Hvordan gå videre fra et forhold på en sunn og glad måte

Det er en bestemt måte du bør komme over noen. Å vite hvordan du kan gå videre fra et forhold sunt kan hjelpe deg med å lykkes i kjærligheten nedover veien.

Forhold er vanskelig for alle. Ting blir enda vanskeligere når du bestemmer deg for å splitte og du er igjen for å finne ut hvordan du går videre fra et forhold av deg selv. Du vil føle deg ensom, tapt, og bare ikke deg selv en stund.

Men du kan komme over det. Trikset er å finne en måte å bevege seg på som er sunt og ikke sette deg ned på en selvstendig ødeleggelse. Mange mennesker går gjennom en vanskelig tid ender med å finne håndteringsmekanismer i stedet for nyttige måter å gå videre på.

Flytting på er et langt spill

Det er ikke noe som vil skje over natten. Hvis du leter etter en rask løsning, vil du ikke finne det her ... eller noe annet sted for den saks skyld. Brutte hjerter er alvorlige. Du er truffet veldig hard følelsesmessig, og den typen sår tar mye lengre tid å helbrede enn du skjønner.

Du må planlegge for tid. Det tar litt tid å jobbe for å komme over et forhold du var så investert i. Sett det i tankene dine forut for tiden, og det vil gjøre prosessen med å bevege deg på mye lettere fordi du ikke vil bli skuffet når du ikke er over det i en enkelt uke. [Les: Å komme over en oppbrudd er enkelt hvis du bryter opp først]

Hvordan gå videre fra et forhold på den sunne måten

Det er definitivt en rett og en feil måte å komme over noen. Du kan enten velge banen som vil føre til mer smerte og hjertesorg, eller du kan velge det sunne alternativet. Vi har tips for å hjelpe med sistnevnte på en sømløs og enklere måte.

# 1 La deg føle det. Det er ingen fordel å skjule smerten bort. Ikke prøv å begrave det dypt, fordi når du tillater det å komme så langt ned, vil det bare festes. Du vil ende opp med å føle deg enda verre i det lange løp. Du må la deg føle oppbrudd. Leve gjennom følelsene og gråt og skrik og la alt ut. [Les: 10 stadier av en oppbrudd og hvordan man kommer igjennom dem]

# 2 Ikke gå for en rebound. Det er fristende å ønske å la noen andre ta over i stedet for å håndtere dine egne følelser. Og så mye som å finne en rebound anbefales for en rask løsning, er det ikke akkurat det sunneste alternativet.

Du må bare håndtere dine følelser når den rebound ikke lenger er der. Kan også ikke kaste bort din eller deres tid.

# 3 Snakk med vennene dine. Mer enn sannsynlig har vennene dine vært gjennom dette også. De vet hvordan du føler og er sannsynligvis din beste kilde til støtte. De vil være der for deg og vil gjerne få deg til å føle deg bedre. Nå ut til dem og vent. Få alle dine følelser ut, slik at de kan hjelpe. [Les: 8 helbredende skritt for å hjelpe en venn komme over en oppbrytning]

# 4 Fjern deg selv helt fra dem. Få så langt unna din eks som mulig. Det er for vanskelig å lære å gå videre fra et forhold hvis de er i ansiktet hele tiden. Den konstante påminnelsen vil ikke bare være smertefull, men det vil også holde dine følelser der mye lengre enn de burde være.

# 5 Dykk fysisk inn i helsen din. Når du er lei deg og føler deg dårlig mentalt, kan du faktisk hjelpe kroppen din og føle deg fysisk godt. Det har mye å gjøre med distraksjonen, men endorfinene fungerer også veldig godt for å gi deg et godt humør. Du går videre mye raskere hvis du har andre mål å fokusere på.

# 6 Arbeid på mental helse. Du må ta vare på deg selv. Ikke bare la tankene fylle opp med negativitet. Jo mer du lar disse tankene fester, jo verre vil du føle. Tenk positivt og fokus på avslappende teknikker som vil hjelpe deg å bli kvitt negativitet. [Les: Hvordan være en mer positiv person]

# 7 Se en terapeut om nødvendig. Ikke alle av oss kan jobbe gjennom våre følelser alene. Vi trenger hjelp. Hvis du finner det som er tilfellet for deg, se en terapeut. Det er ikke noe galt med å søke hjelp profesjonelt hvis du ikke kan komme gjennom det alene.

# 8 Se etter det gode i din oppbrudd. Hver oppbrudd har en positiv side. Kanskje det var giftig mellom dere begge. Kanskje nå har du mer tid til å fokusere på dine egne behov. Tenk på de store tingene som kan komme fra dette, og det vil hjelpe deg med å gå videre på en sunnere måte.

# 9 Reflektere over det gode i forholdet ditt. Bare fordi du brøt opp, betyr ikke at forholdet ditt var dårlig. Det var gode ting. Fokus på å huske forholdet til det gode vil hjelpe deg med å unngå å slippe inn i en negativ hodeplass.

# 10 Gjenkjenne problemene du begge hadde. Du må innrømme hva som gikk galt. For å kunne gå videre, trenger du den nedleggelsen. Begge partiene har nok gjort noe galt. Tenk tilbake til hva som skjedde og gjenkjenne problemene i forholdet.

Ikke bare vil dette hjelpe deg med å gå videre, men det vil også hjelpe deg i et vellykket forhold nedover veien, siden du vet hva feil ikke gjentar. [Les: 10 av de største problemene i et forhold]

# 11 Skriv ned hvordan du føler deg i en daglig journal. For å lære å gå videre fra et forhold må du finne ut hvordan du får følelsene dine ut. En god måte å gjøre det på er å skrive.

Skriv ned hvordan du føler deg og hvorfor i en daglig journal. Det bidrar til å følge fremdriften din på en sunn måte, og å se dine følelser nedskrevet kan ofte hjelpe deg med å behandle dem mer.

# 12 Ikke sjekk på dem. Se aldri opp deres sosiale profiler og tenk ikke engang på å ringe eller SMS. Du kan ikke ha den påminnelsen. Det må være et rent kutt for å kunne gå videre fra dem på en sunn måte.

# 13 Nyt mer av dine hobbyer. Husk hva du elsket å gjøre før du kom med din eks? Gjør flere av disse tingene. Å engasjere seg i hobbyer og aktiviteter som gjør deg glad, kan bidra til å holde deg i en positiv tankegang, slik at du kan gå videre. [Les: 8 morsomme måter du kan starte over alt]

# 14 Kom deg tilbake der ute.Ikke vær i utvinningsfasen for lenge. Jo mer du blir inne og unngå intimitet, jo vanskeligere blir det å komme seg ut der ute. Når du har gjort alle trinnene ovenfor, fokuserer du på å gå videre med livet ditt også i romantisk forstand.

# 15 Husk at ikke alt er ment å vare. Det er en hard påminnelse, men det er nødvendig. Du må huske at ikke alle forhold er ment å vare. Noen ganger er det bedre å avslutte ting for å kunne fortsette og finne noe bedre for deg.

[Les: 14 trinn for å komme over noen du elsker]

Å lære å gå videre fra et forhold er en del av livet. Når du finner ut hvordan du gjør det på en sunn måte, kan du gå raskere og finne kjærligheten enklere neste gang.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar