Hvordan gjøre opp med kjæresten din: 8 raskeste måter å reparere gjerder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan gjøre opp med kjæresten din: 8 raskeste måter å reparere gjerder
Hvordan gjøre opp med kjæresten din: 8 raskeste måter å reparere gjerder
Anonim

Jeg skal bare si det - kvinner er ikke enkle skapninger å gjøre med. Og lære å gjøre opp med kjæresten din betyr å gå lett.

Det er en grunn at uttrykket "Helvete har ingen raseri som en kvinne foragtet" eksisterer. Hvis du er i hundehuset for enten en mindre indiscretion eller en stor en og lurer på hvordan du skal gjøre opp med kjæresten din, er det ikke så vanskelig som du tror.

Jeg har nylig hatt en venn hvis mann var utro, og jeg vil fortelle deg at jeg kanskje tenker på å gjøre ting hun gjorde, men aldri følge med med dem. Dessverre gjorde hun for hennes ektemann. [Les: 12 utrolige ting ex-elskere kan gjøre for å hevne seg]

Hvordan gjøre opp med kjæresten din

Kvinner kan virke som uforutsigbare skapninger. Men skjult i vår uforutsigbarhet er ren forutsigbarhet. De fleste kvinner vil bare ha bekreftelse, anger og litt lidelse ut av fyren som gjorde henne feil. Så, hvis du forlot sokkene dine på gulvet eller du var sen til middag, er kuret ganske enkelt. Hvis du tar de riktige trinnene som virkelig sier "Jeg er lei meg."

# 1 Ikke ignorere henne. Ok, folk, jeg gir deg nøkkelen til alle relasjoner. Hvis du tror å ignorere en kvinnes "nagging" eller at hun er opprørt, får du deg ut av det du har gjort, overraskelse, det er det verste å gjøre.

Hvis du gjorde noe for å gjøre henne sint, enten du tror det er berettiget eller ikke, IKKE INGEN HER. Som en toårig, jo mer du ignorerer henne, jo høyere blir hun. Og før du vet det, vil hun jage deg rundt huset og skrike for å bli hørt.

Sitt og ta varmen, selv om du ikke liker det. Hør på henne. Hør henne ut. Bekreft at hun er opprørt. Jeg lover, det meste av rasen vil bli presset bare fordi du bryr deg nok til å lytte. [Les: 21 ting du gjør som gjør en jente til den galne kjæresten]

# 2 Bekreft hennes følelser. Det jeg har funnet med de fleste gutta, er at i stedet for å bare erkjenne kjærestenes følelser, si unnskyld, og fortsett, bruker de i stedet mye tid på å prøve å overbevise sine kjærester at de ikke har rett i å føle seg som de gjør. I stedet for bare å si "Jeg er lei meg hvis jeg sårer dine følelser," fyrene bare avviser dem. De forteller sine kjærester at de er latterlige eller gale for å føle seg som de gjør.

Det er en oppskrift på en stor kamp på hendene dine. Hvis du vil vite hvordan du gjør opp med kjæresten din og gjør galskapen til å stoppe, bare si at du er lei for at hun føler hvordan hun gjør det. Det betyr egentlig ikke at du er lei for det du gjorde. Det sier bare at du føler deg dårlig hun gjør vondt. Det er alt hun vil høre. [Les: 8 nyttige måter å slutte å være en selvsentrert person]

# 3 Gi henne en klem. Selv om hun er så sint på deg, ser det ut til at hun har røyk som kommer ut av ørene hennes, hvis du slutter å bryte armene rundt henne, vil du bli overrasket over hvor fort hennes vrede smelter bort.

Nå vil jeg ikke foreslå denne metoden hvis du lurte på henne. Du kan lande noen alvorlige knær for å lyske. Hvis det var noe enkelt, gjør det ikke-eksisterende ved å bare vise bekymring ved å klemme henne.

# 4 Et kort eller blomster gjør underverk. Hvis du sårer kjæresten din og føler deg villig til å unngå de tre dagene som er stygge som følger, kan du hente det ved å sende henne et kort eller en blomster.

Blomster er som en beklager, bare tatt til en viss grad høyere fordi vi vet at du legger litt innsats i dem. Et kort, forenklet, ja. Men bevegelsen alene er for det meste hva en kvinne trenger for å komme over sin sinne.

# 5 Si at du er lei meg. Tenk super hardt. Du trodde du sa du var lei meg, men sa du egentlig beklager? Mange gutter tenker på andre setninger som "Jeg mente det ikke" eller "Jeg gjorde ikke det" erstatter ordene "Jeg beklager."

Kvinner er mye mer verbale skapninger. De trenger faktisk å høre ordene som kommer fra munnen din for å anerkjenne dem. Hvis du er lei meg og vil avslutte kampen, er det noen ganger bare å si det er nok til å sette hele situasjonen bak deg. [Les: Hvordan be om unnskyldning til jenta din når du vet at du er opprørt]

# 6 Gjør noe fint for henne. Kanskje handler det ikke om blomster. Kanskje hun har stirret på et ubrukt verksted eller retter i vasken som hun ikke vil takle. Hvis du er i en liten krangel om noe, gjør du noe lite og søtt for henne å si, "Jeg elsker deg."

Når hun ser ditt initiativ og gjorde noe uten å spørre, får det sannsynligvis henne til å føle seg bedre, noe som gjør henne mer tilnærmet til å tilgi deg.

# 7 Ta henne ut. Hvis du vil hoppe forbi henne som er sint på deg, vær sjarmerende og gjør noe ekstraordinært. Send henne en melding på jobb for å være klar når hun kommer hjem for en spesiell kveld. Fortell henne å kle seg og at du vil plukke henne opp på 7.

Uansett hva det er at hun er sur på, faller sannsynligvis ved veikanten bare på grunn av innsatsen i å gjøre henne glad og gjør noe bare for henne. [Les: 22 ting å gjøre på en dato foruten Netflix og chill]

# 8 La henne være. Har du prøvd alt du vet for å få henne til å tilgi deg? Og jeg mener det her, folkens, alt. Noen ganger gir du henne litt tid til å kjøle seg ned, omgruppere og samle seg opp nok til å komme forbi sinne. Hvis hun ikke er på et sted akkurat nå der tilgivelse er mulig, vil alt tiggeri og påstanden i verden ikke få henne til å gi inn.

Vent litt og se etter åpningen din. Hvis du gjorde noe super egregious, bør du akseptere at du aldri vil kunne få henne tilbake. Men noen ganger trenger folk bare tid til å behandle vondt og sinne og finne en måte å flytte forbi den til gjenforening.

Kvinner er ganske forutsigbare skapninger når det gjelder både det som gjør oss opprørt og hva som knuser vår sinne. Hvis du ikke kommer til henne, må du kanskje vente det. Prøv å finne en tid da noe av vondt og sinne har forsvunnet.

[Les: 17 aww-så-søte måter å si du er veldig lei meg for]

Dessverre, å vite hvordan å gjøre opp med kjæresten din, virker ikke alltid. Alt du kan gjøre er å be om tilgivelse og håper de er villige til å gi slipp, gå videre og finn et nytt, lykkelig medium med deg.

Populært emne