Slik går du ut av foreldrenes hus: sjekklisten du trenger

Lurer på hvordan du går ut av foreldrenes hus? Det kan hende spennende, men det er mye som følger med det. Jeg mener, hvem skal gjøre alt ditt vaskeri?

Jeg har nettopp flyttet ut nylig, og jeg finner meg selv i foreldrenes hus mer enn på mitt nye sted. Jeg tilbrakte nesten hver dag med familien min og nå er jeg alene. Ja, du kan si at jeg har litt separasjonsangst med hele denne voksende oppingen. Slik går du ut av foreldrenes hus med en jevn overgang.

Ærligvis, jeg ville trolig ha oppholdt seg hjemme til jeg var tretti hvis jeg kunne. Men du vet, det er på tide for meg å lage mitt eget hjem. Dette er sannsynligvis det du vil gjøre også, bygg ditt eget hjem.

Hvordan bevege seg ut av foreldrenes hus og holde seg ute

Vel, her er saken, jeg flyttet bare to bygninger ned fra foreldrene mine. Jeg vet jeg vet. Du tror sikkert at jeg ikke virkelig flyttet ut, men jeg gjorde det! Jeg sverger! Kutt meg litt slakk, dette er en stor overgang.

På toppen av å flytte ut, har du nå en hel rekke ansvar for å ta vare på. Så hvis du vil gjøre dette til en jevn overgang uten for mange hastighetshull, er det noen ting du må gjøre hvis du ikke vil flytte tilbake til foreldrene dine de neste seks månedene. Følg disse trinnene, og du vil aldri flytte tilbake.

# 1 Vet du hvor mye det koster å leve alene? Har du gjort din forskning? Hvis ikke, er dette den første tingen å gjøre. Avhengig av hvor du vil bo, se på levekostnadene i dette området. På den måten kan du se om du faktisk kan bo der. Hvis ikke, tid til å finne et annet nabolag. [Les: 15 modne måter å vokse opp og oppføre seg som en voksen]

# 2 Lag et budsjett. Hvor mye penger gjør du og hvor mye kan du bruke? Det er ikke så vanskelig å finne ut. Hvis leien er $ 500 og du gjør $ 600, vel, vil du ikke ha nok penger til utgiftene dine. Så skriv ned en liste over utgifter, inkludert leie og sammenlign det med inntektene dine. Du kan også bruke budsjettapper som hjelper deg med å finne ut det også. [Les: Å være brutalt ærlig: 13 scenarier når det er en forpliktelse]

# 3 Har litt backup penger. Du vil ha noen besparelser i banken for nødssituasjoner. Hvis du bor langt fra familien din og noe skjer, trenger du en flybillett. Så sørg for at du har minst $ 500 i besparelser for bruk i nødsituasjoner.

# 4 Tid for å få et kredittkort. Noen ganger vil du ikke ha nok penger i slutten av måneden til å betale regningene dine. Dette kommer til å skje på et tidspunkt, noe som er helt normalt. Hvis bilen din bryter ned, eller du må fikse rørleggerarbeidet, er dette utgifter ut av ditt månedlige budsjett. Har et kredittkort i ditt navn som du kan bruke hvis du absolutt trenger det. [Les: Den dovne 20-noe guiden for å spare penger]

# 5 Finn ut hvor du skal bo. Du må forsket på forhånd om hvilket nabolag du vil bo i. Se på din livsstil, hvor nabolaget ligger i nærheten av arbeid, transport tilgjengelig, og hvor mye leie er.

Det er ikke noe som en perfekt leilighet, men du må finne ut hva dine prioriteringer er før du leter etter en. Er det nær jobb viktig? Eller vil du være i et hofteområde?

# 6 Få dine venner og familie til å hjelpe deg. Hvis du ikke bruker hjelp fra foreldrene dine eller vennene dine, som jeg anbefaler, vil flytte bli kostbart. Hva mer er venner og familie for hvis ikke å hjelpe deg når du trenger dem? Nøyaktig. Så, hvis de tilbyr, ta det. Hvis de ikke gjør det, be dem om å hjelpe deg. Stol på meg, de vil be deg om hjelp når de flytter ut. [Les: Hva betyr det å være din egen helt og ta kontroll over ditt eget liv]

# 7 Forvent den første måneden å være den dyreste. Du har bare flyttet ut. Det kommer til å bli mange ting som mangler fra leiligheten din. Den første måneden var dyr for meg fordi jeg var å fylle opp mitt sted. Jeg hadde ikke plater, bestikk eller sengetøy. Dette er alle engangskjøp, så dette kommer ikke til å skje hver måned. Spar litt ekstra penger på siden for disse ekstrautgiftene.

# 8 Se etter en jobb godt før du går ut. Hvis du ikke har en jobb, ikke flytte ut. Prøv å låse opp en jobb et par måneder på forhånd. Du vil ikke flytte ut i løpet av din prøvetid på jobben, bare hvis de bestemmer deg for å la deg gå. Så planlegg et par måneder framover og ha en stabil inntekt.

# 9 Behold alle dine kvitteringer for de første par månedene. Du trenger et par måneder til å slå seg ned og se hvor mye levekostnadene egentlig er. Visst, du har laget en oversikt før du flyttet ut, men du vet aldri før du beveger deg ut og opplever det på egen hånd.

Så, for de første par månedene, hold alle regningene dine. Ved slutten av måneden, teller opp alle regningene dine og se hvor mye du bruker på en måned. Etter et par måneder vet du nøyaktig hvor mye du bruker.

# 10 Ikke kut deg av fra familien din. Du forlater ikke dem! Du flytter bare ut av huset deres. Dette skal ikke være en tragisk hendelse. Du vil fortsatt se familien din når du vil. Ærlig, de vil elske å se deg.Siden jeg flyttet, bruker jeg mer kvalitetstid med familien min enn å sitte og se på TV med dem. [Les: 21 trinn for å øke din følelse av selvtillit og føle deg som en million dollar]

# 11 Endre adressen din på regningene dine. Du kan forlate adressen din uendret hvis du bor i nærheten av foreldrene dine. Men hvis du beveger deg lengre bort, endrer du adressen på dokumentene dine.

Det er en merkelig følelse å få e-post. Vent, jeg bør omformulere. Jeg mener, det er en merkelig følelse å få regninger. Ingen sender postkort lenger. Din spenning for e-post svindler over tid, stol på meg.

# 12 Se foreldrene dine så mye du / de vil ha. Jeg vet ikke om jeg kommer for mye, men ærlig, bryr jeg meg ikke om det. Jeg savner dem, så jeg går over til deres sted og henger ut. Hvorfor ikke? De er din familie. Bare fordi du flyttet ut, betyr ikke at du har blitt disowned.

Så, hvis du trenger å tilbringe tid sammen med familien hver dag, gjør det. Hvis du bare vil se dem en gang i uken, er det også bra. Du gjør det som gjør deg og dem føler deg komfortabel. Men ring kanskje før du popper av. Du vet, oppførsel. [Les: Hvordan håndtere ensomhet: 12 måter å bringe deg tilbake til livet]

# 13 Feire dette store skrittet. For å være ærlig, var min første natt som sov på mitt nye sted forferdelig. Det var ikke skummelt, men det var rart å sove alene uten noen andre rundt. Men etter den kvelden begynner du å bli begeistret for å gjøre ditt nye hjem til ditt hjem.

Ha et husoppvarmingsselskap, feire med venner og familie. Gjør dette til en glad anledning, fordi den er.

[Les: Hvordan berolige ditt sinn og gjøre fred til sinnstilstand]

Hvis du følger disse tipsene for hvordan du går ut av foreldrenes hus, vil overgangen din ikke være vanskelig. Og tenk på det som dette, nå trenger du ikke å krype ut av huset ditt midt om natten.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar