Hvordan få noen til å føle seg bedre: 22 måter å hjelpe en trist venn

Det er fryktelig når noen du kjenner - din venn, partner eller slektning er trist. Hvis du vil hjelpe dem, kan du få det til å føle deg bedre på kort tid!

Hvis noen du bryr deg om, føler deg deprimert eller trist, er det en hjelpeløs følelse. Hvis du ikke er sikker på hva du skal gjøre for å hjelpe dem, viser disse 22 gjennomtenkte måtene for hvordan du får deg til å føle deg bedre, hvor mye du bryr deg.

22 måter å oppmuntre noen trist

# 1 Snakk med dem. Selvfølgelig er det mest åpenbare og viktige å gjøre for å hjelpe noen som føler seg trist, å snakke med dem. Sitt dem ned og fortell dem at du er her for å lytte til dem og hjelpe dem å snakke gjennom hva det er forstyrrende for dem. Noen ganger er det bare å være en god lytter, alt du trenger å gjøre. [Les: 10 måter å være en bedre lytter]

# 2 Kjøp dem en gave. Å kjøpe en omtenksom gave til noen når de føler seg ned i dumpene, er en søt måte å la dem få vite at du tenker på dem. Det kan være noe morsomt og dumt eller noe de alltid ønsket, men å få en gave når de er triste, gjør underverk ved å få dem til å føle seg bedre igjen!

# 3 Ta dem på en venns dato. Virkelig skjemme bort dem ved å ta dem ut for en natt på byen, til et spa for litt velvære, eller bare ute til middag. Å gå på en kveld hjelper deg med å distrahere dem fra det som plager dem og virkelig tar seg av ting. Det minner dem om at de fortsatt kan ha det gøy også!

# 4 Send dem en søt tekst. Å komme ut til dem via tekst er en rask og enkel måte å sjekke om de er greit og muntre dem opp. Bare å vite at folk tenker på dem, og at de bryr seg om dem, hjelper noen å gå gjennom en tøff tid. [Les: Livet er en tispe? 17 følelsesmessige måter å få deg til å føle seg bedre]

# 5 Send dem blomster. Hvis du lurer på hvordan du får noen til å føle deg bedre selv om du ikke er rundt dem, er blomster ganske enkelt garantert å hylle noen opp. Finn ut hva deres favoritter er, og send dem en masse. De vakre blomstrene bringer hilsen til noe rom og holder dem til å føle seg positivt til tross for hva som har skjedd.

# 6 Bli full med dem. Ok, dette kan være bare for voksne. Hvis du vil få noen til å føle seg bedre, går det noen ganger for en god natt ute og et par drinker er den perfekte måten å virkelig snakke det og ta seg av sine bekymringer!

# 7 Vær ok med stilhet. Det er viktig å huske at noen ganger folk ikke vil snakke. De trenger bare noen til å sitte med dem i stillhet. Hvis det de går gjennom, er det veldig vanskelig, så kan det ikke være noen ord å trøste dem. I så fall viser det seg at du er der, uten å tvinge dem til å snakke når de ikke vil.

# 8 Gå en tur. Å komme ut i frisk luft og få litt mosjon hjelper virkelig å sette ting i perspektiv. Å vandre et sted, løfter øyeblikkelig sine ånder. Det er en god måte å snakke og øvelsen gir ut endorfiner som naturlig gjør dem bedre også! [Les: Best venn bøtte liste: 15 eventyr for deg og din BFF]

# 9 Vis dem du støtter dem. Noen ganger trenger dine venner og familie deg bare til å støtte dem. Kanskje de føler seg triste fordi de føler seg som en feil, eller de vet ikke hva de gjør med livet deres. Det er her du kommer inn for å være deres største fan. Vis dem bare hvor mye du støtter dem i alt de gjør!

# 10 Skriv dem et brev. Hvis du ikke er god til å ha dype og meningsfulle samtaler ansikt til ansikt, hvorfor ikke skrive dem et brev. Vis dem virkelig hvor mye du bryr deg og la dine følelser være kjent.

# 11 Har en sleepover. Hvorfor ikke ha noen gode gammeldags moro med søvn? Få dundyner i stuen, bestil litt pizza, ha popcorn klar og bare se på filmer, chatte og slapp av!

# 12 Cook for dem. Koker dem middag viser at du gjør en innsats for å få dem til å føle seg bedre og muntre dem opp. De er sikker på å sette pris på det!

# 13 Gi dem en klem. Noen ganger hjelper en god klem at noen føler seg trist mer enn du muligens kan forestille deg. Hvis du vet at noen føler seg trist, er det veldig trøstende å klemme det ut. Eller bare legg armen rundt dem eller hold hånden. Fysisk kontakt kan være veldig betryggende. [Les: Jeg vil bare bli elsket: Unlikely grunner til å føle denne måten]

# 14 Se dem i øyet. Pass på at når de snakker til deg at du ser dem i øyet. Direkte øyekontakt er viktig for å vise at du virkelig hører dem. Det verste for en trist person å føle er som om de blir ignorert.

# 15 Tilgi dem. Hvis årsaken din venn føler seg trist, er fordi du hadde en kamp, ​​kanskje det er på tide å tilgi dem og gjøre opp!

# 16 Ikke avbryt. Hvis de velger å åpne opp for deg, husk å la dem snakke til de er ferdige. Du kan føle behovet for å avbryte, men prøv å ikke. De trenger bare å få sine følelser ut og bli hørt. Pass på at du ikke forstyrrer dem før de er ferdige.

# 17 Enig med dem. Mens du kanskje ikke er enig med alt de sier, noen ganger trenger folk bare noen til å være enige med dem. Selv om de blir irrasjonelle! Bare nikker og enig. På denne måten viser du dem empati og forståelse som de setter pris på.

# 18 Gjør dem le. Hvis du vil få noen til å føle deg bedre, husk at det ikke er noe bedre motgift mot tristhet da latter, så fortell dem mange vitser.Gjør den dumme dansen som sprekker dem opp, eller gjør hva du trenger å gjøre for å få dem til å le igjen! [Les: Slik smiler oftere: 6 trinn for å forandre livet ditt]

# 19 Gjør en utfordring sammen. Hvis de føler seg litt tapt, hvorfor ikke registrere seg for en utfordring sammen? Hvis dette ikke er din kopp te, sett noen mål og mål som du kan oppnå og arbeide for sammen. Det hjelper dem å komme tilbake på sporet.

# 20 Ta opp en hobby. Distraksjon er en utmerket måte å stoppe noen fra å miste i deres elendighet. Hvorfor ikke prøve å ta en hobby sammen og se om dette kan gjøre seg oppmerksom på sine problemer?

# 21 Plot hevn. Hvis årsaken til at de er triste, er det noen som gjør vondt eller opprørt dem - en kollega, en venn, en partner - så hvorfor ikke sitte med dem og skjelne din hevn? Du trenger ikke å handle på det, selvfølgelig, men lar dem bli litt sint i stedet for trist noen ganger hjelper! [Les: 12 utfordrende måter å være en gal person og få hevn]

# 22 Vær sannferdig. Ærlighet er noen ganger den beste politikken. Husk å være sannferdig med vennen din og hjelpe dem med å se ting klart. Noen ganger blir ærlig føles hard hvis de føler seg triste. Men å gjøre det hjelper dem å komme over sine problemer mye raskere. Du fortsetter å være den personen de vender seg til for ærlig råd tid og tid igjen!

[Les: Hvordan heie noen opp - 18 måter å hjelpe dem til å føle seg kjempebra igjen]

Å være der for noen når de går gjennom en vanskelig tid er så viktig! Pass på at du støtter dine kjære. Når de føler seg blå, kan du prøve disse 22 tipsene om hvordan du får noen til å føle deg bedre og sette et smil tilbake på ansiktet deres igjen!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar