Hvordan lage kjæresten din, ønsker deg mer enn noen gang

Kjæresten din elsker deg og ønsker deg? Bruk disse 16 gjør og ikke, og lær hvordan du får kjæresten din til å ønske deg og ønske deg mer enn noensinne!

Tror du at kjæresten din kunne elske deg mer?

Eller kanskje, elsk deg bedre?

Mesteparten av tiden lærer jentene bare å akseptere kjæresten sin for hvem de er.

Selv om deres kjærester ikke er noe som drømmens mann.

[Les: 10 viktigste trekk ved en god kjæreste]

Og over tid kompromitterer disse jentene på egne ønsker og venter på kjæresten sin for å vise den minste romantiske gesturen for å føle seg bedre om forholdet.

Seriøst, vær ikke den jenta.

Hvordan få kjæresten din til å ønske deg

Hver fyr har potensial til å være den perfekte kjæresten, så snart han lærer å følge reglene.

Og alt begynner med disse 10 tipsene om hvordan du gjør kjæresten din, ønsker deg mer og 6 flere tips om ting du bør unngå å bli ønsket av kjæresten din.

Alle av oss tar forhold for gitt til slutt, selv om vi ikke har tenkt å i begynnelsen.

Men kan du virkelig klandre deg selv eller din partner, når ingen av dere ikke minner om hverandre?

[Les: 30 super sexy måter å holde ham interessert i deg]

Hvis du vil ha et godt forhold og en kjæreste som setter pris på deg, må du ikke gå på kompromiss med dine ønsker og ønsker i forholdet bare for å gjøre kjæresten din lykkelig. Han vil begynne å godta deg for hvem du er, i stedet for å innse hvordan forståelse, imøtekommende og virkelig hyggelig du faktisk er.

Å ofre glede for noen er et godt tegn, men bare hvis det er gjensidig. Det er en tynn rød linje mellom ofre og lidelse i et forhold.

Forstå disse tipsene om at kjæresten din vil ha deg og bruke dem. Du ser forskjellen på kort tid.

# 1 Ser bra ut i armene hans. La oss snakke om å tilfredsstille din mann med opptredener først. Gutter er grunne, og kjærestenes fysiske utseende spiller en stor rolle i hans ego og hans ønske om å være med deg. Se sexy og ha øynene mot deg når du er i armene sine. Hvis hans venner tror du er varme ting, vil han ønske deg og vil være med deg mer. Og han vil aldri slippe unna deg. [Les: Hvordan se sexy ut uten å prøve]

# 2 Respekter deg selv. Kjæresten din er ikke bedre enn deg. Å bli forelsket er en gjensidig opplevelse mellom elskere. Ha et ego og være trygg på deg selv. Hvis du virkelig respekterer deg selv, kan kjæresten din ikke hjelpe, men respekterer deg og beundrer deg.

# 3 Tilbring tid med dine egne venner. Lag dine egne planer nå og da. Gå ut med dine egne venner og føl deg bra om deg selv, det være seg å ha en god samtale eller tiltrekke seg en annen søt fyres oppmerksomhet. Tro på deg selv, og husk at du fortsatt er hete ting. Og den beste delen, han vil savne deg mer når du ikke er tilgjengelig på hans beck og ring.

# 4 Har ditt eget liv. Kjæresten din er bare en del av livet ditt, ikke alt. Hvis du alltid er med ham eller han finner deg tilgjengelig hele tiden, tar han deg bare for gitt.

# 5 Være en vildkatt med brennende lidenskap. Prøv nye ting i sengen. Hvis du vil vite hvordan du gjør kjæresten din, ønsker deg seksuelt, ikke vær forutsigbar i sengen. Prøv nye ting og ikke la sengetid bli kjedelig. Nyt sex og stol på din lidenskap og interesse for å utforske sex. [Les: Topp 50 rene og kinky ideer til å prøve i sengen]

# 6 Vær en smart jente. Vær oppmerksom på verden rundt deg, enten det er nyheter eller i dagens saker. Menn tror alltid at de er mer intelligente og oppmerksomme. Bevis ham feil, han vil tilbe deg og ta deg mer seriøst.

# 7 Spill hardt å få når han tar deg lett. Ikke la kjæresten din noensinne ta deg for gitt. Hvis du noen gang føler at han tar deg lett, legg ham på plass. Det vil skremme ham, sant, men det vil også få ham til å innse at du ikke er noen som skal tas for gitt. [Les: Hvorfor menn som en jage å bli forelsket]

# 8 Display PDA. Menn elsker det når jenta viser sin takknemlighet i det offentlige. Det får dem til å føle seg ønsket og heldig. Vri armen rundt ham eller legg hånden på kinnet i takknemlighet når han er fin. Han blir mye bedre, og han vil gjerne ha en kjæreste som deg. [Les: Offentlig visning av kjærlighetslover og etikett]

# 9 Gå bort hvis han respekterer deg. Snub ham eller unngå hans samtaler når han respekterer deg. Han blir for redd for å ta deg lett. Du kaster ikke en tantrum ved å gjøre dette, du lar ham få vite at du har selvrespekt.

# 10 Følg dine egne drømmer. Være lidenskapelig om livet og dine egne ambisjoner. Kjæresten din vil aldri respektere deg eller ønske deg om alt du gjør er å se vid øye og stirre når han snakker om hans ambisjoner og drømmer, og har ingenting å dele tilbake. [Les: Hvordan lykkes i livet]

Seks ting å unngå hvis du vil at kjæresten din vil ha deg

# 1 Ikke vær så lett å få. Ikke vær tilgjengelig for ham når han ringer deg. Ikke endre planene dine for å være med ham. La ham vite at du har et liv også, og han må ta deg mer seriøst hvis han ønsker deg ved hans side.

# 2 Ikke vær en pushover. Hvis han endrer planer i siste øyeblikk og forlater deg midt på en dato for å henge ut med vennene sine, eller avbryter en dato for dumme grunner, godtar du ikke slik atferd. Hvis han går bort, ring en annen søt fyr og heng med ham bare for å komme tilbake til kjæresten din. Det er den eneste måten han vil lære.

# 3 Ikke vær ivrig etter å behage ham. Å glede hverandre skal være felles. Hvis du finner ut at du er den eneste som henger seg i søte bevegelser mens han bare oppfører seg som en slob, gjør slutt på det og få ham til å jobbe for oppmerksomheten igjen. [Les: 25 søte romantiske gestus for hverdagen]

# 4 Ikke vær den første til å gjøre opp hele tiden. Dette er spesielt viktig hvis det ikke er din egen feil. Hvis kjæresten din tar deg for gitt, og du synes å være den som må gjøre opp hele tiden, ignorere ham en stund eller gi ham en kald skulder. Hvis han virkelig bryr seg, vil han svelge sin stolthet og komme tilbake kravle.

# 5 Ikke vær klossete og trengende. Vis av uavhengighet, selv om du bare er i tomgang og sitter hjemme. Ser ut som om du er en jente som kan sortere sine egne saker. Han burde vite at tilbringe selv et par minutter med deg er et privilegium! [Les: 13 klamrende kjæreste tegn og hvordan å unngå det]

# 6 Ikke vær en dårlig dame i nød. Menn elsker en damsel i nød, men bare hvis du spiller på riktig måte. Få ham til å føle seg som en mann, men ikke alltid dra ham for hjelp. [Les: Hvordan være en perfekt damer i nød]

Hvis du vil vite hvordan du gjør kjæresten din, ønsker deg mer, seksuelt eller ellers, følg bare disse 16 tipsene. Og husk alltid å ha selvrespekt. Tross alt, du er fantastisk!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar