Hvordan gjøre mannen din lykkelig på 20 små måter

Vil du være den perfekte kvinnen for mannen din? Finn ut hva mannen virkelig ønsker fra deg og hvordan du gjør mannen din lykkelig med disse 20 små måtene. Av Roger Davies

Et godt forhold er en god ting å dele.

Du kan dele den perfekte romantikken med mannen din.

Men noen ganger tar det mer enn bare romantiske bevegelser for å holde ham glad og interessert.

[Les: 30 sexy måter å holde fyren interessert i deg]

Mens kjærlighet er en opplevelse som deles mellom to elskere, kan din oppførsel rundt ham også påvirke hans sinnstilstand og lykken i forholdet.

Du kan være en god elsker.

Men du må også være en god følgesvenn for å nyte glede av en lykkelig romantikk.

Hvordan gjøre mannen din lykkelig

Først av alt, være uselvisk og ubetinget, bør aldri være ensidig.

Hvis du bruker disse tipsene for å gjøre mannen din lykkelig, men hans oppførsel grenser til egoisme eller han tar deg for gitt, må du kanskje snakke med ham om det eller revurdere forholdet for din egen lykke.

[Les: Signerer kjæresten din, kontrollerer deg subtilt]

Bare bruk disse 20 tipsene om hvordan du gjør din mann lykkelig, og du vil definitivt spille din rolle i å holde forholdet lykkelig ned til tee.

# 1 Berøm ham foran andre. Når kvinnen i sitt liv viser sin takknemlighet for ham foran andre, vil han være takknemlig og glad for å ha noen som støtter ham og står ved ham.

# 2 Gjør ham trygg. Mens menn kan ha episke egoer, er de også ekstremt skjøre når det gjelder hjertets saker. De føler seg truet lett, og går inn i et usikkert skall. Unngå at han føler seg usikker på den riktige måten, og han vil elske deg mer. [Les: Hvordan lage en sjalu partner ikke så sjalu]

# 3 Ta ledelsen i sengen. Eksperiment. Vær villig til å prøve nye ting med partneren din. En av de største grunnene til at par begynner å bli kjedelig i sengen, er på grunn av monotoni og kjedsomhet av repetisjon. Hold ting sexy og han vil alltid være awed av deg. [Les: Topp 50 kinky ting å gjøre med mannen din]

# 4 Motiver ham i hans bestrebelser. Du kan velge feil i mannen din og hans ideer, men ikke motsette det uten rasjonell vurdering. Ta ut det beste i mannen din og hjelpe ham * oppnå sin skjebne * ved å motivere ham og komplimentere sine prestasjoner.

# 5 Overrask ham ved å kjøpe noe han virkelig liker. Fandt du noe noe mannen din virkelig vil sette pris på når du var ute og handle alene? Plukk det opp for ham. Overrask ham nå og da med små, gjennomtenkte gaver, og han vil tro at han er den heldigste fyren i verden.

# 6 Vær en god kokk. Maten er virkelig den beste måten å en manns hjerte på. Han kan si at han ikke bryr seg om du ikke vet å lage mat, men prøv å lage ham en fabelaktig matrett, og han vil oppleve en gastronomisk orgasme!

# 7 Gjør han lykkelig til å ha deg. Vær en charmer og en grasiøs kvinne som er cynosure av alles oppmerksomhet. Frykt andre, uansett hvor du er, og han vil virkelig takke den som er over for å være med en kvinne som kan ta ut luften fra ethvert rom hun går inn i!

# 8 Spesielle bevegelser ut av det blå. Hvis du vil vite hvordan du gjør en mann lykkelig, ligger hemmeligheten i å ikke lage spesielle bevegelser en rutine, men ved å være ekstra fin nå og da. Menn har en tendens til å ta ting for gitt, så gjør ikke bevegelsene dine til rutine. [Les: 25 søte romantiske gestus for hverdagen]

# 9 Ikke glem ditt indre barn. Når du blir eldre, ikke glem det indre, glade morsomme barnet i deg. De fleste kvinner tar rollen som en mor og glemmer å oppføre seg som et barn nå og da. I stedet for å føle sjalu eller irritert når mannen din fungerer som et barn, bli med ham og ha det gøy!

# 10 Gjør ham til å tro at du trenger ham. Menn er de instinktive beskyttene. Få ham til å føle seg som en mann ved å få ham til å tro at du er avhengig av ham. Når han virkelig tror at du trenger ham, vil han kle seg til deg fordi det får ham til å føle seg bra inni. [Les: Hvorfor menn elsker en dame i nød]

# 11 Gi ham sin plass. Menn er forskjellige fra kvinner når det gjelder rom. De fleste kvinner har det bra med å ha folk rundt hele tiden. Menn på den annen side, blir irritert når de ikke får litt alene alene. Gi hverandre plass, og du vil se at kjærligheten vil blomstre bedre. [Les: Hvordan gi plass i et forhold]

# 12 Støtt ham når han er nede uten å kritisere ham. En "Jeg fortalte deg det er ego knusende. Når mannen din er nede på bakken, må du ikke sparke ham i lysken. Det kan virke som den perfekte tiden til å kritisere ham og hans dårlige beslutninger, men hold den tanken. Du vil bare få ham til å hate seg selv og deg.

# 13 Spør hans hjelp nå og da. Alle menn tror de er intellektuelle med eksepsjonelle problemløsende evner. Så lenge du lytter til hans mening med øynene dine, vil han svulme med stolthet og kjærlighet.

# 14 Få hjelpeløs i armene når du blir skadet. Føler seg ned og hjelpeløs? Gå opp til mannen din uten å si et ord og bare hold ham stramt. Mannen din vil bli overveldet av kjærlighet og hengivenhet, og for ikke å nevne, kjedelig lykke fordi han er den som får deg til å føle deg bedre.

# 15 Se ut som en million dollar rundt ham. Se sexy når du er med ham. Å bli naken bør fortsatt være en godbit, ikke en vanlig forekomst rundt huset.Kled deg godt og sørg for at øynene blir når du er i armene hans. [Les: Hvordan se sexy ut uten å prøve]

# 16 Kompliment ham. Menn elsker komplimenter, de bare late som om de ikke. Kompliment mannen din for hans kropp og hans intellekt. Han vil gjerne vite at du legger merke til det.

# 17 Ikke emasculate mannen din. Ikke skrumpe mannen din, kollisjonsputen ved å få ham til å falle mindre som en mann når han har gjort noe galt. Ikke skri på ham i offentligheten eller legg ham ned når han tar noen avgjørelser. Hvis du fortsetter å kutte ham ned fra under, vil han bare ende opp med å finne en affære for å føle seg mer som en mann.

# 18 Ikke dra ham under beltet, med mindre du virkelig må. Ikke ta opp hans eks, hans mor eller hans elendige jobb når du prøver å velge en kamp med ham eller forsøke å skade ham for å skade deg. [Les: Den riktige måten å kjempe rettferdig i et forhold]

# 19 Stå opp for mannen din. Hvis mannen din er hjørnet eller hjelpeløs, gå inn i krigszonen og bekjempe sin kamp for ham. Ikke bli overrasket hvis du ser din manns øyne godt opp med glade tårer for å finne en kvinne så fantastisk som deg.

# 20 Respekter ham. Alle av oss trenger respekt. Når du er forelsket, er det lett å snakke dumt eller legge deg i mannen, men vær forsiktig med hvor du skal tegne linjen. Ikke latterliggjort ham eller legg ham i offentligheten. La ham få vite at du respekterer ham, selv om du trekker på benet nå og da. [Les: Hvordan tenke som en mann og imponere fyren din]

Kjærlighetens lykke kommer fra innsiden, og med mindre dere begge velger å være lykkelige, kan ingen mengder bevegelser gjøre en forskjell.

Så hvis du virkelig vil være glad i forholdet, må dere begge gjøre en bevisst innsats for å fylle forholdet med kjærlighet og lykke.

Men hvis du vil spille din perfekte del for å holde mannen din lykkelig, er disse tipsene alt du trenger. [Les: Hvordan menn virkelig tenker på et forhold]

Nå som du kjenner disse 20 tipsene om hvordan du kan holde mannen din lykkelig, prøv noen få trekk og se på mannen din. Øynene glitrer med lykkelig glede på kort tid!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar