Hvordan flytte på og håndtere en oppbrudd med et smil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan flytte på og håndtere en oppbrudd med et smil
Hvordan flytte på og håndtere en oppbrudd med et smil
Anonim

Break ups suge! Men du har egentlig ikke noe valg, gjør du? Bruk disse 10 trinnene på hvordan du går videre og håndterer en oppbrudd, og gjør deg sterkere også.

Hvis det er en ting som suger om kjærlighet, er det usikkerheten om det.

Du kan bli forelsket i noen, være lykkelige i årevis, og da, akkurat slik, kan hele forholdet krasje ned.

Hvis du er den som ikke føler at forholdet trer ut, er det bra for deg, fordi store sjanser er, du kommer over din eks ganske snart etter oppbruddet.

[Les: Hvorfor å komme over en pause er lettere hvis du er den som bryter opp]

Men hva om du er den triste og elendige, den som forlater kryper på gulvet, knuste innsiden og prøver å plukke opp brikkene i ditt ødelagte hjerte?

Vel, hvis du er den kjæresten, så kan kjærlighet være en ekte tispe for deg.

Uansett hva du gjør eller hvor hardt du prøver, er det en konstant hammering i hodet ditt og en hul hul i hjertet ditt som ingenting kan fylle.

Hvordan håndtere en oppbrudd når du er et rot

Ingen liker en dårlig oppbrudd fordi det er bare ynkelig.

Et forhold hvor begge elskere bare glir hverandre eller ende opp samtidig møter nye elskere virker så mye bedre enn den tradisjonelle oppbruddet.

Men nesten hele tiden, hvis din elsker forlater deg, kan de allerede ha en annen i tankene. Når alt kommer til alt, når vi er like egoistiske som menneskene vi er, liker vi å ha en reserveplan med alt vi gjør i livet. [Les: 9 interessante datingfakta du virkelig trenger å vite!]

Som mennesker trenger vi en hensikt for alt, og for å bryte opp, må vi tro at det er noe bedre der ute for oss.

Men forlater menneskers psykologi til side, hviler faktumet i saken fortsatt. Du har brutt opp. Du gjør vondt. Du må fortsette.

Det gjør vondt, men du har virkelig ikke noe valg i det hele tatt. Men du visste det allerede, ikke sant?

Hvordan gå videre etter en oppbrudd

Godkjennelse er den største hindringen etter en oppbrudd. De fleste av oss konstant furu for en ny sjanse eller stadig håper at vår eks vil ønske oss tilbake. Men så lenge du holder det flimmer av håp i live og tenker på din eks ofte, vil du alltid skrive i elendighet og smerte. Og du vil aldri kunne fortsette. [Les: 20 effektive måter å slutte å tenke på den personen du fortsatt liker]

For å virkelig forstå hvordan du skal gå videre etter en oppbrudd, må du ha styrken til å akseptere at forholdet er over.

Og hvis exen din noen gang kommer til å krypse deg tilbake i løpet av noen måneder, må du overbevise deg selv om at du ikke kommer tilbake med dem. Hvis du lever ditt liv i det konstante håp om at exen din en dag kan innse hvor mye de elsker deg og trenger deg, kommer du bare til å føle deg verre med hver dag som går, spesielt hvis din eks begynner å danse noen andre. [Les: 16 tegn på at exen din virkelig liker deg og vil ha deg tilbake i livet]

Hvordan håndtere en pause og smil!

Din viljestyrke og din besluttsomhet er det eneste som betyr noe når det gjelder å gå videre etter en oppbrudd. Ingenting annet vil hjelpe deg, ikke vennene dine og ikke en flingstreng. Hold bakken, overbevis deg selv om at du er klar til å gå videre og komme vekk fra smerten. Og bruk disse trinnene for å gå videre og håndtere en oppbrudd.

# 1 Ikke skriv bokstaver. Det er alltid konstant kløe for å komme i kontakt med en eks. Når du føler deg nede når du hører på en romantisk sang, eller når du er full. Men hold den tanken. Prøv aldri å komme i kontakt med en ex med mindre du bare støter på dem ved et uhell. Det vil svekke din beslutning om å komme over din eks.

Hvis du finner deg selv å skrive en lang epost til din ex, skriv den hvis du må, men ikke send den. Fortsett med det utkastet til kopi over natten. Når du våkner om morgenen, skjønner du at det var bare et svakt øyeblikk, og du vil ikke sende e-posten lenger. Ved å vente en stund, vil du kunne føle deg sterkere om din egen beslutning. Den samme regelen kan også brukes på telefonsamtaler og tekster.

Hvis en ukontrollabel oppfordring til å ringe eller sende tekst, overstyrer du deg, må du ikke stoppe deg selv. I stedet overbeviser du deg selv om at du ringer neste morgen hvis du fortsatt føler det. Hver gang du tar bort en telefonsamtale eller en e-post, vil du føle deg tryggere om å komme over din eks og fortsette. [Les: Den ydmygende og grusomme opplevelsen av uberørt kjærlighet]

# 2 Deal med avhengigheten. Exes er en avhengighet, akkurat som alle andre alvorlige livstruende avhengighet i verden. Og den verste delen her, er at du egentlig ikke kan kutte ned litt om gangen. Du har ikke annet valg enn å gå kaldt kalkun og unngå all kontakt. Det vil skade og du vil føle deg forferdelig, men du vil føle deg bedre en uke senere, og enda bedre en uke senere.

Behandle din eks som en dårlig avhengighet, og lær å håndtere oppbrudd. Det hjelper deg når du begynner å se din eks som noe som er dårlig for livet ditt.

# 3 Den onde egoistiske ex. La oss innse det, hvis kjæresten din eller kjæresten dumper deg, er de onde * i hvert fall i hodet ditt *.Hvis din eks blir uhøflig eller roper på deg når du prøver å snakke med dem, eller hvis de ignorerer deg, eller hvis de ser på deg med tross og avsky hver gang du går opp til dem, har du all rett til å tro at de ' er onde, egoistiske små djevler. Men du vet hva, du kan ikke klandre dem for det.

Din ex liker deg ikke lenger, de forakter deg. Selvfølgelig kan de være bedre og prøve å være mer forståelse. Men du kan ikke forvente at alle ex skal holde deg ved hånden og hjelpe deg med å finne veien ut. Noen få exes foretrekker å trippe deg og sparke deg hvor det gjør vondt. Hater dem for det. Men håndtere det. Og kom deg over det. [Les: Kunsten å komme over en eks ved å hate dem]

# 4 Replay ditt forhold. Mens du sitter alene og stirrer på en vegg eller et tomt glass vin, spiller du forholdet i hodet ditt. Velg feilene og feilene i forholdet, og prøv å se hvor ting begynte å falle fra hverandre.

Men husk å plukke feilene, ikke brikkene i forholdet. Kjærlighetsforholdet er over. Det du trenger her er å prøve å finne ut hvor du gikk galt, og hvor partneren din gjorde vondt for deg. Var du prøver for hardt for å behage, usikre, klamrende, eller var du for opptatt med ditt eget liv? Og om din eks, prøv å plukke sine feil også, slik at du ikke faller for en annen person med de samme feilene igjen.

# 5 Ikke tving deg selv. For den første uken eller så, ikke bry deg om å prøve å overbevise deg selv om at du er over din eks. Bare la livet ta kurset. Gjør ditt beste for å komme over din eks ved å holde deg opptatt, men ikke tvinge deg til å glemme din eks. Du kan lykkes med å flaske tankene, men de vil alltid komme tilbake nå og da i overspenninger som vil skade deg mer. [Les: Jeg savner ham, men jeg tror ikke han savner meg]

# 6 Hold deg elendig. Tillat deg å føle deg elendig og vondt. Men prøv deg selv og hold koll på kalenderen. Gi deg selv om tre uker for å komme over din eks. Merk datoen i kalenderen din med en stor rød markør.

Tenk på din eks i de tre ukene, men husk alltid deg selv at i slutten av disse tre ukene vil du våkne opp neste morgen og helt overvinne den tristheten du føler. Å holde en dato merket på kalenderen, kan psykologisk forberede deg til å komme over din eks. Og til tider kan ditt sår helbrede selv før de tre ukene!

# 7 Fantasere den høye veien hevn. Det er to typer fantasier du kan tenke på etter en oppbrudd, jeg-ønske-vi-kan-få-tilbake-fantasi, og jeg kommer til å bli jevn med fantasien din. Ikke prøv noe under beltet som å spre nakne bilder eller billige tilbakebetalinger som det, det er ikke rettferdig, og du vil aldri tilgi deg selv i årevis hvis du selv har den minste samvittighet.

Ta den høyere veien. Overbevis deg selv om at du legger fokus og energi i andre positive ting, slik at en fin dag, mange år fra nå, vil du gjøre noe spektakulært med livet ditt. Og fantasere scenarier hvor du skulle gå inn i ex. Det er ikke rettferdig, men det hjelper for øyeblikket. Og odds er at du kanskje glemmer alt om dette noen år senere. Vet ikke hva jeg mener? Gå og se Cee Lo er F * ck deg på youtube. Fantasizing om suksess og exes gjør drømmene om suksess så mye søtere! [Les: Hvordan være lykkelig og forvandle deg til en bedre 'du' i 12 trinn]

# 8 Lach som en gal person. For de første ukene, ikke overbevise deg selv, du er lykkeligere. Bare vik deg selv og med depresjon. Men når du våkner en dag og føler deg bedre, et par uker senere, ler! Føl lykken godt i deg. Realiser hvor bra du føler. Det tar en stund, men du vil føle det når du er klar. Lytt til lykkelige sanger, se morsomme filmer, og le høyt. Når du er klar til å gå videre fra din triste tilstand, vil tankene dine være mer enn glade for å hjelpe deg med å ha en fin tid. [Les: 10 ting du definitivt må gjøre etter en pause for å føle deg fantastisk igjen!]

# 9 Nysgjerrighet og ingen kontaktregelen. Ingen kontaktregel er veldig viktig. Du kan bruke alle de andre trinnene og følge den til tee, men hvis du skruer opp her, kommer du tilbake på firkant en på et blunk. Har du noen gang søkt etter din exs facebook-side en gang * bare for å se hva de gjør *?

Første gang du tar en titt på din exs side, vil du ikke tenke for mye om det. Men ettersom tiden går, vil du ende opp med å besøke siden mer og oftere, til du skjønner at du er avhengig av ideen om å ønske å vite mer om deg ex. Det er ingen escaping din ex når du blir pakket inn i nysgjerrigheten til å vite mer. Unngå det. Ikke vær i kontakt, og ikke gå på jakt etter informasjon heller. [Les: 12 grunner til at ingen kontaktregel alltid fungerer og hjelper deg med å komme over din eks]

# 10 Få bedre og sexigere. Ha et liv, gå videre der og nyt deg selv. Å sitte selv i hjørnet av rommet vil aldri få deg til å føle deg bedre. Dato andre eller i det minste møte noen interessante dating potensialer som fanger din fancy. Husk at du har en veldig vanskelig tid på å gå videre hvis du finner ut at din ex er dating noen nye, spesielt hvis du ikke blir flørt med noen andre allerede.

Trene og bli i form. Du vil se bedre ut, og endorfinene som slippes ut i kroppen din, får deg til å føle deg mer opptatt og se sexigere ut. [Les: 10 typer kjærlighet du vil oppleve i livet ditt]

Et hjerteslag er ikke verdens ende. Noen ganger, så vanskelig som du prøver å forhindre det, er oppbrytinger uunngåelige.Det du gjør neste og hvordan du trekker deg sammen for å håndtere oppbrudd, gjør hele forskjellen mellom en person som opplever en oppbrudd og en ødelagt elskende som gir opp en sjanse til å få et godt liv igjen.

[Les: Har du det som trengs for å være venner med din eks noensinne igjen?]

Bruk disse 10 trinnene på hvordan du går videre og håndterer en oppbrudd. Å følge disse trinnene kan virke lett først, men det er ikke så lett å følge som du tror!

Populært emne