Hvordan lage noen lykkelige og hjelpe dem med å få tilbake deres lykkelige gnist

Å rope noen opp er ingen enkel oppgave etter en grov patch. Hvis du vil vite hvordan du gjør noen glad, så gjør du det.

Ingen liv kommer til å være solskinn og regnbue hele tiden. Vi går alle gjennom grove flekker og vanskelige tider som sender oss i løpet av depresjon og tristhet. Du har hatt ganger så, og så har de nærmest deg. Slik gjør du noen glad, når livet blir grovt.

Det er vanskelig å være den personen som går gjennom grov tid, men det er også vanskelig å være den personen som er nærmest noen som går gjennom en vanskelig tid. Du vil gjøre alt du kan for å gjøre dem lykkelige igjen, slik at du kan komme tilbake til livet ditt normalt igjen.

Hvorfor bør du alltid prøve å gjøre noen lykkelige

Ja. Du kan være en person som bare forlater noen til å håndtere sine problemer alene, og aldri legge fram noe for å få dem til å føle seg bedre. Imidlertid bør du alltid hjelpe de nærmest du føler deg bedre og komme forbi deres prøvelser og trengsler av mange grunner.

For det første vil du at de skal gjøre det samme for deg. Hvis du føler deg nede, vil du at vennene dine skal få deg til å føle deg bedre, ikke sant? For det andre, som en omsorgsfull venn, bør du få dem til å føle seg bedre fordi de fortjener å være.

Hvordan lage noen lykkelige

Det ville være nyttig hvis det bare var en bryter du flip for å gjøre noen lykkelige. Dessverre er det ikke virkelighet. Du trenger noe mer hvis du virkelig vil hjelpe vennen din og forstå hvordan du gjør noen lykkelige igjen i en hard tid.

Det tar mer enn bare å fortelle en venn å oppmuntre dem til å føle seg bedre. Hvis du leter etter forskjellige måter å gjøre noen glade, er disse de beste måtene å gjøre nettopp det.

# 1 Vær der for dem. Noen mennesker trenger ikke mye å føle seg bedre. Noen ganger vil bare å ha noen rundt være nok til å gjøre dem lykkelige. Selskapet kan være den beste løsningen hvis noen ikke føler seg bra om seg selv eller en situasjon. [Les: 18 måter å bygge varige vennskap på]

# 2 La dem lufte. Det er folk der ute som foretrekker å ikke snakke om sine problemer når de er triste. Men det er andre som absolutt trenger å snakke om det. Så vær den personen de ventiler og åpner seg for.

Det krever ikke mye innsats. Alt du trenger å gjøre er å fortelle dem om de vil snakke, du er der. Dette setter ballen i retten og gir dem trøst og vet at noen vil lytte hvis de vil snakke.

# 3 Hjelp å løse problemet. Hvis de er triste eller opprørt på grunn av et bestemt problem de står overfor, hjelper dem med å fikse det! Det er mange måter du hjelper dem med å løse et problem, og ved å være der og legge fram et forsøk på å hjelpe, blir de oppmuntret mer allerede.

# 4 Vær glad rundt dem. Lykke er smittsom. Hvis du er i et positivt humør rundt dem ofte og smiler hele tiden, henter de på den følelsen. De begynner å føle seg like glad som du er.

Tydeligvis, ikke falsk det og ikke gå overbord. Hvis du gjør det, vil de kunne fortelle deg at du bare gjør det for å få dem til å føle seg bedre, og det vil ikke fungere hvis det ikke er ekte. [Les: 15 måter å være noen som alltid sier, jeg elsker livet mitt!]

# 5 Gi dem plass. Folk som ikke er typen for å snakke om problemene sine, trenger litt plass når de føler seg triste. De kan til og med være irritert med deg og prøver å få dem til å dele eller ved å være rundt alle glade og glade.

Hvis personen som er opprørt er som dette, er det beste du må gjøre, bare fortelle dem at du er der hvis de trenger deg. Så ta av og la dem sortere ting ut selv.

# 6 Ta dem ut for å gjøre noe morsomt. Hvis du prøver å finne ut hvordan du gjør noen glad, husk at distraksjon er et veldig kraftig verktøy som hjelper folk til å føle seg bedre om ting når de er opprørt. Hvis du vil gjøre noen glad, ta dem ut for å gjøre noe gøy! Gå til en konsert, gå på skøyter, eller bare ta dem ut til en komedieklubb. Å ha det gøy hjelper dem til å føle seg bedre.

# 7 Hjelp dem med gjerninger og slikt. Folk som er trist og opprørt, er også mer stresset ut. Dette betyr at de har mindre energi og ikke vil kunne gjøre sine gjerninger og så veldig enkelt.

Hvis du vil hjelpe dem til å føle seg bedre, gå inn og ta vare på noen ting for dem uten å bli spurt. Dette reduserer stresset og lar dem ta litt tid til å puste og slappe av.

# 8 Kompliment dem. Alle elsker komplimenter. De er alltid en fin måte å gjøre noen glade når de går gjennom en vanskelig tid. Trikset her er at du ikke kan være for åpenbart om dem og ikke lag dem på for tykk.

Hvis de tror at du bare kompliment dem for å få dem til å føle seg bedre, har den motsatt effekt. Så gjør dem ekte og spre dem ut slik at de føler seg virkelige. [Les: Dekodingskomplimenter: 50 søte ord og deres sanne betydninger]

# 9 Påminn dem om glade tider. Å huske tider som var veldig morsomme og glade er en fin måte å få noen til å føle seg bedre. Ta opp morsomme historier og få dem til å le av de gamle minner. Det skyver hva det er som plager dem ut av sinnet ved å sette noe lykkeligere på plass.

# 10 Se lyse filmer med dem. Filmer er en utmerket flukt fra virkeligheten. De lar tankene dine fokusere på noe helt annet, slik at du glemmer dine egne problemer. Når det blir sagt, ser det på glatt film definitivt å gjøre noen glad.

Å se andre glade og skyve forbi hindringer får dem til å føle seg som om de kan komme forbi dem også. Sett på en oppløftende film med en positiv melding og få dem til å se den med deg. [Les: De beste inspirerende filmene som kan forandre utsiktene til livet]

# 11 Spør dem hva du kan gjøre for å hjelpe. Noen mennesker er for redd eller stolte av å be om hjelp når de trenger det. Hvis du tilbyr det og får dem til å fortelle deg hvordan du forteller, hjelper du faktisk dem mer enn du skjønner. Så snakk og spør hva de trenger hjelp med.

# 12 Snakk om en tid du var trist og fikk forbi den. Å ha noen forholde seg til motiverer folk til å løse sine problemer og føle seg bedre om dem. Hvis du har en lignende situasjon som du måtte gå gjennom og kom ut bare bra, hvis ikke bedre enn før, snakk om det med dem, slik at de forstår at det blir bedre.

[Les: 13 glade ting du trenger for et helt godt liv]

Å se en kjære som gjør vondt og trist kan være vanskelig på deg også. Hvis du vil vite hvordan du kan gjøre noen lykkelige etter en tøff tid, er disse de beste måtene å gjøre det, slik at de kan komme tilbake til deres normale selv.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar