Hvordan gjøre din ex savner deg: 12 måter å få dem til å trenge deg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan gjøre din ex savner deg: 12 måter å få dem til å trenge deg
Hvordan gjøre din ex savner deg: 12 måter å få dem til å trenge deg
Anonim

Noen sammenbrudd slutter i bitterhet, noe forhastet og impulsivt. Hvis du angre på oppbrudd eller er på jakt etter hevn, så er det hvordan du gjør din ex savner deg.

Breakups har alltid det "bakrus" -stadiet der tankene dine stadig gjentok tanker og minner fra din eks og tiden du brukte sammen. Hvis du ikke er klar til å gi slipp, kan disse tipsene for hvordan du gjør din ex-miss, få dem til å komme tilbake for mer.

Etter den første sinne og vrede, kommer du til et punkt der du må komme til uttrykk for noen dvelende følelser du holder for din eks. Det er å avgjøre om du skal fortsette med livet ditt, eller gjøre det lettere og komme tilbake sammen. Uansett hvilken ende du velger, vil alt være et kyllingslag mellom dere to fra det punktet videre.

Hvordan gjøre din ex savner deg: Tips og triks du trenger

På grunn av stolthet eller stædighet tar ingen initiativ til å komme sammen igjen. Det er opp til deg å få dem til å flinke i din stjernekonkurranse. Bruk litt psykologisk krigføring for å få dem til å savne deg nok til å komme å grove tilbake i armene dine.

# 1 Vedta en "Ikke bli gal, få jevn" tankegang. Brenn dette i tankene dine etter oppbrudd. Noen vil si at dette er et umodent trekk. Men la oss være ærlige, det føles godt å være vindictive noen ganger.

For startere vil raseri og selvdestruksjon ikke få deg hvor som helst. Post-breakups bør være emosjonelle i en viss grad, men det bør ikke brukes som en unnskyldning for å sette deg i ulempe. Husk den som vinder oppbrudd, er den som kommer ut av det sterkere. Ha et godt rop, så nøktern opp. [Les: 12 utfordrende måter å være en gal eks og få hevn]

# 2 Opphør alle former for kommunikasjon for øyeblikket. Den "nei kommunikasjon" -fasen er svært viktig. Spesielt hvis en oppbrudd fortsatt er nylig med ord og forklaringer som ikke er oppgitt. Dette kan være vanskelig fordi det alltid vil være en drøm om å sjekke på din eks gjennom samtaler eller ved å stalking sine sosiale medier.

Men du må være fast og slutte alle former for kommunikasjon: samtaler, tekster og sosiale medier meldinger. Å gi din ex-radio stilhet viser at du har det bra med breakupen og vil ikke bli lett svajd av en for tidlig sminke samtale.

# 3 Unngå å vise følelsesmessig ladede innlegg og statuser på sosiale medier. Vil du vite hemmeligheten bak å få din eks til å savne deg? Husk dette, post-breakup-fasen gjør alle sårbare til å sende triste statusmeldinger, en breakup-sang eller to, eller et soppt sitat fra en favorittforfatter eller film på sosiale medier. Ikke gi inn uten kostnad.

Å gjøre det ser ut som om du er en beklager slob som må tas tilbake. Oppbevar dine sosiale medier innlegg som vanlig for å vise din eks som du håndterer deg ganske bra, som en stor gutt eller jente. [Les: 8 irriterende sosiale medier brukere som gjør at du vil skrike]

# 4 Unngå å betro til "kompromitterte" felles venner. Som det er, vil dine felles venner være ganske ivrige etter å tilby et lyttende øre til din oppbruddssvikt eller å gi deg ord av råd. Du må være skeptisk til dine exs mulige "agenter" som kanskje har blitt bedt om å fiske etter informasjon eller sannsynligvis tappe om din nåværende disposisjon.

Fortell litt, men ikke for mye. Eller enda bedre, bare del dine mest ærlige følelser til dine mest pålitelige venner. Dette holder din eks i mørket og gjør at de savner deg mer.

# 5 Vis at livet går videre selv uten dem. Du har begge dine favorittsteder og aktiviteter som du gjorde sammen. Hvis du virkelig likte å gjøre disse aktivitetene eller besøke disse stedene, fortsett å nyte det. Ikke la minnet på din eks ruinere det for deg. Husk alt handler ikke om dem.

"Jeg vil ikke gjøre det fordi det minner meg om dem" unnskyldning er det i går. Mens du handler om det, legg det på sosiale medier for at du kan se og se dem lide. [Les: 16 tegn på at exen din desperat vil ha deg tilbake i livet]

# 6 Vær glad og la alle legge merke til. lurer på hvordan å gjøre din ex savner deg? Som det som alle etter-breakup-råd sier, gir den beste hevnen at eksen din vet at du fortsatt er glad etter oppbrudd.

Mens det virkelig ville være et deprimert stadium, må du ikke vri på det for lenge. Modenhet skjer når du innser at breakup depresjonen ikke trenger deg til å slutte å gå ut og nyte livet. Så, fortsett å gå ut med venner, nyte dine vanlige aktiviteter, og fortsett å legge det på sosiale medier for verden å se. [Les: 13 glade ting du trenger for et helt godt liv]

# 7 Vis verden og din ex den splitter nye deg. Få håret ditt gjort, slå på treningsstudioet, oppgrader garderoben din, og flaunt etterpåbruken. Ingenting annet gjør din ex wallow i fortvilelse og lengsel enn å se bedre, mer strålende på sosiale medier.

Det skyver definitivt din ex's knapp for å innse den fantastiske utseende som de ser på sosiale medier, er den samme personen de brøt sammen med.

# 8 Ikke bli forvirret hvis du tilfeldigvis støter på ex. Tro det eller ei, dette skjer oftere enn vi forestiller oss. Du har begge felles venner og felles aktiviteter før, så det er sannsynlig at du møter dem i en bar eller en kaffebar du pleide å besøke sammen.

Hvis dette skjer, og du ved et uhell får øyekontakt, se på din eks rett i øyet og gi et lite grin med bekreftelse.Dette viser at du er trygg og moden nok til å håndtere din oppbrudd.

# 9 Hvis du tilfeldigvis støter på din eks, fungerer som de, en venn du har sett, har du sett på lenge. Dette betraktes som kuppet av nåde i tilfeldige tidligere møter. Når du tilfeldigvis støter på din ex, må du gjøre alt vennlig og entusiastisk om ikke å se og høre fra dem i lang tid. Start småprat og spør hvordan exen din har gjort.

Husk alltid å nekte noen ytterligere invitasjon til en mer intim opphør. Dette gjør at din eks tror du har flyttet på og ikke påvirket av oppbrudd i det minste som gjør at de savner deg. [Les: 14 ting å huske på når du støter på din eks]

# 10 Under noen tid, underholde kommunikasjon fra ex. Husk at du skal underholde, ikke initiere kommunikasjon. Etter en periode med radiostilhet, begynn å akseptere kommunikasjon, men bare på et uformelt nivå. Snakk som vanlige mennesker uten strenger festet. Også ta litt tid før du svarer på deres meldinger. Rask svar antyder at du forutser dine ex-e-postmeldinger og kan gi dine ex ideer om dine motiver.

# 11 Interag casually i nærvær av venner. Når det uunngåelige skjer og en av dine felles venner i sosial sirkel inviterer deg til en hendelse, kan du prøve å samhandle med din eks som en vanlig person. Slå av det, jeg bryr meg ikke, din holdning til å gi din ex ideen om at du skal gjøre det bra etter din oppbrudd. [Les: Breakup å gjøre opp: 10 måter å elske en ny sjanse til]

# 12 Gjør deg selv imponerende når du møter din eks med dine felles venner. Kled deg også til ninene når du møter din eks som om du forfører dem. Å se en som ser så bra ut etter en oppbrudd, vil definitivt være plagsom nok for at de skal savne deg.

[Les: Å føle seg ensom? Her er legitime grunner til at du mangler din eks]

Uansett hvilken vei et forhold avsluttes, vil det fortsatt være minner som gjør at du leter etter de gode gamle dager. Og om du bestemmer deg for å gå videre, eller gjøre det lettere å komme tilbake til hvordan du en gang var, mangler din eks uunngåelig.

Populært emne