20 måter å gjøre kjæresten din utrolig glad!

Innholdsfortegnelse:

20 måter å gjøre kjæresten din utrolig glad!
20 måter å gjøre kjæresten din utrolig glad!
Anonim

Vil du gjøre din søte kjæreste føle seg mer spesiell og elsket? Bruk disse 20 gode måtene på hvordan du gjør kjæresten din glad for å gjøre det hver dag.

Som jenter er det i vår natur å være hengiven og kjærlig.

Og når vi er i et forhold med en fantastisk fyr, elsker vi å bli behandlet på en spesiell måte av dem.

Men oftere enn ikke, vet en fyr bare ikke hvordan han skal behandle kjæresten sin på en spesiell måte, selv om han prøver hardt å behage henne.

[Les: 10 trekk av en stor kjæreste som gjør hele forskjellen]

Hvordan få kjæresten din til å føle deg glad

Å gjøre kjæresten din til å føle deg glad og elsket, er ikke en komplisert forvirring.

I virkeligheten er det veldig enkelt.

Du trenger bare å få henne til å føle seg spesiell og omsorg når du er rundt henne.

Hvis du vil at forholdet ditt skal være perfekt og envied av alle andre par, lær å tenke på kjærestenes perspektiv.

Når begge elskere i et forhold tenker fra den andre partnerens perspektiv, kan forholdet bare bli bedre og mer kjærlig med tiden.

[Les: 12 tips for å være et lykkelig par som er misunnelig av andre par]

25 måter å få kjæresten din til å føle seg elsket og glad på

Et perfekt forhold er aldri ensidig. Når du gjør en innsats for å tilfredsstille kjæresten din og gjøre henne lykkelig, vil hun ufrivillig sette inn sitt arbeid for å gjøre deg lykkeligere forelsket hvis hun virkelig elsker deg tilbake.

Så neste gang du er med din spesielle jente, i stedet for å holde tilbake, gi mer. I gjensidig kjærlighet gir hver kjærlig handling mer lykke til begge elskere.

Til å begynne med, bruk disse 20 tipsene om hvordan du gjør kjæresten din glad for å skjemme bort henne og vær så snill. Og jeg forteller deg dette, du vil definitivt være vinneren i spillet av kjærlighet.

# 1 Overrask henne med minneverdige gaver. Pass på at du aldri glemmer kjærestenes spesielle anledninger, men trivielt kan de virke for deg. Og så og da viser du hvor mye du elsker henne ved å gi henne en minneverdig gave av kjærlighet, det være seg en bling ting eller en uvurderlig gave som en oppriktig kjærlighetsbrev. [Les: Den komplette veiledningen for å skrive et vakkert og hjertevarmende kjærlighetsbrev]

# 2 Gjør vennene hennes misunnelse henne. Alle av oss ønsker at våre relasjoner skal være perfekte, men svært få av oss jobber faktisk for å gjøre det perfekt. Behandle kjæresten din med kjærlighet og hengivenhet, og vær oppmerksom på alle hennes behov, spesielt når hun er rundt hennes venner. Når vennene hennes legger merke til hvor god en fangst du er, vil hjertet hennes svulme med stolthet og lykke, og du vil føle deg som en virkelig jevn talker også!

# 3 Kom sammen med vennene sine og familie. Til en jente betyr hennes familie og hennes nære venner alt, fordi hun deler alle de intime detaljene i livet hennes med dem. Og i stor grad lytter hun til vennene sine og tar sine meninger seriøst. Så gjør en innsats for å komme sammen med vennene sine og behandle dem godt. Hun vil gjerne se at du er en stor hit med sine kjære.

# 4 Ikke ignorere henne når hun er med deg. Få kjæresten din til å føle at hun er midt i verden hele tiden, og spesielt når hun er med deg. Ikke ignorere henne fordi du har en morsom samtale med en annen attraktiv jente eller blir distrahert av noe annet. Når kjæresten din er rundt deg, spiller ingen rolle hvem eller hva som er rundt, sørg for at oppmerksomheten din er fokusert på jenta din. [Les: 13 irriterende kjæreste egenskaper og hvordan du kan unngå dem]

# 5 Respekter hennes meninger. Respekt spiller som menneske en stor rolle i hvordan vi føler om oss selv. Når vi føler seg disrespected av noen som er viktige for oss, føler vi oss elendige. Og dette har samme effekt i forhold også. Ikke avskjedig kjærlighets meninger og ideer uten å lytte til henne, og ikke ta henne lett, bare fordi * hun er en jente *. I et forhold må begge partnerne lære å lytte til hverandre og respektere hverandres synspunkt.

# 6 Be henne om hjelp. Du kan være en stor, fullvokset mann. Men det burde ikke stoppe deg fra å spørre jenta til hjelp nå og da. Ved å la kjæresten din se din sårbare, hjelpeløse side, føler hun deg nærmere fordi du ikke er redd for å vise dine svakheter til henne.

# 7 Kompromiss for henne. Nå og da, kompromiss dine ønsker til hennes behov. Hvis hun ønsker å se en romantisk film mens du vil se noe annet, gi henne inn i henne nå og da. Når hun ser hvordan du er villig til å gi opp noe du liker bare for å behage henne, vil det bare få henne til å føle seg mer elsket og glad. [Sann historie: En fyrs ubetingede kjærlighet til en jente]

# 8 Cuddle opp med henne hjemme. Ender du opp med å bli slått på hver gang du klemmer kjæresten din eller kysser henne i noen minutter? Det er forståelig. Men minst en gang om dagen, klem henne tett og kose med henne mens du ser på tellyen eller når dere begge ligger i sengen. For en jente, føles noen klemmer og søte kyss like spesielle som en god runde lidenskapelig sex.

# 9 Vær hengiven med henne i offentligheten. Gjør kjæresten din spesiell når du er med henne i offentligheten. Du trenger ikke å spise hverandres ansikter for å gjøre et poeng at dere begge er dating.

Hold hånden din, puss håret bort fra ansiktet, få henne til å føle at du er helt oppmerksom på hennes behov, og viktigst ikke hold deg tilbake fra å oppføre seg på en dum måte hvis du kan ta et smil på kjæresten din ansikt. [Les: 10 offentlig visning av kjærlighetslover du må følge]

# 10 Gjør henne le. Humor har et veldig viktig sted i relasjoner. Selv når dere begge ikke har noe å snakke om, kan noen få morsomme linjer eller bevegelser få hele dagen til å føle seg som en så morsom aktivitet. [Les: Hvordan være morsom og få andre til å elske din bedrift]

# 11 Gjør henne trygg. Hvis du vil få kjæresten din til å føle deg glad i forholdet, må du fokusere på den ene tingen jenter vil ha mest i en fyr, hans beskyttende stripe. Når jenta føler seg trygg når du er rundt, og når hun føler at hun kan stole på deg for noe, vil hun instinktivt føle seg lykkeligere for å være forelsket i deg.

# 12 Gi henne din oppmerksomhet. Når du går ut med kjæresten din, holder du deg nær henne og sørger for at hun føler seg komfortabel, eller forlater du henne til side og henter med dine egne venner?

Når kjæresten din er rundt, fokuser alltid på hennes behov først før du tenker på deg. Hvis du trenger å tilbringe noen minutter fra henne for å snakke med dine egne venner, sørg for at hun ikke vil føle seg urolig når du ikke er i nærheten. Når du er ute med kjæresten din, må du alltid være oppmerksom på hennes behov før din.

# 13 Kommunisere. Misforståelser oppstår når det mangler kommunikasjon i et forhold. Hvis du vil ha et godt forhold til kjæresten din, lær å uttrykke dine følelser tydelig. Og nå og da, tilbringe noen timer å snakke om hverandres liv. Når du tilbringer mye tid på å snakke om din fremtid sammen, vil dere begge føle seg tryggere og elskede i forholdet. [Les: Hva er pillow talk og hvordan gjøre det bedre?]

# 14 Kompliment henne. Kvinner elsker komplimenter. Det får dem til å føle seg mer verdsatt. Hvis du liker noe om kjæresten din, gi henne beskjed om det. Det spiller ingen rolle om det er noe om hennes personlighet eller om hvordan hun klær, hvis du liker det, si det. [Les: 50 virkelig søte ting å si til kjæresten din]

# 15 Gi henne beskjed om at du er heldig å ha henne. Må du woo din jente en stund før hun endelig aksepterte å date deg? Fortell henne alltid at du fortsatt elsker henne like mye som du gjorde da dere begge begynte å danse. Og mer enn noe annet, la henne vite at du aldri har tatt henne for gitt og aldri vil. Hvis du føler deg heldig å date en så herlig jente, minne henne om det hele tiden.

# 16 Være ridderlig. Ridderi er en av de store positive egenskapene i en fyr som skiller de vanlige mennene fra herrene. Alltid være ridderlig rundt kjæresten din, og lær å behandle henne som en prinsesse. Hun vil definitivt elske din høflige side og all den velvære som følger med den. [Les: Koden for moderne ridderlighet for menn]

# 17 Involvere henne i livet ditt. Hvis du er seriøs om kjæresten din og ser henne som en stor del av livet ditt, lær du å involvere henne mer i ditt daglige liv, det være seg for sammenkomster eller en kveld med vennene dine. Når du inviterer henne til å tilbringe mer tid med deg og dine venner, lar du henne få vite at du er seriøs om henne og forholdet. Og følelsesmessig sikkerhet gjør alltid en jente forelsket i en mye lykkeligere kjæreste!

# 18 Ring henne uventet og snakk henne snakkes. Kjærlighet bør ikke alltid være forutsigbar, spesielt når det er en lykkelig overraskelse. Slipp ved henne eller henne på kontoret ut av det blå med blomster eller en liten gave. Ring henne når hun minst forventer anropet ditt og minne henne om hvor mye du savner å holde henne i hendene dine akkurat i det øyeblikket. I kjærlighet, hvis det er en glad følelse, del den. Det gjør hele forskjellen mellom en glad romantikk og en kjedelig. [Les: 15 grunner til at kjæresten din kan bli lei av forholdet ditt]

# 19 De små tingene i kjærlighet. Store bursdag overraskelser og jubileum feiringer er alltid minneverdig. Men for å holde en romantikk levende, trenger du ikke alltid de store gestene hele tiden. Det er de små tingene i kjærlighet som holder et forhold sammen bedre enn de store bevegelsene. Unn deg søte romantiske bevegelser nå og da for å ta vare på kjæresten din. Det vil definitivt gjøre henne setter pris på forholdet ditt mye mer. [Les: 25 søte romantiske gestus for dagliglivet]

# 20 Lag store løfter og hold dem. Løfter du ting til kjæresten din? Har du liten forsikring om å planlegge en overraskelsesfesten eller om fremtiden? Gjør løfter hele tiden, men sørg for at du oppfyller dem selv om det tar mange år å gjøre det. Ingenting føles mer spesielt for en jente enn å vite at kjæresten sin er en mann av hans ord. Det får henne til å føle seg tryggere, og viktigst, det får henne til å føle seg glad for å være forelsket i deg.

[Les: 9 forholdsfaser som alle par må gå gjennom]

Noen ganger er det den minste av romantiske bevegelser som kan bringe det bredeste av smilene. Bruk disse 20 tipsene om hvordan du gjør kjæresten din glad og hun vil definitivt sette pris på deg mye mer for å være en så spesiell fyr til henne.

Populært emne