Hvordan gjøre forholdet ditt sterkere med 15 enkle metoder

Når det gjelder levetid, hjelper det å vite hvordan du gjør forholdet ditt sterkere. Slik gjør du forholdet ditt for alltid.

Ikke alle relasjoner starter på gode vilkår. Du kan være glad i begynnelsen, og etter at bryllupsreisefasen slutter, er du igjen sliter med å holde ting sammen. Men hvis du virkelig bryr deg om den personen, vil du vite hvordan du gjør forholdet sterkere, så det kan vare.

Du er ikke alene i å føle dette. Mange mennesker må jobbe hardt for å finne ut hvordan de skal vokse som et par. Forhold er hardt arbeid generelt. Det faktum at du prøver og legger fram et forsøk på å gjøre ting bedre, viser allerede så mye.

Nøkkelen til et sunt forhold er å prøve

Det er det. Det er bare å prøve. Mange mennesker vil si at kommunikasjon sparer et forhold, og mens det er helt sant, er det første skritt å gjøre en innsats. Så lenge to personer prøver, vil det bli gjort fremskritt, og forholdet vil bli bedre.

De som ikke prøver, har allerede mistet. Uten å legge noen innsats, kan ingenting bli bedre. Noen som ikke prøver er en person som ikke bryr seg. Og når en person ikke bryr seg, er forholdet allerede over. [Les: 20 geniale måter å holde et forhold spennende]

Hvordan gjøre forholdet sterkere, slik at det kan overgå noe

Du må gå gjennom tøffe tider sammen. Det er bare realiteten i relasjoner. Men jo sterkere forholdet ditt, desto bedre sjanse har du for å gjøre det. Slik kan du binde mer, dype dypere og gjøre forholdet ditt så sterkt som det kan være.

# 1 Snakk med hverandre. Jeg vet at du snakker med partneren din. Jeg mener å snakke om mer enn bare været og hvordan dagene dine var. Be om detaljer og virkelig lytt til dem. Vanligvis betyr folk en forferdelig mye mer enn hva de sier og ved å snakke regelmessig, lærer du å lese mellom linjene. [Les: 15 ting å snakke om i et perfekt forhold]

# 2 Vis hvor mye du bryr deg. Ikke bare si det. Ord betyr neppe noe hvis det ikke er handlinger for å sikkerhetskopiere dem. Så gjør fine ting og vis din signifikante andre de er i livet ditt fordi du virkelig vil at de skal være. De vil være takknemlig og glad for å se den.

# 3 Snakk om viktige ting. Med dette mener jeg at du må snakke med hverandre om de dype greiene. Diskuter hvordan du føler om store problemer og gjør et poeng å grave dypt. Å holde seg sterk handler om å holde seg nær, og dette er hvordan du gjør det. Jo mer du snakker om vanskelige ting, desto bedre.

# 4 Arbeid alltid for å forbedre sexlivet ditt. Sex er en stor del av et sunt, lykkelig forhold. Ikke la noen fortelle deg annerledes. Når det blir sagt, må du jobbe hardt for å holde det morsomt og spennende.

Hvis dere begge alltid prøver å forbedre og gjøre ting bedre, er det lite sannsynlig at dere noen gang vil være fornøyd med ting. Snakk om hva du begge trenger, og følg deretter med dine planer om å gjøre det bedre. Jo bedre sexlivet ditt er, desto sterkere blir du sammen. [Les: 30 måter å holde sexlivet ditt det beste det kan være]

# 5 Hold deg leken. Hold din morsomme, flørtende holdning levende i hele forholdet. Det er vanligvis til stede de første månedene og fizzles deretter ut. Ikke la det. Jo mer du kan lene deg tilbake og le sammen, jo sterkere blir forholdet ditt.

# 6 Vær romantisk når du kan. Romantikk er nødvendig i alle relasjoner. Igjen, dette er noe som vanligvis er veldig sterkt i begynnelsen, men går bort over tid. Nøkkelen til å lære hvordan du gjør forholdet ditt sterkere er å finne nye måter å være romantisk og kjærlig mot din partner.

# 7 Vis alltid din takknemlighet. Det trenger ikke å være en stor skjerm, men en enkel "takk" kan gå langt i å gjøre forholdet ditt sterkere. Når partnerens handlinger blir verdsatt og de vet det betyr mye for deg, vil de fortsette å gjøre dem.

Dessuten, jo mer de gjør for deg, desto mer vil du gjøre for dem. Det er en endeløs syklus av dere begge som gir til hverandre. Det kan aldri være dårlig for et forhold. [Les: 16 måter å vise din takknemlighet for noen du elsker]

# 8 Diskutere dine argumenter fullt ut. Å argumentere og så glemme det er meningsløst. Faktisk gjør det ting mye verre. Jo mer du kjemper og deretter ikke finne ut det virkelige problemet, jo lenger fra hverandre vil du vokse. Betydningen, ditt forhold vil være veldig svakt. Fullt snakk om dine problemer og kom til en konklusjon om dem.

# 9 Prøv å bli kjent med dem mer hver dag. Vi bytter mye etter hvert som tiden går. Personen du var da du først skrev inn forholdet ditt, kan være annerledes enn hvem du er i dag. Det samme gjelder for partneren din.

# 10 Skum på pinlige, dumme ting. Når du er i et langsiktig forhold, kan ting bli rotete. Du blir veldig nær og personlig med mange ting om partneren din.

Du må kunne le av de pinlige øyeblikkene og fortsette. Ditt forhold vil være veldig sterkt hvis du alltid kan gjøre dette. [Les: Slik smiler og ler mer for å forbedre livet ditt og forholdet]

# 11 Alltid gå på datoer. Date Night er egentlig ikke et alternativ. Du må ha dem.Selv om du bare kan gå to ganger i måneden i stedet for en gang i uken, er det viktig at dere begge skjærer ut tid til å være intime med hverandre.

Å prioritere det er viktig. Ikke gå ut på datoen natt, med mindre din grunn er veldig viktig. Og til og med da, gjør det opp til dem.

# 12 Gjør ting de elsker, men det gjør du ikke. Noen ganger må du gjøre ofre. De vil kanskje virkelig se at den nye actionfilmen du synes er forferdelig. Ta en for laget og fortsett og gjør det. De vil gjøre det samme for deg. Jo mer uselvisk du er, desto sterkere blir forholdet ditt.

# 13 Bekreft når ting ikke er greit. Hvert forhold har vanskelige tider. Det er ok. Vær den personen som bestemmer seg for å åpne opp og snakke om det. De fleste har det vanskelig med dette og vil ende opp med å holde alt inni. Det er den siste tingen du vil ha. Så diskuter når ting er dårlige og du vil at de skal bli bedre. [Les: 10 store problemer i relasjoner og hvordan du kan fikse dem]

# 14 Hold deg tålmodig og lær å tilgi fullstendig. Holding wrudges er egentlig ikke en god ting for forhold. Du må kunne tilgi og så bety det. Du vil også jobbe med å holde pasienten med din partner. Alle har problemer de kanskje trenger for å jobbe gjennom før de kan gjøre forholdet sterkere.

# 15 Prøv alltid å imponere på dem, uansett hvor lenge du har vært sammen. Dette er en av de beste rådene for å lære hvordan du gjør forholdet ditt sterkere. Fortsett å prøve. Arbeid alltid med å imponere hverandre. Jo mer du gjør dette, jo lykkeligere blir du begge, og jo sterkere blir forholdet ditt.

[Les: 34 måter å bygge et sterkere bånd på i forholdet ditt]

Å lære å gjøre forholdet ditt sterkere handler om å jobbe sammen. Du er et partnerskap. Det betyr at du må legge ut den samme innsatsen for å gjøre den sterk og vellykket.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar