fra de feilaktige svarene med disse fem må-vurdere poengene, som alle vil kle deg smart, uformelt, komfortabelt og stilig for kontoret din herfra.

1. Hold det rent for riktig første inntrykk

"Du hører ofte hvordan sko vil være det første klær du vil bli bedømt på, men du kan ikke se bort fra hvor viktig din skjorte valg er - det er stykket som sitter rett i kollegerens og sjefens eyeline. Enten du har valgt en blazer og slips kombinasjon - et kall som til slutt er opp til deg - en fersk hvit Oxford skjorte er et pålitelig valg. For mer avgang, eller hvis du er mer av en denim-fyr, prøv en langermet medium-vask chambray skjorte. Jeg vil alltid foreslå å unngå mønstre når det gjelder skjorter, også. Rent og skarpt er utseendet du vil oppnå. "

Gå til merkevarer: Uniqlo, Ralph Lauren, folk, norske prosjekter, Brooks Brothers

2. Trenere er de nye brogues

"Sneakers kan absolutt jobbe i forretningsmessige tilfeller, men alt som kan vurderes til treningsstudioet, bør stå på døren. Du vil ha noe mer subtilt, moderne, rent og laced opp på kontoret. Se etter minimalistiske detaljer, en slank silhuett og luksuriøst skinn, fordi disse passer perfekt inn i arbeidsklæren din, så vel som helgensklæren din. Gå for hvitt, off-white eller navy - de er sikre spill som burde fungere med dine slankere drakter også. "

Gå til merkevarer: COS, Vanlige prosjekter, Oliver Sweeney, Paul Smith, Grenson

ANBEFALT: Syv Essential Care Products For Trainers

3. Slim ned på benet

"Jeg vil alltid foreslå å stikke til bukseposen du er mest komfortabel med, men en slank ben er et feilsikkert alternativ når det gjelder forretningsmessig uformell. Her kan du også eksperimentere med materialer. I varmt vær foreslår jeg stoffer som seersucker, chino cottons eller til og med pustende ull. Hvis du hadde jeans i tankene, må du holde fast ved den slanke regelen, og i en mørk indigo eller svart. Unngå, for enhver pris, riper, designdetaljer eller overveldende bleknet patcher. Disse tingene har kraften til å bringe hele antrekket til knærne. "

Gå til merkevarer: Jigsaw, Whistles, Reiss, APC, Levi's

ANBEFALT: Den beste menns jeans å kjøpe akkurat nå

4. Slynge litt enkelhet over skulderen din

"Det er en tendens til å komplisere ting når det gjelder poser - lommer for ting som vi bare bruker en gang i året, materialer for å beskytte oss mot alt som er tenkelig, og masker eller tau som ikke ser ut på plass på El-ansiktet Capitan. En enkel smart messenger bag, koffert eller tote bag ville alle være gode valg for business casual skjønt. Prøv å holde deg en god avstand fra alt du vil klassen som retro, og bare tenk på lommer eller ermer som vil hylle de viktigste - mappene dine, pennene dine, smørbrødsmykker. "

Gå til merkevarer: Trakke, Reiss, Filson, Brooks England

ANBEFALT: To stropper bra: De beste nye menns ryggsekker

5. Tweak ditt tilbehør

"Tilbehør er en fin måte å hente den uformelle og tone ned virksomheten. Hvis du holder på med et slips, så prøv en strikket silke som et alternativ, eller hold en Nato nylonrem på klokken din. En lommetravning og sokker kan også gi en avslappende fargefarge, men svinge gimmicky mønstre og lyse farger. "

Gå til merkevarer: Drake er av London, Timex, Pantherella, Uniqlo

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar