Hvordan få noen til å savne deg og angre på at du aldri forlater din side

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få noen til å savne deg og angre på at du aldri forlater din side
Hvordan få noen til å savne deg og angre på at du aldri forlater din side
Anonim

Noen ganger er alle en persons behov en påminnelse om hva de mistet. Å lære å få noen til å savne deg, vil vise dem nøyaktig hva det ser ut som.

Folk gjør feil. De blir fanget opp i varmen et øyeblikk og la sin partner uten å se tilbake. Men hva ville skje hvis de så tilbake? Å vite hvordan man får noen til å savne deg, kan hjelpe deg med å vise dem feilene i deres veier.

Men det er bare hvis du vil ha dem tilbake. Selv om du bare vil at de skal se hva de mangler, må du gjøre det på en måte som ikke er åpenbart. Hvis du er blatant om det, vil de plukke opp hva du gjør og det vil miste effektiviteten.

Vil du virkelig gjøre dem din igjen?

Hvis du prøver å lære å få dem til å savne deg, vil du åpenbart ha dem tilbake i livet ditt. Enten det, eller du vil bare at de skal føle seg dårlige. Men tenk virkelig på om du er klar til å få dem til å krype seg tilbake til deg.

Hva virket forholdet ditt før du splittet? Var det sunt og morsomt, eller var det meningen og giftighet var utbredt? Du må være sikker på at du vil reparere forholdet ditt før du prøver å få dem til å se hva han slipper av. [Les: 10 tegn skal du komme tilbake med din eks]

Hvordan lage noen savner deg og vil ha deg tilbake

Uansett hva målet ditt er å få dem til å savne deg, må du gjøre det på en svært spesifikk måte. Dette er de beste måtene å sikre at de savner deg uten å kaste den i ansiktet på en altfor åpenbar måte.

# 1 Legg inn bilder av deg som har det gøy. Og ikke bare skape dem. Du må virkelig være glad og ha en flott tid. Få folk sammen til å ta bilder, og få andre til å merke deg det på sosiale medier.

Jo mer de ser hvor flott livet ditt er, jo mer vil de angre å forlate det. De vil ønske å være en del av det igjen. Når du ser ut til å ha det gøy, tenker de på alle de morsomme tider du to ganger pleide å ha, og det vil få dem til å savne deg uendelig.

# 2 Legg påminnelser om de gode tider. Avhengig av hvor godt du to igjen, kan du legge inn bilder av ting du har gjort tidligere. Facebook har de praktiske årlige påminnelsene som dukker opp i ting du gjorde tidligere.

Du er velkommen til å dele dem! Bare fordi du to er ikke sammen, betyr det ikke at du ikke har det bra. Viser disse bildene til alle - inkludert personen du vil gjøre deg savner - vil få dem til å tenke tilbake på de dagene, noe som er akkurat det du vil. [Les: Skal du beholde eller slette alle de gamle minner?]

# 3 Unnskyld for eventuelle feil på slutten. Vi alle gjør feil, og vi må alle eie opp til dem. Du må virkelig sørge for at personen vet hvor mye du angre på noen av tingene du gjorde.

Det vil få dem til å skape en situasjon og til og med et liv hvor de to av dere ikke trenger å håndtere de tingene du gjorde. Du vil virke mer moden, og du kan håndtere problemer mye bedre. Det vil definitivt få dem til å savne deg.

# 4 Ønsker dem godt i livet. Det handler om modenhet. Når vi ser noen vi virkelig ønsker å savne oss, blir vi vanligvis bitter og til og med opprørt. Men hvis du kan nærme dem eller bare sende en tekst som ønsker dem godt i livet, vil de savne deg.

Ikke bare vil du bringe deg selv i forkant av sinnet deres, men du vil sette deg selv der i et positivt lys. Når det er den siste tanken de har av deg, vil de savne deg. [Les: Hvordan være lykkelig og leve livet fullt ut]

# 5 Gå om livet ditt som normalt. Hvis du lurer på hvordan man får noen til å savne deg, er det noen ganger alt du trenger å gjøre, å gå om livet. Gjør ting og la dem se på når du går uten dem. Det er nok for dem å se at de fortsatt vil være en del av det livet.

Du kan poste og snakke om tingene som skjer i din jobb og ditt personlige liv. Å la dem se livet ditt fra et outsiderperspektiv vil få dem til å vite mer fra innsiden.

# 6 Snakk om dine prestasjoner. Det er ingenting som gjør at noen savner deg som dine egne prestasjoner. Det er en stor sak for dem. Dette gjelder spesielt hvis du oppnår noe du alltid ville gjøre mens de fortsatt var i livet ditt.

Fordi sjansene er, fortalte du dem om det. De vil tenke tilbake til alle disse tider og vil savne deg og savner å snakke om dine mål og drømmer. [Les: Hvordan få livet tilbake på sporet etter en stor forandring]

# 7 Se utrolig ut. Denne taler for seg selv, egentlig. Når du ser veldig bra ut - bedre enn du gjorde da de var i livet ditt, vil de savne deg. De vil savne å fortelle deg hvor bra du ser ut og at de ikke lenger kan se deg nært og personlig.

Så arbeid på å se fantastisk ut. Enda bedre, bruk ting du vet at de virkelig elsket å se deg inn. Det er kraftigere enn du tror. De vil tenke på hvor mye de likte å se deg i det igjen da, og det vil bringe alle de følelsene rushing tilbake.

# 8 Hold avstanden din. Avstand gjør hjertet til å vokse fonder, tross alt. Jo mer du prøver å snakke med dem og vise dem hvor mye de savner deg, den mer klare vil du se og føle dem.

Hvis du lurer på hvordan du får noen til å savne deg, husk dette. Du må avstand deg selv. Skjær deg selv ut av livet, i utgangspunktet.Jo mer tilgjengelig du er til dem, jo mindre tid må de savne deg. Hvordan kan de savne noen som ikke vil forlate dem alene? [Les: 12 grunner til at ingen kontaktregel alltid virker]

# 9 Ikke fullt ut engasjere seg hvis de kommer ut. Hvis disse taktikkene har fungert for deg, kan de ende opp med å nå ut. Du kan ikke bare smelte tilbake i armene sine og fortelle dem hva de vil vite. Hold noen ting tilbake.

Ikke la dem føle seg som om de er tilbake i livet ditt. Snakk med dem som om de er noen du nesten ikke vet. Gi dem den minste mengden detaljer slik at de fortsetter å be om mer og mer. De vil definitivt vise deg hvor mye de savner deg når du gjør dette.

# 10 Vær noen du vet de ville savne. Tenk på livet ditt og hvem du er. Nå hvem vil du være? Hvis du er noen du vet at de vil savne og vil ha tilbake i livet, er det mer sannsynlig at de kommer til å savne deg.

Arbeid på å bedre deg selv og være en flott person. Vær en rollemodell. Vis dem at du kan være vellykket og selvsikker uten dem, og de vil ønske å komme kravle rett tilbake.

[Les: 17 måter å vite om noen virkelig savner deg]

Det er ikke lett å holde seg borte når du savner noen. Men hvis du virkelig vil vite hvordan å få noen til å savne deg, må du gå om ditt normale liv og vise den gode tiden du har.

Populært emne