Slik møter du nye mennesker: 16 spennende måter å finne en ny mengde

Så, du må gjøre nye venner, men du er ikke i klasseskolen lenger. Men du trenger ikke å være på lekeplassen for å vite hvordan du møter nye mennesker.

Da jeg flyttet til et annet land, ble jeg konfrontert med spørsmålet om hvordan å møte nye mennesker. Jeg tilbrakte tiden min Googling, "hvordan å møte nye mennesker" og gå inn i dyp forskning for å finne ut hvor jeg skal tilbringe dager og netter. Det betalte seg ... innen en måned hadde jeg funnet en gruppe mennesker jeg virkelig likte, og vi er fortsatt nært i dag.

Jeg forstår nå hvorfor det er noen mennesker som fortsatt bare er ute med folk fra videregående skole. Å måtte møte nye mennesker kan føles som en skremmende oppgave. Men du trenger bare å ta en pust og ikke tenke på det.

Hvordan møte nye mennesker uansett hvor du er

Når vi er single, lurer vi alltid på hvordan vi kan møte vår sjelefrende. Men vi gir vanligvis ikke så mye å tenke på hvordan å møte nye mennesker som skal være venner med. Du må kanskje aldri, men hvis du er som meg, kan du kanskje finne deg selv i en situasjon en dag ... og det vil være på tide for deg å gå til vennshopping. [Les: Hvordan få noen til å like deg umiddelbart]

# 1 Hva leter du etter? Hva slags venner leter du etter? De som vil gå på gale helgopplevelser? De som liker å se Netflix og spise mikrobølge popcorn?

Du kjenner deg som er, så du vil se etter folk som har en lignende tankegang som deg. Hvis du ikke liker å surfe, ikke gå ut med en surferfeste. Ikke prøv å være noe du ikke er.

# 2 Gjør det du liker. Hvis du gjør det du liker, vil du ende opp med å finne ut hvordan du møter nye mennesker som også liker disse aktivitetene. Fornuftig, ikke sant? I tillegg, hvis du har flyttet til en ny by, har du muligheten til å dukke opp som en tom skifer. Ingen vet deg, så gjør hva du vil ha det som gjør at du har det bra. [Les: 12 små tips for å unngå et førsteinntrykk katastrofe]

# 3 Få ut av rutinen din. Jeg vet at du vanligvis kommer hjem fra jobb, lur, deretter går du på treningsstudioet og går hjem. Men kanskje din rutine er en annen grunn til at du ikke møter folk. Jeg mener sikkert, du er knust med noen par gutter på treningsstudioet, men alt de snakker om løfter og du har andre interesser.

Så bytt opp din daglige rutine. Prøv nye ting, slik at du åpner deg opp til nye mennesker. [Les: 12 raske tips for å legge til flere personer i din sosiale sirkel]

# 4 Tvinge deg ut av din komfortsone. Møte nye mennesker er skremmende. Jeg mener det er ikke, men tanken på det er. De vet ikke at du prøver å få venner, men du vet at du er. Så av en eller annen grunn er det mer press på deg. Men hvis du vil vite hvordan du møter nye mennesker, må du komme deg ut av din komfortsone.

# 5 Du må prøve ut et par forskjellige strategier. Den første strategien kan ikke fungere som planlagt. Jeg prøvde å møte folk ved å gå på gruppeturer, men det fungerte ikke for meg.

Men da byttet jeg og gjorde et språkutveksling som er hvor jeg møtte vennene mine. Så, du går gjennom et par mislykkede forsøk, men du trenger bare å finne den riktige veien for deg.

# 6 Du vil bli avvist. Ja, det kommer til å skje. Du skal møte folk, snakke med dem, dele litt latter, og det blir det. Du kan til og med spørre dem om deres Facebook- eller telefonnummer, men de vil ikke være villige til å gi deg det. Ja, det er en hit på egoet, men det er bare en del av spillet. [Les: Hvordan være morsomt og få folk til å elske din bedrift]

# 7 Forvent ubehagelige kaffedatoer. Du har kanskje møtt noen når du var helt bortkastet, og selvfølgelig hadde dere to blast. Men da bestemmer du deg for å møte en kaffe, og det er en komplett feil. Det er helt normalt ... det har skjedd med meg altfor mange ganger. Men den personen kan være din utpekte berusede venn. Ingenting galt med det.

# 8 Gå til happy hour. Hvis du ikke går til happy hour, går du glipp av det. Personlig kan jeg ikke stå happy hour, men det er et godt sted å bli kjent med kolleger og møte andre som jobber i ditt område. I tillegg er det billige drinker, så det er alltid en bonus.

# 9 Bruk hunden din. De bruker deg, så kan også få pengene dine verdt fra dem også. Å ha en hund er en av de enkleste måtene å møte nye mennesker. Hvem liker ikke hunder? Plus, det gir deg en grunn til å stå på en hundepark og ikke se rar ut. Så, begynn å gå på det pooch av deg, og du kan få et par venner ut av det. [Les: Hvordan lage ekte venner utenfor dine sosiale nettverk]

# 10 La folk sette deg opp. Kanskje din mor eller nabo kjenner noen som jobber i din bygning eller som også liker fjellklatring. Bare la dem sette deg opp. Jeg mener, er du virkelig i stand til å avvise dette tilbudet? I tillegg kan det fungere veldig bra. Og hvis det ikke, vel, det er ikke som om du må se dem igjen.

# 11 Bli en vanlig. Du må bli et vanlig sted. Enten det er en bar, en bokklubb eller et yoga-studio, blir det bare noen som alltid er der. Du blir venner med de som jobber der og de andre faste. Det er en av de enkleste måtene å få nye venner på.Bare vær sikker på at du er en vanlig av noe du egentlig liker.

# 12 Gjør ting alene. Hvis du kjenner noen, ikke alltid spør dem om å gjøre ting. Å gå alene er en fin måte å møte nye mennesker på. For det første samhandler folk med andre som er alene. Og for det andre tvinger du deg utenfor din komfortsone.

Så det jeg prøver å si er å gjøre ting alene vil ende opp med at du ikke er alene. Hvor poetisk. Husk dette når du lærer hvordan du møter nye mennesker. [Les: Hvordan finne likesinnede mennesker som tenker akkurat som deg]

# 13 Åpne deg selv. Det er greit å være nervøs og sjenert i begynnelsen. Men til slutt må du åpne deg og bli sosial. Jeg sier ikke at du må bære hjertet ditt på ermet og være en åpen bok, men du må tillate deg å være litt sårbar slik at folk føler deg komfortabel rundt deg.

# 14 Bruk apps. Heldig for deg, vi har nå en app for det. Det er et par apps der ute som kan hjelpe deg med å møte folk som også leter etter venner. City Socializer, Meet My Dog, Meetup, og Nearify er noen flotte apps du kan bruke til å møte nye mennesker i ditt område.

# 15 Bli aktiv på sosiale medier. Jeg har et par venner som jeg møtte gjennom Twitter. Ja, jeg vet, jeg trodde det var rart i begynnelsen også. Men faktisk er sosiale medier en fin måte å møte nye mennesker på. Hvis du alltid sender meldinger via Twitter eller Instagram, hvorfor ikke bare mødes og forsegle avtalen?

# 16 Arbeid på de nye vennskapene dine. Å lage venner på skolen var lett fordi du ikke måtte jobbe med det. De var der hver dag, og det var du også. Men nå er det annerledes. Å ha en kaffe dato en gang i måneden kommer ikke til å gjøre det. Du må jobbe med det nye vennskapet ditt ellers vil du miste det.

[Les: Hvordan få venner som voksen - 15 måter å gjøre det riktig på]

Møte nye mennesker skal ta litt arbeid, men jeg har tro på deg. Alt du trenger å gjøre er å reise deg opp fra sofaen, legg skoene dine på deg og komme deg ut der.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar