Hvordan få din mann til å elske deg igjen og gjenopprette romantikken

Har du og din mann drevet fra hverandre, eller kanskje, brøt du hans tillit? Slik gjør du at mannen din elsker deg igjen og slår forholdet ditt rundt.

Forholdet krever alltid jobb, selv fra begynnelsen, hvor det føles uklar og uanstrengt, sørg du fortsatt for å imponere noen og slåss for å beholde dem. Da, når du blir mer komfortabel, krever innsatsen en annen sving. Du må finne nye måter å opphisse hverandre, forbli interessert i hverandre, og bli tiltrukket. Hvis du ikke føler den samme tilkoblingen, er det noen trinn for hvordan man får mannen til å elske deg igjen.

Det er ikke rart at mange ekteskap ender i trøbbel, bare fordi paret sluttet å gjøre en innsats. Å leve med noen i årevis og føle seg helt komfortabel med dem er fantastisk. Men ofte begynner du å ta hverandre for gitt. Samtalen som pleide å fortsette med spennende timer, deling av interesser, lidenskaper og drømmer, er nå bare å snakke om hva man skal lage mat til middag eller argument om hvilken tur det er å ta søplaen ut.

Har han falt ut av kjærlighet?

Hvis du la merke til at mannen din opptrer annerledes mot deg, kan du føle at han fjerner seg fra forholdet og er ute av kjærlighet med deg. Det kan være at du bare la merke til tegnene, eller han har faktisk kommet ut og sa det direkte til deg.

Dette kan være en dypt bekymrende og opprørende åpenbaring, spesielt hvis du frem til nå følte deg trygg og trygg i forholdet ditt. Men uten tvil når du begynner å tenke på ting som kan ha gått galt, vil du snart innse at det var mange feilaktige sving som førte til at du vokste fra hverandre. [Les: 12 subtile tegn på et lovløst, ulykkelig ekteskap]

Hvordan få mannen din til å elske deg igjen

Før du kaster inn håndkleet, er det nok du kan gjøre for å redde ekteskapet ditt og gjenopprette romantikk og gnist. Med mindre mannen din er overbevist om at ingenting vil forandre seg, og nekter å la deg prøve, så er det verdt at dere begge gjør en felles innsats for å bli så nær og forelsket som du var nær begynnelsen av forholdet ditt. [Les: 13 tegn på en respektløs ektemann som ikke må ignoreres]

Det kan virke som en vanskelig, nesten umulig oppgave, men hvis du er villig til å kjempe for ekteskapet ditt, er det absolutt verdt å gjøre alt i din makt for å redde det.

Så hva kan du gjøre hvis ekteskapet ditt har kommet til dette punktet? Her er 12 måter å få mannen til å bli forelsket i deg igjen.

# 1 Slutte å gnage ham. Det kan være at du ikke engang forstår at du gjør det, men nå er det på tide å gå tilbake og virkelig se på din egen oppførsel og hvordan du handler mot mannen din. Kanskje du blir frustrert når han ikke gjør en innsats. For eksempel forlater alt husarbeidet til deg. Men når du snakker med ham om dette, gjør du det på den riktige måten?

Hvis alt du snakker om, er han å vaske opp, rense på badet, bruke mer tid med venner enn deg, aldri ta hensyn til deg, være ute av form, ikke få den forfremmelse, og så videre er det ikke rart at han bare ønsker en pause fra alt, og så begynner å lukke og avstand seg selv. [Les: Hvordan fikse et ødelagt forhold]

# 2 Vær sterk - men ikke dramatisk. Hvis du har slått din mann bort med mord, begynner han å miste respekt for deg, og dette kan gjøre forholdet kaldt veldig raskt. For all del, stå opp for deg selv i argumenter og snakk gjennom dine problemer. Gjør imidlertid dette på en fornuftig måte, og la alltid ham snakke, prøv å se ting fra hans synspunkt, og vær forberedt på å gå på kompromiss.

Hvis du fortsetter å kaste en massiv hissy passform når du er uenig med ham, vil han snart finne dette slitsomt og lukke seg av fra deg. Bursting i tårer hjelper heller ikke. Sterke, uavhengige kvinner er mest attraktive for menn, så husk dette, og ikke vær dørmat, men vær heller ikke hysteriske. [Les: Hvordan være en sterk uavhengig kvinne som menn elsker]

# 3 Vær mer enn bare en mor. Hvis du har barn, er det forståelig å finne at forholdet ditt ofte blir presset til bakbrenneren. Problemet er at hvis dette fortsetter for lenge, kommer mannen din til å føle seg vondt og utelatt, og begynner å finne sine egne ting å gjøre som å gå ut med venner. Tenk på at barna dine bør være en prioritet, men det bør også ekteskapet ditt.

Pass på at du gjør tid for mannen din. Du trenger "voksen" tid bare de to av dere. Du trenger en lås på soverommet ditt. Du må gå på datoer. Pass på at du gjør alt dette for å holde romantikken i ekteskapet ditt levende. [Les: De 7 dødelige synder av forhold som ødelegger romantikk for godt]

# 4 Lytt til ham. Hvis han har klager om ekteskapet ditt, eller ting han ikke er fornøyd med, bør du ikke bare pusse dem under teppet. Det er lett for oss å tro at våre bekymringer og problemer er de viktigste, og likevel helt avvisende av andre. Sørg for at du tar hensyn til mannen din når han vil diskutere problemer. Det kan være enkle ting som du enkelt kan fikse og gjør hele forskjellen.

# 5 Vær uavhengig og glad. Hvis mannen din opptrer som om han ikke elsker deg lenger, kan det være en god tid å ta en lang, hard titt på deg selv. Er du glad? Elsker du deg selv? Det er vanskelig å få andre til å elske oss hvis vi er konstant negative og nede på oss selv.Lær hva som gjør deg glad, endre ting som ikke, og du kan se en dramatisk forbedring i forholdet ditt også. [Les: Hvordan føle seg lykkelig: 13 velprøvde strategier for øyeblikkelig lykke]

# 6 Setter pris på ham. Når du har vært sammen i lang tid, er det lett å slutte å sette pris på hverandre. Hvis du vil vite hvordan du får din mann til å elske deg igjen, vær oppmerksom på de små tingene han gjør for å ta vare på deg, og fortell ham hvor takknemlig du er. Enten det gjør deg en kopp te om morgenen eller sorterer bilskatten, viser ham takknemlighet, gjør han til å føle seg spesiell og elsket. Han vil gjerne gjøre det samme for deg i retur.

# 7 Vær romantisk. Du kan klage på at romantikken er død i forholdet ditt, men hva har du gjort i det siste for å gjenopprette det? Det er antatt å tro at menn burde være de som skal gjøre alle bevegelsene når det gjelder romantikk. Vis ham hvor mye du bryr deg og ta ham ut eller gjør noe spesielt for ham for å få ham til å gå svak på knærne.

# 8 Gjør et forsøk på soverommet. Sex er en stor del av et forhold, og en av de vanskeligste delene for å holde seg i live. De fleste par opplever en nedgang i frekvensen og lidenskapen i deres sexliv. Det er imidlertid altfor lett å la det sakte synke til ditt sexliv er knapt der i det hele tatt. Det krever innsats, men det er så verdt det.

Hold ting interessant i soverommet. Don ikke bli lat, og prøv å prøve nye ting. Å være fysisk intimt er nært knyttet til hvordan du føler deg følelsesmessig, så ikke glem det. [Les: 17 av de beste stygg ideene til å spice opp gift sex]

# 9 Gå på eventyr. Sørg for at du gjør spennende ting med ham der du virkelig lar håret ditt ned en gang i mellom. Å gå på turer og opplevelser sammen minner deg om når du først startet dating og alt var lidenskapelig og bekymringsløs.

# 10 Vær hengiven. En klem. Et kyss. Holder hendene mens du går nedover gaten. Fysisk intimitet er ikke bare om sex. Å være hengiven hjelper til med å sette gnisten tilbake i forholdet ditt også.

# 11 Prøv nye ting. Noen ganger får forhold bare for mye av en rutine. Gjør noe annerledes sammen eller ta opp en ny hobby for å bringe deg nærmere sammen igjen og gjenopplive foreldet samtale. [Les: 10 trinn for å reignite den tapt gnisten i forholdet ditt]

# 12 Tilgi ham. Du kan havne følelser av sinne og vrede mot din mann. Enten det er fordi han har forrådt deg på en eller annen måte, eller bare at du føler deg neglisjert. Hvis du vil ta en ny start, må du tilgi ham, tørke skiferene rene, og prøv igjen.

[Les: Ekteskap råd: 11 tips for en lykkelig noensinne]

Bare fordi du føler deg som om du og mannen din har gått ut av kjærlighet, betyr det ikke at det er på tide å kaste inn håndkleet ennå. Prøv disse 12 tipsene, og du kan være på rette spor på kort tid!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar