Hvordan gjøre deg selv uimotståelig for kvinner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan gjøre deg selv uimotståelig for kvinner
Hvordan gjøre deg selv uimotståelig for kvinner
Anonim

Å forstå hvordan man er uimotståelig for kvinner, er hverandres drøm, men ikke alle menn kan nyte luksusen av denne fantasien i virkeligheten. Vil du være den fyren som kan sjarmere sin vei inn i en kvinnes hjerte?

Klikk her for å lese introduksjonen på hvordan å snakke jevnt med kvinner å forstå de grunnleggende reglene for å gjøre deg uimotståelig.

The Glance

Dette er noe du må forstå og mestre.

Kunsten å glansere.

Det handler om å gjøre det med panache og klasse.

Det handler om perfekt timing, og holder blikket til den nøyaktige millisekunden.

Når du setter deg ned på en kaffebar, eller lutner mot en bar-teller, er blikket ditt beste våpen.

Men det har også mange sjanser for backfiring hvis du ikke har det bra, spesielt hvis du slår eller sitter med en "uncool" holdning. Da ville det bare få deg til å se dum ut.

Slik bruker du blikket

Du må stirre på denne kvinnen du vil woo fra hele rommet, og vent til du får øyet.

Når du gjør en øyekontakt, se bort på mindre enn et halvt sekund, men med et hint som viser at du har sett henne.

Vent nå.

Bare vent et øyeblikk, og se igjen.

Fang øyet igjen og hold øye med nøyaktig tre sekunder, men denne gangen har du det utseende du har lest om i introduksjonen på ansiktet ditt! Gjør et blikk et par ganger etter det.

[Les: 10 største dating slå offs som kvinner hater i en mann]

Gjør henne underlig

Nå er dette når du får henne til å tenke.

Hun merker en fyr, som er interessert i henne, men denne fyren overdriver ikke det, han er bare litt interessert i henne. Hun vil ha sin oppmerksomhet, og hun vil ha det nå! Selv til tider når du ikke stirrer på henne, må du gjøre alt i klassen, måten du beveger deg eller snakker på, skal vise selvsikkerhet. Du vet at hun ser på deg nå og da, og lurer på når du skal se igjen.

Se nå av og til, men se deg bort selv når hun stirrer på deg. Aldri stirre til jenta ser bort. Du mister poeng. Gjør alltid jenta ønsket mer.

The Alpha Male

The Alpha Male er den største, dårligeste og beste manninnen i kameratjenesten. Hvis han er ute med sine venner, tar han avgjørelser. Hans venner hører på ham. Han snakker og folk hører. Han er en flott konversasjonist. Han er leder av sin vennekamre, eller i det minste oppfører han seg på den måten. [Les: Hvordan bli en bedre mann ved hjelp av en rollemodell]

Nå er du alfa mann! Nyt deg selv med vennene dine, få dem til å le. Ta beslutninger selv, og ta beslutninger for andre. Tårn over resten av pakken. En kvinne vil alltid være med Alpha mann, en leder, beslutningstakeren, og den som vil beskytte henne (aww … all mush). Det kan være to eller flere alfa-menn til tider. Selv om du er en av dem, er det bra nok. Du vil fortsatt stå ut av mengden.

Bevegelsen

Brrr … stupet i det isete Atlanterhavet er skummelt. Det er beinfrysende kaldt og du lurer på om du kan overleve. Selv den sjarmerende rotten, Jack, kunne ikke gjøre mye da han svømte i Atlanteren da Titanic sank. Hvilke sjanser har du? Plenty.

Først og fremst er du ikke i Atlanterhavet, og du har heller ikke Leo som prøver å woo den samme jenta. Han er for opptatt med å løpe bak polar caps i disse dager. Det er en god start for deg. Å gjøre et skritt for å snakke med en kvinne kan virke som en veldig skremmende oppgave, men hvis du kunne mestre den perfekte kunstens tidligere kunst, bør det snakke en bris allerede, hva med all den økende tilliten.

Jeg kommer ikke til å utarbeide her, dette er et veldig naturlig skritt som er like unikt som du kan være. Du kan gjøre omtrent alt her, gå opp til denne personen, selv om hun er med henne fange av giggling jenter, som allerede vet hvorfor du nærmer deg dem, eller du kan gå nærmere og vente på øyeblikket når hun er alene som vanligvis ikke skjer. Hvor ond er det ikke?).

Her, igjen, betyr ikke ordene dine egentlig, det er alt for det meste i din tone og din ro og det onde søte smilet av deg!

Selv om damen er stolt og lider som om hun ikke er interessert i å kjenne deg, kan du fortsatt fortsette med ordene dine, legge til humor og en linje som gjør at hun forstår at du ikke kan forestille deg å forlate stedet uten å kjenne henne, og tilbringe litt tid for å bli bedre kjent med henne. Vær rolig, men mye du føler situasjonen glir bort fra deg. Hvis du vil plage henne til å snakke med deg, selv om hun avviser det, må du så forsiktig dekke ordene dine med mye sjarm og eleganse. [Les: Enkle tips for å sjarmere en jente]

Belønningene

Hvis du alltid har drømt om å svømme over den engelske kanalen, vet du det første du må gjøre er å lære å svømme. Det tar tid, men du vet at det ikke er mye du kan gjøre, men mestre kunsten å svømme en baby steg om gangen. Det samme med wooing kvinner, du blir jevnere hver gang du gjør ditt trekk.

Hvis du kan trekke den av ved første forsøk, er det bare perfekt. Eller nybegynnerens flaks! Hvis du ikke er veldig trygg, trener du det noen ganger i forskjellige situasjoner, når du er alene og kjedelig. Det hjelper deg definitivt å bli så mye mer glatt. Hvis det ikke virker i noen sjeldne tilfeller … vel, ikke kutt halen og løp under sengen.Husk at selv de beste trekkene kan gå galt. Det burde egentlig ikke stoppe deg fra å nærme deg noen andre. Husk at nærmer deg en kvinne du beundrer er fantastisk, og det er alltid en god følelse hvis du kan trekke den av veien. [Les: Hvordan berøre en jente på riktig måte og få henne til å ha mer]

Lær av dine feil, og veldig snart, ville du kunne nærme seg omtrent enhver jente uten en eneste svette perle på pannen din. Og hvis du er bekymret for de andre som bare ser på og venter på deg å skru opp, bare for å få deres latter - skru dem. De er de som bruker hendene sine til firmaet om natten, mens du smugler sammen med den beste jenta i verden!

[Les: Hvordan fortell om en jente liker deg og hvordan du skal planlegge ditt neste trekk]

Nå fortsett, spiller, gjør det første trekket!

Populært emne