Slik administrerer du forventningene dine i et forhold

Ble brent av en partners fattige forståelse av dine forholdsforventninger før? Her er hvordan du unngår det samme problemet i fremtiden.

En av hovedårsakene til at relasjoner så ofte bryter ned - om det er et forretningsmessig, personlig eller romantisk forhold - er at forventningene på begge sider av gjerdet kan være uoverensstemmende. Så ofte forholdet kampkryp av, "du har forandret, er du ikke den personen jeg ble forelsket i!" Utføres på oppbruddstrinnet.

Sannheten er imidlertid at ingen har forandret seg i det hele tatt. Under bryllupsreisen prøver alle å være den ideelle mannen eller kvinnen, for å holde sin tiltenkte andre halvdel interessert, og det som faktisk skjer er at de som er anklaget for å skifte, faktisk bare går tilbake til sin gamle selv.

Hvilke forventninger?

Forventninger innenfor et forhold er mange og varierte. Begrepet refererer ikke bare til hvilken tid du kan forvente middagen på bordet, eller hvilken tid din betydelige andre er forventet tilbake fra jobb, selv om disse er aspekter av relevante forventningsparaplyer.

Det er så mange subtile variasjoner når det gjelder forholdsforventninger at vi ofte ikke tenker på dem på den måten. Først av alt, reflekterer dine forventninger hva du vil ha ut av et forhold og hvordan de er relatert til partneren din.

Hele sannheten, og ingenting annet enn sannheten

Dette er nøkkelen til enhver styring av forventninger i enhver arena. Alle er fristet til å være litt hvitere enn hvite, første gang de møtes med noen som de er tiltrukket av. Og det er ingenting galt med å ha et positivt inntrykk.

Men det du ikke ønsker å skje, er at du ønsker å bli forelsket i noen andre, det vil si den personen du desperat prøver å være, men egentlig ikke. Alt du gjør i det tilfellet, er å invitere dem til å falle forelsket i deg på et senere tidspunkt.

Det vanligste forholdet forventer blunders

Så hvor er disse forholdsforventningene blunders oftest forekommende, og når er de på sitt mest hindrende? Bare les videre for de vanligste blunderområdene som skal unngås.

# 1 Tale. Noen mennesker er fristet til å endre deres talemønstre og atferd helt når de daterer noen for første gang. De vil ofte late som å være av en annen sosial kategori, ved å bruke overklassisk uttale og fraseologi.

Men det er bundet til å være et poeng i forholdet når den andre halvdelen din identifiserer denne svindelen, noe som gjør at du ser litt dum ut, og ikke litt usikker.

# 2 Utseende. Selvfølgelig bør du se ditt beste ut, men ikke forsøk å være noe du ikke går gjennom klærne du velger når du reagerer på gjenstanden for dine ønsker. Du kan være like smart i uformelle klær som du kan være formell hvis du gjør en innsats, og det er bedre å la dem se deg som du normalt er.

I tillegg, med gutter og gals begge, er det vanligvis ganske opplagt når de klemmer seg inn i noe annet enn det de pleier å ha, med risiko for å se ut som en hvalross presset inn i en pingvinkostyme. [Les: 18 forhold slår av som kan ødelegge romantikken din]

# 3 Romantikk. Igjen, ingenting galt med noen romantiske gester i de tidlige stadiene av et forhold, men det er viktig å ikke sette deg opp for et fall. Hva er bruken av å delta på de første par dagene, komplett med et dusin røde roser, formidlet på hest og felle, når seks måneder nedover linjen, kan den mest andre halvdelen du forvente, være kinesisk takeout og et klapp på baksiden? Dette er ikke en surefire-rute til fremtidig relasjonssuksess. [Les: 25 søteste romantiske gestus for hverdagen]

# 4 Sex. Det er en selvsikker person som lett kan skryte i begynnelsen av å være en mester eller elskerinne av soverommet kunst. Det er et stort rykte å leve opp til. Hvis du starter godt, men til slutt går til det vanlige kjønnsnivået ditt, og du forlater det betydelige andre hengende i soverommet, mens du ser på den nyeste utgaven av ditt favoritt-TV-program, går det ikke bra.

Vær ærlig om disse tingene, eller ikke omtale dem i det hele tatt. Itâ € ™ s bedre å bli hyggelig overrasket enn frustrerende skuffet.

# 5 Karriere. Unngå å skryte av din karriere og oppblåst posisjonen din til enhver pris. Det er tre grunner til dette. For det første, hvis du forplikter deg til det aktuelle fibrene, så må du leve en livsstil som reflekterer den. Å bruke store hele tiden er sannsynlig å bryte din bankbalanse før du kan bryte din romantiske interesse.

For det andre er det bundet til å hente deg. Du vil på et tidspunkt støte på venner eller kolleger, og sannheten vil komme ut, noe som gjør at du ser uærlig ut og litt patetisk.

For det tredje, hvis du går rundt og forteller høye historier om jobben din, vil du sannsynligvis tiltrekke seg oppmerksomheten til gullgravere - og de vil IKKE slappe av når de vet sannheten.

# 6 Sosialitet. Ikke alle er et gregarious dyr, og noen mennesker foretrekker å bli hjemme med deres kjære ens selskap, et glass noe dyrt og en god film. Den andre personen kan være fornøyd med dette, selv om de ikke er tilbøyelige på den måten. Bare vær sikker på at du lar dem bestemme seg selv, og ikke prøver å manipulere dem til å tro at du er noen du ikke er.[Les: Den introvertens idiotsikker guide til å danse en ekstrovert]

# 7 rolle. Kjønnsrolle er en viktig del av samfunnet, og hvert samfunns tilnærming til kjønn er avhengig av sin egen spesielle kultur, med ting som religion, tradisjon, progressivitet osv. Spiller en stor rolle i hvordan dette oppfattes.

Det som er sikkert, er at hver person i et forhold bør ha en samsvarende ide om hva den rollen skal være, og ingen av dere bør noen gang forsøke å skildre dere selv som noe annet hvis forholdet skal overleve på en sunn måte.

# 8 penger. Penger er veldig viktig for noen mennesker, og andre mindre. Det som er viktig, er at du respekterer grensene for det. Ikke kast den rundt i de innledende stadiene av forholdet, og lag en stor sang og dans nummer om å betale for alt eller betale din egen vei, og la det samme bli en kilde til vredelse lenger nedover linjen. Det bør være ganske opplagt hvem som er villig til å betale for hva. Kulturelle følelser dikterer også mye av dette. [Les: Hvordan slutte å kjempe over penger i et forhold]

# 9 Hygiene. Vi vil holde denne enkle: Hvis du kommer opp for en første date, nyvaskes og vaskes, utvider du denne høfligheten til den andre personen hver gang. Faktisk, vær så snill å utvide denne høfligheten til resten av oss. Dårlig hygiene er ALDRI akseptabelt.

# 10 plass. Ikke den typen som Captain Kirk er interessert i, men den typen som reflekterer hvor mye tid du ønsker eller er villig til å bruke sammen med noen andre. Manglende evne til å håndtere denne forventningen er en av de vanligste årsakene til sammenhengssvikt senere på linjen, særlig siden det er umulig å oppdage hvor mye plass noen trenger i datingstadiene.

Slipp emnet inn i samtalen, og ha en ærlig diskusjon om det. Hvis en av dere er en veldig trengende person, men den andre er langt mer reservert, må du identifisere dette og være enige om en måte å håndtere det på, før du fortsetter forholdet videre. [Les: 10 store problemer i et forhold og hvordan du fikser dem]

Det kan være ubehagelig bakken, nærmer forholdsforventninger med det siste objektet av dine ønsker, men hvis du vil at det skal vare, må du sørge for at du er sant til den virkelige deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar